Problém z funkcí ramky
- Radek Vydra
- Nováček

-
Problém z funkcí ramky
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, mám DIM SD-Ram 256 a když k ní přidám novou DIM SD-Ram 512. tak mě s něma hrouzně dlouho nabýhá při zapnutí pc windows. Možná že se po přidání ramky někde nastavujou ještě nějaké věci.... Předem děkuju za odpověd.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Zkus v biosu nastavit ručne časování podle ty horší pameti, občas se stane že to "vnutí" CL podle ty lepší a pak prijdou samozrejmě problemy..
Jinak jak uz bylo nekolikrat napsano, projed to memtestem nebo jinym podobnym programem, hodne to napoví.
Jinak jak uz bylo nekolikrat napsano, projed to memtestem nebo jinym podobnym programem, hodne to napoví.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém z funkcí ramky
Co máš za win? Jestli 98 tak to je tim, ty neumi pracovat s tolika RAM...Radek Vydra píše:Dobrý den, chtěl bych se zeptat, mám DIM SD-Ram 256 a když k ní přidám novou DIM SD-Ram 512. tak mě s něma hrouzně dlouho nabýhá při zapnutí pc windows. Možná že se po přidání ramky někde nastavujou ještě nějaké věci.... Předem děkuju za odpověd.