univerzální zprovoznění sítě
Moderátor: Don
- spider-x
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
univerzální zprovoznění sítě
Existuje nějáký program ,který mi vždy a spolehlivě zprovozní síť LAN?Tak aby mi fungovala na notebooku při připojení do jakékoliv sítě-nechci se nikam hackovat jen abych se mohl spolehnou když přijdu ke kámošoví,že mi bude fungovat síť.Nejlepší by bylo kdyby se nemusel instalovat-kdyby stačilo jen zkopírovat složku s programem(např. ke kámošovi do pc).Napadl mě Novell,ale jen vím,že existuje a k čemu je-nemám s ním zkušenosti.
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- spider-x
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Já to myslím tak,že na notebooku a na tom počítači kam se chci připojit by byl nějákej program,který by umožnil propojení těchto počítačů na 100%.pavel.minarik píše:no to je z povahy věci blbost, pokud na síti funguje automatika, tak se prostě připojíš a pokud nefunguje, tak musíš znát nastavení, to žádnej program neuhodne
- Josko
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To musíš jednoducho nastaviť, tu ti žiadny program nepomôže aj keď by bol na obidvoch PC.spider-x píše: Já to myslím tak,že na notebooku a na tom počítači kam se chci připojit by byl nějákej program,který by umožnil propojení těchto počítačů na 100%.

Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
- Don_N
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nemyslíš náhodou DHCP Server ?spider-x píše:Já to myslím tak,že na notebooku a na tom počítači kam se chci připojit by byl nějákej program,který by umožnil propojení těchto počítačů na 100%.pavel.minarik píše:no to je z povahy věci blbost, pokud na síti funguje automatika, tak se prostě připojíš a pokud nefunguje, tak musíš znát nastavení, to žádnej program neuhodne
http://cs.wikipedia.org/wiki/DHCP
Podpis nenalezen.
- spider-x
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ne,prostě mě štve,že mi lanka funguje jen když mám štěstí.A ten novell by teda nepomohl?Don_N píše:Nemyslíš náhodou DHCP Server ?spider-x píše:Já to myslím tak,že na notebooku a na tom počítači kam se chci připojit by byl nějákej program,který by umožnil propojení těchto počítačů na 100%.
http://cs.wikipedia.org/wiki/DHCP
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- spider-x
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- sovicka