TES4 : Oblivion - dojmy, zážitky, zkušenosti, questy

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Jj - Umbra je taky good a hlavně je opravdu pěknej :wink:
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Nevíte někdo kde mám najít tu ztracenou malbu v Chorolském hradu? :?
Hrad sem prolézl celý kromě místnosti té vévodkyně a nic. :sad: Už mě to docela s**e. :x
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Mr. Dirk píše:Nevíte někdo kde mám najít tu ztracenou malbu v Chorolském hradu? :?
Hrad sem prolézl celý kromě místnosti té vévodkyně a nic. :sad: Už mě to docela s**e. :x
Jo, tak tenhle quest mám taky rozdělanej a nevim, jak dál :( ...

2 Delarge : aha - ty první dvě věci jsem samozřejmě našel, ale to třetí :roll: ...díky
Naposledy upravil(a) Rajče dne pát 15. zář 2006, 15:41, celkem upraveno 1 x.
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Eště zkusím se to té místnosti podívat. Odemknu ju pomocí Skeleto Key ( Prostě nezničitelný paklíč :inlove: a navíc přidává 40 do schopnosti Security ).
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

2 Mr. Dirk a Rajče

EDIT: Z toho si nic nedělej, Rajče, já na to taky tenkrát nepřišel sám :roll:
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Hmm, tak v té komnatě tak leda h***o. :x :sad: Už na ten quest s**u. Jsou lepší a lepší placené. :twisted:

// 2Delarge: Cos tím postem myslel? :? Žádný odkaz jenom to, že je to pro nás. :?
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

* A suspicious painting - at the bottom of the West Tower, look for a trapdoor
* Suspicious paint footprints - on a rug in the dining area
* Concealed painting tools - in the lectern in Chanel's room

http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Canvas_the_Castle
show must go on..
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Mr. Dirk píše:Hmm, tak v té komnatě tak leda h***o. :x :sad: Už na ten quest s**u. Jsou lepší a lepší placené. :twisted:

// 2Delarge: Cos tím postem myslel? :? Žádný odkaz jenom to, že je to pro nás. :?
Jéé, sorry, já tu nápovědu "zeditoval" :oops: Tak snad ti pomohl shadow s tímhle...
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

2shadow: :worship: :worship: :worship: Myslím, že ty stránky budu navštěvovat docela často. :roll: :lol:

2Delarge: Takové věci se stanou... :)
Recaiver
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recaiver »

cus tak mam tkaovej problem v s main questem. Byl jsem v questu Find her...zavrel jsem branu, pomohl vymlatit vsechny v kvachi pak jsem predal prsten, ale Martin neni. Vzdycky kdyz si promluvim s tim typem co zbyl tak me rekne Ze se kvach akorat bude muset postavit znovu a to je vsechno. Nevite co mam delat dal -? Kdzy se drzim sipky tak je presne na tom typovi co je zelenej :(
Procesor Intel i5-2500K CPU 3.3 GHz; RAM 2 x 4 2GB DDR2 1066 MHz CL5 ; VGA NVIDIA GeForce GTX 560 Ti ; MB Asus P5Q SE PLUS - Intel P45, DDR2, s. 775 ATX; Monitor BenQ VW2430 24'; HDD SSD Intel X25-M, 2,5", SATA II, MLC - 80GB; Zdroj Seasonic M12D-850 850W
Nik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nik »

Hm, zkus Martina hledat v uprchlickém táboře pod městem, v modrošedém plášti, já osobně ho našel tam
Although the masters make the rules
For the wise men and the fools
I got nothing, Ma, to live up to.
Recaiver
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recaiver »

Nik píše:Hm, zkus Martina hledat v uprchlickém táboře pod městem, v modrošedém plášti, já osobně ho našel tam
diky bylo to tak dekuji
Procesor Intel i5-2500K CPU 3.3 GHz; RAM 2 x 4 2GB DDR2 1066 MHz CL5 ; VGA NVIDIA GeForce GTX 560 Ti ; MB Asus P5Q SE PLUS - Intel P45, DDR2, s. 775 ATX; Monitor BenQ VW2430 24'; HDD SSD Intel X25-M, 2,5", SATA II, MLC - 80GB; Zdroj Seasonic M12D-850 850W
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Potřeboval bych prosím vysvětlení.Včera jsem si najednou na mapě všimnul,že ve městě jsou dveře "My hideout".Chtěl jsem se zeptat,jestli někdo nevíte,kde se to tam vzalo,protože během hraní jsem nepostřehl,že by mě o tom někdo řekl ani jsem si tuto skrýš nekoupil,tak bych jen rád měl jasno,kde jsem k tomu přišel,protože když vlezu dovnitř,tváří se to vskutku jako "hideout",navíc je to v podzemí.Na koupi domu zatím nemám škváru,takže to přijde vhod,ale jak říkám,rád bych věděl,jestli jsem něco neprošvih.(připouštím,že se to někomu může zdát jako blbej dotaz).Díky.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Swat píše:Potřeboval bych prosím vysvětlení.Včera jsem si najednou na mapě všimnul,že ve městě jsou dveře "My hideout".Chtěl jsem se zeptat,jestli někdo nevíte,kde se to tam vzalo,protože během hraní jsem nepostřehl,že by mě o tom někdo řekl ani jsem si tuto skrýš nekoupil,tak bych jen rád měl jasno,kde jsem k tomu přišel,protože když vlezu dovnitř,tváří se to vskutku jako "hideout",navíc je to v podzemí.Na koupi domu zatím nemám škváru,takže to přijde vhod,ale jak říkám,rád bych věděl,jestli jsem něco neprošvih.(připouštím,že se to někomu může zdát jako blbej dotaz).Díky.
My Hideout je jeden mod. Nepoužíváš ho?
show must go on..
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

:oha: Díky moc,ani jsem si toho nevšimnul,mám ho tam zafajfkovanej s ostatníma. :D
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

Mě na těchto hrách (oblivion, gothic) uplně moc vytáčí ta trapná učinnost zbraní, hlavně luk - to je jako vtip, když někoho střelim mezi oči šípem, borec v pohodě utíka s 10ti šípama v hlavě, však jo, proč ne. To už ve starym Turoku to bylo MNOHEM lepší a zábavnější. Gothic je to stejný, akorát ne tak moc hroznej jak Oblivion. Neřikám, ty hry jsou jinak dobrý, ale toto mě prostě vytáči na maximu, fuj! Tak to je asi vše.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Lojza píše:uplně moc vytáčí ta trapná učinnost zbraní
To je kompromis mezi realitou a zábavností. Po jedné slušnější ráně mečem už většinou člověk taky nemá chuť moc bojovat, jenže to by ta hra byla imho dost HC, pokud by v tomto ohledu byla reálná a to, že by jsi umíral každou chvíli, by tě zřejmě také moc netěšilo :)
Goldnoob team proud member!
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

Na účinnost zbraní, a vůbec na předělání celého světa, je skvělý Oscuro's Oblivion Mod.

Jinak pár screenshotů s mody pro grafiku.
http://radekhulan.cz/item/elder-scrolls-oblivion-2-0

Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

ty vole, ten Oblivion 2.0 vyzera neuveritelne :onfire:
ale predtym, nez stiahnem 4GB, tak chcem vediet, ako sa zmeni hw narocnost... nechcem si doje... celu hru, tym ze by mi to sekalo...
na mojej zostave v podpise sa hybe Oblivion na 1024x768 vysoke detaily a HDR +- 30fps.
.
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

barco píše:ty vole, ten Oblivion 2.0 vyzera neuveritelne :onfire:
ale predtym, nez stiahnem 4GB, tak chcem vediet, ako sa zmeni hw narocnost... nechcem si doje... celu hru, tym ze by mi to sekalo...
na mojej zostave v podpise sa hybe Oblivion na 1024x768 vysoke detaily a HDR +- 30fps.
pokles FPS není velký, na jedné 8800GTX to stále jede s 40-70FPS, což na RPG bohatě stačí, a to mám zapnuté FSAA s HDR na 1920x1200.

V těch odkazech jsou verze pro karty s 512MB RAM a 256MB RAM, takže se dá vybrat to pravé pro každou sestavu.

Jinak pro max nestačí ani těch 512MB video RAM (taková X1950XTX, je nutné 8800GTX), díval jsem se, že 8800GTX používá kolem 680MB RAM (video) a kolem 1.7GB (PC) RAM.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“