jaky je nejlepsi UV vetrak

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
atomic:)
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

jaky je nejlepsi UV vetrak

Příspěvek od atomic:) »

Shanim vetrak ktery:
1. ma velky prutok vzduchu
2. je tichy - tzn. nevrci loziska ani motorek - pro to, aby byl tichy musi stacit snizit otacky, tim padem musi byt i...
3... s regulaci otacek
4. musi byt UV reaktivny.. proto aby...
5... se dal vypnout....
6. musi stat kolem 200,-

Zda se vam to nemozne?? tak tohle vsechno obnasi TT Thunderblade!!! Jediny problem je v tom, ze ma led podsviceni.. Chci se zeptat, jestli je mozne nejakym zpusobem prepajet ledky na vipinac, aby nejely stejne jako vetracek.. tim padem musi jit vypnout.. a nebo jestli znate nejaky jiny dobry UV vetracek... thx

//Stoobi - přesun z CM
CPU: Athlon 64 X2 5000+ & Alpine 64 Pro / MB: Gigabyte GA-M61P-S3 / GPU: nVidia GeForce 8800GT 256MB/ RAM: 3,5GB Geil DDRII / HDD: 2x Western Digital SATAII - 250GB a 640GB
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Nevím teda, kde jsi přišel na to, že TT Thunderblade je tichej...já co jsem měl možnost zkusit tři kusy, tak všechny řvaly jako letadlo... :shock: :o
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

Mno, s tim vypinanim muze bejt problem. Casto sou diodi na stejnem obvodu s motorem (seriove) a prepajet to je dost tezke. Nicmene muzes to samozrejme zkusit. Uz se to tu nekde resilo. Jinak nejlepsi kombinace prutok vzduchu\tichost maj vetraky HOODNE VELKY A S MALEJMA OTACKAMA, ale samozrejme nelze zvetsovat donekonecna... (viz. motor z letadla :-D :lol: :D )
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

tak jakej byste mi doporucili?? vsichni pouzivaj sice pekny a tichy, ale to nikdo nepouziva i ucinny?? chtel bych uv vetrak co se v balancu vykon/hlucnost vic priblizuje k vykonu - to fakt zadnej neexistuje???

2Stoobi: Jo, ja vim ze TT Thunderblade pri svejch 78CFM MUSI byt hlucnej, ale kdyz to zrovna nepotrebuju tak ho muzu regulatorem stahnout, nebo snad ne??
CPU: Athlon 64 X2 5000+ & Alpine 64 Pro / MB: Gigabyte GA-M61P-S3 / GPU: nVidia GeForce 8800GT 256MB/ RAM: 3,5GB Geil DDRII / HDD: 2x Western Digital SATAII - 250GB a 640GB
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

Moc vetraku sem za svuj zivot nekoupil, takze konkreteni typ ti neporadim.
Bubaaak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bubaaak »

s odpojenim ledek problem neni, kdyz se v tom vyznas.. jiinak UV fanu je zalostne malo, ale mas moznost koupit nejakej normalni a striknout UV reaktivni barvou..
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

atomic:) píše:2Stoobi: Jo, ja vim ze TT Thunderblade pri svejch 78CFM MUSI byt hlucnej, ale kdyz to zrovna nepotrebuju tak ho muzu regulatorem stahnout, nebo snad ne??
jasně, ale proč raději nekoupit větrák, kterej je tichej i na plnej chod a fouká stejně nebo jen o něco méně...mě osobně napáda třeba Xilence, ale to neřeší tvoje požadavky na UV aktivitu...to pak možná jestli něco nedělá třeba Sharkoon, ale osobně jsem se tichým UV větrákem snad ani nesetkal...ledkovej je pak třeba dobrej Revoltec Dark Blue nebo Dark Red. Ty jsem měl možnost porovnat právě s TT tb a rozdíl je opravdu obrovský (v hlučnosti) a že by TT foukal nějak znatelně víc jsem si teda nevšiml... :oops:
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

na já mám nějaký sharkoon(http://urlhttp://www.dxt.cz/?Mode=Sti&StiId=45697[/url].je docela tichý,ale musíš mu dát dostatek vzduchu.já jsem ho snížil na 5V,protože se mi zdálo,že hodně hučí,ale nevím jaké je pro tebe maximum hluku.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Stoobi píše:
atomic:) píše:2Stoobi: Jo, ja vim ze TT Thunderblade pri svejch 78CFM MUSI byt hlucnej, ale kdyz to zrovna nepotrebuju tak ho muzu regulatorem stahnout, nebo snad ne??
jasně, ale proč raději nekoupit větrák, kterej je tichej i na plnej chod a fouká stejně nebo jen o něco méně...mě osobně napáda třeba Xilence, ale to neřeší tvoje požadavky na UV aktivitu...to pak možná jestli něco nedělá třeba Sharkoon, ale osobně jsem se tichým UV větrákem snad ani nesetkal...ledkovej je pak třeba dobrej Revoltec Dark Blue nebo Dark Red. Ty jsem měl možnost porovnat právě s TT tb a rozdíl je opravdu obrovský (v hlučnosti) a že by TT foukal nějak znatelně víc jsem si teda nevšiml... :oops:
tak ja fakt nevim... ale treba na SHW popisovali prave TT TB a Revoltec DB/R a TT TB vysel jako jeden z nejlepsich a revolteca si docela podali.. tak ja fakt nevim... to je fakt kazdej kus vetracku uuuuple jinej??? :shock:
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“