Peltierovy články

Chlazení pomocí dusíku, kompresoru, Peltierem a další.

Moderátor: morke

Odpovědět
Paintsoldier
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Peltierovy články

Příspěvek od Paintsoldier »

Nigdo nepoužívá tuto možnost?...
vzhledem k ceně asi ne,ale já mám svúj poč rád a voda?...dost ho převážím a bál bych se po delší době netěsností....a celkově mě přijde vodomil jako docela hc udělátko...nic proti teda...ty sytémy co jsem viděl..některé jsou fakt good,ale peltiery mě přijdou svpojí jednoduchostí pro takový účel jako je chlazení..komponentú v pc opravdu originální i přes to,že dost topěj na odvrácené straně.....poreferujte něgdo jestli jste testovaly tuto možnost....nic jsem o tomhle tady nenašel..nebo málo hledal 8)
€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od €agle »

No, bracha to zkousel a nic moc. Behem asi pul hodiny mu to ohralo vodu pres 60*C, i kdyz procesor byl asi na 20*C. Navic to zere jak svina.
Eagle3D Engine under developement

Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

€agle píše:No, bracha to zkousel a nic moc. Behem asi pul hodiny mu to ohralo vodu pres 60*C, i kdyz procesor byl asi na 20*C. Navic to zere jak svina.
a peltier bez vody asi nie co tak procak peltier a chladic to by nepomohlo troska :roll:
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Peltierovy články

Příspěvek od Jiri Drak »

Paintsoldier píše:Nigdo nepoužívá tuto možnost?...
vzhledem k ceně asi ne,ale já mám svúj poč rád a voda?...dost ho převážím a bál bych se po delší době netěsností....a celkově mě přijde vodomil jako docela hc udělátko...nic proti teda...ty sytémy co jsem viděl..některé jsou fakt good,ale peltiery mě přijdou svpojí jednoduchostí pro takový účel jako je chlazení..komponentú v pc opravdu originální i přes to,že dost topěj na odvrácené straně.....poreferujte něgdo jestli jste testovaly tuto možnost....nic jsem o tomhle tady nenašel..nebo málo hledal 8)
O peltierech uz v teto sekci uz par clanku je a je v nich receno vse podstatne o tom proc je peltier jen tezko pouzitelny, takze si moc dobre nehledal.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

A co si doma zkapalnovat vzduch a pak ho lejt ja procak ten ma asi -190C (sakra gde sou na klavesnici stupne) na to by par KW kompresor s poradnym chladicem moh stacit ne :twisted:
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
funus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od funus »

Hmmm...a vlhkost?;) Taky sem uz uvazoval o chlazeni tekutym dusikem...ale je to uprimne na howno :-D Ale ten vykon...hmmm...to by bylo taktovani... :twisted:
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

Pri -190C (a stejne nevym gde sou stupne) uz zadna vlchkost neni vsechna zmrzne :-D 8) :twisted:
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
Odpovědět

Zpět na „Ostatní metody chlazení“