Doska Compaq, neznama, potreboval by som help
Moderátor: Eddward
- Dark_RiderTN
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Doska Compaq, neznama, potreboval by som help
Mam zakladnu dosku od compaq, tym neznamy.je to socket 7, procak ide nastavit na prepinaci na 233 mhz, voltage sa nastavit neda. Jumpre by ste marne hladali, akurat na clear cmos, password ena/dis a external battery, ine tu nic nieje. Je tam integrovana grafika, s3 trio64V2/GX, chipset je nejaky VIA kodove oznacenie netusim , Napajanie typu atx, a tym sa aj zapina cela doska, Vypinacom na zdroji.1x serial, 1x paralel, ps/2 2xusb a 1x d-sub, ma standartne 2 ide,1 fdd a nejake dva porty podobne scsi, potom slot na rozsirujucu kartu zrejme potom iba isa, a jedna hned vedla cpu, doska ma 3x slot ma ramm pc100, pri spusteni pita nejaku compaq setup diskette ale tu taktiez nemam:-( neviete poradit ako tuto dosku spojazdnit, alebo aspom poradit kde najdem o nej nejake informacie? Thanks
p4 2.4Ghz, 2x128, 2x256 Rimm PC 800Samsung, Nvidia MSI FX5900 128TD , WD 120GB, LG dvdrw 4163b, ASUS cdrw 4012, Vision master PRO 510 2048x1536 75Hz 21"
Stastny majitel Aq kentaur 611, 411, Aq Labrador 9 a Yamaha RX V440RDS:-)
Stastny majitel Aq kentaur 611, 411, Aq Labrador 9 a Yamaha RX V440RDS:-)
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- B@RT
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
http://www.thegreenhouse.us/th99/index.html
co tady našel jsem tam zatim všechno
OT: jednou jsem hedal ovladače na compaq a zadal typ desky na jejich stránkách a místo ovladače mě to hodilo rovnou na firmu recyklujcí počítače
co tady našel jsem tam zatim všechno
OT: jednou jsem hedal ovladače na compaq a zadal typ desky na jejich stránkách a místo ovladače mě to hodilo rovnou na firmu recyklujcí počítače

- Guzii
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím
Mám doma desku ze serveru Compaq ProLiant ML350 s 2xPIII na 733MHz. Bohužel mám jen desku bez casu.
Nevíte kde sehnat nějaký manuál, nebo schéma zapojení konektorů na ni?
Zatím desku rozjíždím skratem přes napájecí kabel. Deska najede až do fáze, kdy detekuje ventilátor - system fan. Jde o 5ti pin konektor na desce. Zleva 1pin GND, 2pin pravděpodobně měření otáček, 3pin +12V, 4pin vynechán a 5pin +5V. Bohužel když na konektor připojím chladič - třeba jen +12V a GND, tak se mi neroztočí.
Nemáte s tímhle zkušenosti?
Mám doma desku ze serveru Compaq ProLiant ML350 s 2xPIII na 733MHz. Bohužel mám jen desku bez casu.
Nevíte kde sehnat nějaký manuál, nebo schéma zapojení konektorů na ni?
Zatím desku rozjíždím skratem přes napájecí kabel. Deska najede až do fáze, kdy detekuje ventilátor - system fan. Jde o 5ti pin konektor na desce. Zleva 1pin GND, 2pin pravděpodobně měření otáček, 3pin +12V, 4pin vynechán a 5pin +5V. Bohužel když na konektor připojím chladič - třeba jen +12V a GND, tak se mi neroztočí.
Nemáte s tímhle zkušenosti?