padání Catylist Control Center

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
ussi
Nováček
Nováček

padání Catylist Control Center

Příspěvek od ussi »

Už tady o tom jeden topic je, ale je locked a navic me navod z neho nepomohl, me CCC sel spustit ale ihned po spusteni se objevila hlaska typu "...odeslat zpravu o chybach..." Zkousel sem tedy znovu instalovat framework restart a nainstalovat catalisty, jak bylo v predchozim threadu, ale nepomohlo to. Nakonec sem zjistil ze ma novej CCC problem s mym antivirem NOD32, ne ze by antivir neco hlasil, proste se jen spolu tyhle dva programy nesnesli, tak sem nainstaloval misto NODA32 AVAST a vsechno slape jak hodinky. Nechci spamovat, jen pomoct, kdyby mel nekdo stejny problem, protoze me chvili trvalo, nez sem prisel na to, co tam delalo problem.
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

V minulosti jsem se s něčím podobným taky setkal, takže to asi přidám do FAQ. Jenom jedna drobnost - Catalyst, catalyst, catalyst :wink:
Nejlepší moderátor ve výslužbě
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Nikdy jsem nezaznamenal sebemensi konflikt mezi CCC a NODem :)
Mac...
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Já jo, už nevím, u jaký verze (cat 6.5 nebo 6.6? možná...), ale po nainstalování mělo po spuštění naběhnout obojí a jaksi nenaběhlo.. stačilo jedno vypnout a druhé už běhalo OK. momentálně NOD32 nepoužívám, takže nevím, ale tenhle problém tam byl a matně se pamatuju, že mi o tom říkal i někdo další.

/edit: ale je pravda, že jsem měl antivir při spuštění instalace zapnutý, takže možná instalace neproběhla úplně korektně
Nejlepší moderátor ve výslužbě
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Osobně NOD32 využívám již hodně dlouho, nikdy ho při instalaci nevypínám a s konflikty jsem se zatím nesetkal, asi štěstí, nebo ty jsi měl smůlu. :)

//pro ussi - zkus chvíli vydržet s Avastem a při další verzi Catalistů vyzkoušet NOD32, nebo otestovat starší Catalysty.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
ussi
Nováček
Nováček

Avast je taky good

Příspěvek od ussi »

Mno zatim to s Avastem vydrzim, nebo nainstaluju novejsi verzi Noda, mel sem nejakou starou, u ktery se dala trosicku protahnout trial verze, konkretne na 6000000 dni :-D
Nainstaloval sem novou verzi catalYstu (pro pontickare :) )nebot sem stastnym, cerstvym majitelem x1950 xtx, predtim sem pouzival Omega ATI drivers, ktery mi vyhovovaly vic nez ty originalni od ATI.
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“