Terenne auta

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Peter Jelinek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Terenne auta

Příspěvek od Peter Jelinek »

Aka je podla vas nejaka celkom v poho hra s terenakmi? :)
ASUS P5PE-VM,CeleronD 331 2.6, 512 DDR,160 HDD, Sony DVD-RW double layer, GF FX 5200,
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Z novejsich snad jen Flatout nebo toca...
0118 999 881 999 119 7253
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Poslední co jsem hrál byl INSANE :)
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

Na terénní auta pokud nepočítám rally je herní svět hodně chudej, z těch starších mě napadá 4x4 Evolution 2 nebo Offroad, docela mě kdysi nadchlo demo hry Screamer 4x4 ale plnou hru jsem nikdy neviděl takže nevím zda to vůbec vyšlo.
Naposledy upravil(a) Quakes dne čtv 28. zář 2006, 00:39, celkem upraveno 1 x.
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak půl roku zpátky jsem měl v kompu nějakou rally, kde se jezdilo mimojiné i teréňákama. Jenom kdybych si dokázal vzpomenout na název :oops:
Goldnoob team proud member!
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Quakes píše:..docela mě kdysi nadchlo demo hry Screamer 4x4 ale plnou hru jsem nikdy neviděl takže nevím zda to vůbec vyšlo..
..to vis, ze vyslo.. no.. je to v podstate jediny OffRoad simulator, co jsem zatim videl.. ostatni hry jsou hodne arkadovy.. jezdis vylozene mezi brankama atd. auta slusny.. moznost prepinat redukci apod. taky nechybi.. s tim vsim ale souvisi vlastnictvi volantu.. je to dost hard.. chce to proste koleso..
http://bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/s/screamer4x4.html
Lobo.cz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lobo.cz »

Maxtor píše:
Quakes píše:..docela mě kdysi nadchlo demo hry Screamer 4x4 ale plnou hru jsem nikdy neviděl takže nevím zda to vůbec vyšlo..
..to vis, ze vyslo.. no.. je to v podstate jediny OffRoad simulator, co jsem zatim videl.. ostatni hry jsou hodne arkadovy.. jezdis vylozene mezi brankama atd. auta slusny.. moznost prepinat redukci apod. taky nechybi.. s tim vsim ale souvisi vlastnictvi volantu.. je to dost hard.. chce to proste koleso..
http://bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/s/screamer4x4.html

Tuhle pářku jsem měl a je to sice docela realistický ale je to taky nuda zezačátku vás to docela bavit bude ale po cca 1,5 hodině paření se to stává silná nuda a taky je to dost starý :(
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Lobo.cz píše:..ze začátku vás to docela bavit bude ale po cca 1,5 hodině paření se to stává silná nuda a taky je to dost starý :(
..jj.. to nepopiram.. nejak zazranej jsem do toho taky nikdy nebyl.. ale co no.. taky je fakt, ze offroady me nikdy nejak moc nebraly..
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

GTA SAN ANDREAS. s mody a auty jako Posrche Cayenne Turbo, RR Vogue. ikdyz to jsou jen sub-terenaky
Lobo.cz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lobo.cz »

oneill_sx1 píše:GTA SAN ANDREAS. s mody a auty jako Posrche Cayenne Turbo, RR Vogue. ikdyz to jsou jen sub-terenaky

Tyhle auta nemaj s teréňákama co dělat (SUV) :wink:
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

no kdyz to beres takhle...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“