Tak co bude s těma fotkama ?Bubikk píše:tak mi to nedalo, a prave sem ho na to nahodil, pokusim si zejtra pucit fotak a fotku vam sem dam.. ale uz ve skrini no...
![Razz :razz:](./images/smilies/poketounge.gif)
Moderátor: morke
Tak co bude s těma fotkama ?Bubikk píše:tak mi to nedalo, a prave sem ho na to nahodil, pokusim si zejtra pucit fotak a fotku vam sem dam.. ale uz ve skrini no...
Mám stejnej problém. Disk mám těsně u konektorů, stačil by mi kabel dlouhý maximálně 10 cm....Bubikk píše:neboj, misto boxu taky casem neco prijde
ano spona se da libovolne otacet,takze chladic taky.. ja ho otacel i takle na desce, ale nejlepsi reseni to asi neni no ...
na tntrade stoji asi 650kc, ale horsi je to s dopravou do svk(tnt posilaji pplkem.. jestli ppl dopravuje na slovensko nevim)
rotvik - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=35428 tenhle? pro me by hlavne byl nejlepsi tak 10-15 cm, ale nejkratsi je 50
1) no je delanej na pasivni provoz, ale ofuk neuskodiSamuel Gordon píše:Jak je to teda s Thermalright HR-05? Me srdce uz zaplesalo, ze jsem konecne nasel super reseni, ktere nemusim aktivne chladit (nebo musim?), ale pak jsem si precetl na strankach vyrobce, ze zakladni deska DFI Ultra Infinity nF4 neni podporovana. To jako fakt?? To nemuze byt pravda
jak už bylo řečeno HR-05 nejde na DFI Infinity protože koliduje s grafickou kartou. Tenhle neduh by měla odstranit HR-05 SLI, kde samotná část s žebrováním, která překážela, je vybočena, díky ohnutí heatpipes, tak, aby nezavazela.Samuel Gordon píše:Jo, toz to vim, ale ja jsem to pochopil tak, ze normalni na DFI desku nejde, ale -SLI ano; tak jsem se ptal, jaky je tam rozdil (myslel jsem treba v uchyceni). Nebo proc to vlastne na DFI nejde?