nová sestava s939 vs AM2
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Nevím kdo má s X1650Pro zkušenosti. Jestli tu někdo je ať napíše, ale myslím, že ten výkon zase nebude nic extra.
Vem tu GF7600 ale nějakou GST . 
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- Blapan
- Nováček

-
Core 2 Duo
Pokud už hodláš dát do nového PC okolo 15-20k tak bych se rozhodně vydal cestou Intelu a to Intel Core 2 Duo E6300. Neviděl si testy na netu?Bylo jich asi milion a vyhrává všechny, Athlon X2 neporazil nikde. Mrkni se třeba na http://anandtech.com/cpuchipsets/showdo ... i=2802&p=4 . Jinak u nového PC bych se řídil třeba borci z Xtremesystems ( http://xtremesystems.org/forums/showthr ... =intel+buy ) , to jsou lidi z oboru. Kdokoliv jiný Ti bude radit co je nej a přitom výkonné PC ani neviděl. Zbytek už dokoupíš jen podle peněz, mají tam tak seřazené sestavy. Rozhodně teď kupovat X2 je podle mě vyhození peněz oknem
Setup : Barton 1833MHz@2263MHz, Motherboard Epox 8RDA3+, 768MB memory 400MHz@412MHz, Radeon 9200 250/400DDR @ 286/410DDR
Watercooling CPU,GPU by Erty&Eheim 600 Compact
Watercooling CPU,GPU by Erty&Eheim 600 Compact
- Romeo
- Nováček

-
jasně že jsem zvažoval CORe 2 Duo,....kdybych na něj mněl tak bych do něj šel hned,...i když jsem zastánce AMD. taky sjem četl 9684651619 různých testů a tak byla jasná převaha Cure 2 Duo,.....a jelikož jsem už nemohl čekat až došetřím peníze tak jsem šel do AMD,......takže už se mi doma povaluje DFI Infinity nf4Ultra a 800Mhz Corsary 2x512MB,... procák budu kupovat AMD X2 3800+ a těd už jen zvažuju tu grafiku,.. a nějak se furt ne,ůžu rozhdnout,...jestli zvolit mou oblíbenou ATI a enbo jít do výkonjší GeForce,....