Nintendo Wii

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Nintendo Wii

Příspěvek od Butch »

Chapete nekdo vyznam teto konzole?

Ja jsem dneska se dival na tiscali a nasel jsem pripravovanou hru:

Far Cry Vengeance
http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=11242

Vypada to hodne hnusne, prirovnal bych to k 6 let staremu Soldier of Fortune(v roce 2000 to byla bomba)
I ostatni pripravovane hry pro tuto konzoli vypadaji pekne hnusne.
Pokud je to dano limitem vykonu toho "stroje", tak trosku nechapu proc to vubec delat. Kdyz napriklad hry pro starou PS2, vypadaji mnohem lepe.

Vim ze o teto konzoli vyslo na PCT par clanku, me by ale zajimal nazor lidi zde.

Podle me je to proste zbytecnost a nema to vyznam.

Far Cry byla a je vyborna hra pro PC a stala se legendou svou hratelnosti a nadhernou grafikou, tak nechapu proc to takhle mrvit a predelavat do cca 6 let stare hnusne hrafiky jen proto, ze to ta konzole lepe neutahne.

Pokud mod uzna za vhodne toto tema hodit na smetiste, necht tak ucini.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Vypada to přinejmenším "divně", nevim nevím jak budou konkurovat Nextgen konzolik Xbox360 , PS3 .
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Čenda87
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Čenda87 »

Podle mně je tato konzole velmi dobra, nezaklada sice na grafice, ale na hratelnosti diky special ovladaci. Proto bych si ji i mozna koupil... Ostatni hry vypadaji velmi dobre. A hlavne stoji vice mene polovinu i min nez next gen konzole. Na super hyper grafiku ve hrach mame pocitace, i kdyz to neplati u mne. Mnoho lidi si treba tuto konzoli chce poridit k next gen konzolym. :-D
Tady jsou ty ovladace http://wii.nintendo.com/controllers.html . Ma byt gyroskopicky(Nunchak se jmenuje), teda reagovat na ruzne nataceni ve vzduchu a tak... Jeste ma Wii pripojeni netu a ma nem jet Opera.
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Ano, Wii zakládá na nízké ceně. A nedivil bych se, kdyby v prodejích Nintendo porazilo Sony a Microsoft. Prostě řešení pro východ, kde se ze všeho nejvíc kouká na cenu :-)
Nejlepší moderátor ve výslužbě
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

..presne tak.. je to konzole zalozena na principu rychle a obcasne zabavy.. proste bude to stat par kacek.. na trh to ma jit ve smyslu "u kazde televize Wii".. jediny, co je na tom propracovany a stalo velky investice, je ovladac, ktery je samozrejme u konzole dulezity at uz se jedna o pomaly, ci rychly HW..
..PS3 je naproti tomu urcena fanouskum grafiky a zvuku, kteri hrani berou jako neco vic, nez jen zabiti casu pri cekani na ranni autobus.. :)
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

jj, navíc pochybuju, ža běžných CRT televizích bude v obraze mezi PS3/Xbox360/Wii nějaký rozdíl, když tam obvykle není poznat ani rozdíl mezi rozlišením VCD a DVD :-)

Takže pokud někdo nechce dávat desítky tisíc za plasmu nebo LCD, tak si imho s Wii vystačí víc než dost.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Pokud to ale ma byt primarne na hry. Tak to beru jako spatny vtip.
Proste mi to prijde fakt trosku malo....jak grafika her z roku 2000.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

..no to bezpochyby.. ta grafika je trochu zarazejici.. ber to ale tak, ze to bude fakt levna zalezitost urcena hlavne pro vychodni trh.. bude to v podstate suplovat trznicove "televizni hry".. v tomhle pripade je to posun dopredu..
..samozrejme parani po Wii asi nesahnou..
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

jako co chces slyset? ze znameho titulu se preci ty prachy museji nejak vymlatit,o nic jineho v to nejde,co si budem nalhavat ze ?
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

keby som si mal vybrat XBox360 vs PS3 vs Wii beriem jednoznacne Nintendo...

Nintendacke hry su HRY zamerane na ciru hratelnost, nie demo toho, co dokaze nextgen grafika, ake vselijake efekty, kolko mega-ultra-giga pixelov co ma, ake hypermoderne medium na hry, kolko FLOPsov CPU konzoly ma, kolko coho, kde a ako... ide o HRY a o to, ze ked napr. pride bratova 4 rocna dcera, dam jej Wii prvy krat do ruky a ona HRA HRU.
Aj PONG bola zaostala hra a hrali ju vsetci - lebo to bola ZABAVA.

To je tazke pochopit, ze je to HRACIA KONZOLA?
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Rentigo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rentigo »

Pravděpodobně tady skoro nikdo nechápe o čem celá konzole Wii je. Nintendo zvolilo jinou politiku než Sony a Microsoft a již tradičně jsou pro ně přední jiné hodnoty. A nejde tady o ovladač, kterým budou děti v zápalu hry doma demolovat nábytek, jde tady o hratelnost – kdo nezná hry jako Zelda, Metroid atd. tak neví o čem celé Nintendo je.
no-X píše:Ano, Wii zakládá na nízké ceně. A nedivil bych se, kdyby v prodejích Nintendo porazilo Sony a Microsoft. Prostě řešení pro východ, kde se ze všeho nejvíc kouká na cenu :-)
Tato teorie má jednu chybičku. Totiž celkově je Wii pro lidi na východě ta nejdražší možnost ze všech konzolí, protože na Nintendo nejdou přepalovat hry. A na východě, kde je 99% her přepálených, se na to bude jistě brát ohled. Přes to si myslím, že prodej Wii bude celkově vyšší než X360.

Co já znám lidi, tak kdo má Game Cube tak na Nintendo nedá dopustit. Kdo nikdy neměl žádnou nintendo konzoli jen nadává

„Thank you, Mario, but our Princess is in another castle“
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

dobre tak ano,nintedndo oprasilo a inovovalo princip Nes[nintendo entrtaing systems] ktery byl uvedeny v 90tych letech ... :roll: aspon tak bych to chapal ja ...
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Wii je podle mě jediná konzole z tý silný trojky, X-Box a PS3 jsou takový "skoro PC"... Já konzole nemusim, ale pamatuju se na ty boje na N64ce v Zeldě a Mariovi, to byla fakt chytlavá zábava, co se na splitscreenu na PC zažít asi nedala, to je síla konzolí a her od Nintenda. Ty další dvě mi nic neříkají, protože mi PC nabídne to samé co oni plus miliony dalších potenciálních způsobů využití, XB a PS leda tak přehrání DVD-ček...
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

mě to spíš přijde jako vaření se zavedené značky ala Apple :oops:
ignorelist: kremrole a dezoláti
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

zombux píše:mě to spíš přijde jako vaření se zavedené značky ala Apple :oops:
..jinymi slovy.. je to perfektni a vychytane.. stavi se to ke svetu uplne jinak nez zbytek trhu.. tzn. zacneme to odsuzovat..?
:D

..uvidis, ze Wii konkurenci rozdrti.. tedy co se vychodu tyce..
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Maxtor píše:..jinymi slovy.. je to perfektni a vychytane.. stavi se to ke svetu uplne jinak nez zbytek trhu.. tzn. zacneme to odsuzovat..
Nema to "šadery deviny", ultramegaflop procáky - pravdaže aspoň tridsaťjadrové a chladené mega-kuuuulermi, nemá ani trápny bluuu-rej, čo je predsa štandard nekst-genou. Bohvie, kam sa na to pripája hádečko, to je predsa už povinnosť, mať hádečko na konzole... vlastne to nemá nič. A ta zaostalá grafika... veď v hrách ide hlavne o grafiku, debilná zábava je pre deti a hrateľnosť? Mne stačia antialijasingy, shejdrové efekty, realistické tiene a vymakaná fyzika. A keď to poviem spolužiakom, že mán nextgen konzolu, budem gengstaaa.
Trápne Nintendo je dobré akurát tak na hranie.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
fofo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fofo »

V hodně postech jste tady zmiňovali , že to bude levné . No mě to za 7990 moc levné nepřijde. Navíc s druhým ovladačem za 1400, je to cena bratru na +- 9500, což rozhodně není levná záležitost. Navíc soudě podle počtu prodaných kusů a aktuální poptávky ta cena dolů nepůjde.
Ceny dle http://www.supergamer.cz/konzole-ninten ... -7372.html
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Hodil sem to do Seznamu a hned vypadla cena o 600 nižší, u ovladače o 200... PS3 začíná na 14,2tis. X-box začíná na 8,6tis, cena za další ovladač je taky +-1200. Nevim, jestli někdo říkal, že to bude levné, ale určitě se vědělo, že to bude levnější a to je velmi podstatný rozdíl.

A co se rentability týče, tak je to neporovnatlné - sem si včera při čekání než donesou ze skladu NB zkusil na prodejně mall.cz X-Box 360 - jako co mi to přinese dobrýho proti PC? Nic, leda ztrátu pohodlí a multifunkčnosti. Ale když jsem zkusil hodinu hrát na Wii, tak mě to dostalo. Sice si konzoli nikdy nekoupím, ale u Nintenda měl někdo skvělej nápad a své prémie si zaslouží.
Kynio
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kynio »

je nějaká možnost jaxi tu konzoli vyzkoušet?Třeba v Brně někde v nějakým obchodě nevíte o něčem?
MB: ASUS P5Q Deluxe (bios 1611) CPU: Core2Duo E8400 3Ghz@3,6Ghz CHLADIČ: CM Hyper 212 GPU: Gigabyte ATI HD5770 silent RAM: 2x 2GB DDR2 Corsair DHX 800Mhz@1066Mhz (5.5.5.12 2,1V) HDD: SSD Crucial M4 128GB + WD 640GB AAKS + WD EARS 2TB + 2x Acutake Dark Disc 2 ZDROJ: Seasonic X-460 FanLess Gold DVD: DVD+/-RW Samsung SH-S223Q LS LCD: LG IPS226 (občas i telka Samsung F6740) OS: Win 8.1 AUDIO: AVR Onkyo SR-508 + set Jamo C405 a Asus Xonar DX (optika)
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

rofl kluci vy hrajete hry kvůli grafice? kdybych chtěl konzoli tak beru pouze wii
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“