Kde bych koupil tyto tlačítka?

Cokoli okolo skříní, jejich výběru, doporučení a problémů. Úpravy se řeší v sekci Casemodding.

Moderátor: L4mka

KapaCZ
Začátečník
Začátečník

Kde bych koupil tyto tlačítka?

Příspěvek od KapaCZ »

Nejsem si jistej jestli to sem patří,ale dám to sem. Protože si budu dělat svůj první mód tak to bude vypadat určitě divně,ale o to tu nejde. Vyděl jsem tyto spínače http://www.mnpctech.com/spdprtToggle.html a chtěl bych si je sehnat jenže nevím kde tak mi prosim dávejte linky na internetové obchody a nebo pokud víte kde ho koupit v ČR tak dejte přesný link. Moc děkuju jinak ktomu módu ten už mám promyšlenej a velkou inspirací mi byl tento web a ten mě taky přivedl k casemodingu určitě budu dávat průběžné foto výroby.
Oneeye_IO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oneeye_IO »

No já jsem to viděl na nějakým auto tuning shopu za strašný peníze.
Jediný o čem vím, že tady mají ty krytky http://www.tipa-czech.com/Default.asp?P ... PP=&catsr= takže není problém koupit přepínač jaký je potřeba :-).
PC: AMD Athlon II X4 640 :: Gelid Tranquillo :: Gigabyte GA-870A-UD3 rev. 2.1 :: Kingston DDR3 4GB :: Powercolor HD5750 SCS3 :: ESI Maya 44 :: Chieftec APS-500S :: Antec Three Hundred :: W7 x64
Lenovo X61: 1,8GHz :: 2GB
Miranda IM | Opera | Gimp | Inkscape | WWFSMD? I want to believe
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

Stoobi je má na svém projektu Vietcong2 http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... &start=120
takže se ho můžeš zeptat nebo se podívat zda už nepsal odkud je má.
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Já je mám právě z tipy, kupoval jsem je jako krytky a k tomu i přepínače, ty krytky mají pacičku, která se do toho přepínače chytí, takže do sebe perfektně zapadnou... :wink:
widoq
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od widoq »

Oneeye_IO píše:No já jsem to viděl na nějakým auto tuning shopu za strašný peníze.
Jediný o čem vím, že tady mají ty krytky http://www.tipa-czech.com/Default.asp?P ... PP=&catsr= takže není problém koupit přepínač jaký je potřeba :-).
super link...diky moc
AigorW
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od AigorW »

Taky jsem šilhal po těchto krytkách, tak jsem jich nakoupil i pár pro "strýčka příhodu", ale doma jsem zjistil několik dost nepříjemých překvapení :sad:

1) Asi jsem objevil ameriku, ale zaklapnutím krytky se i PŘEPNE páčka dolů, nejde to teda použít jak jak jsem původně plánoval pro zapínání celého PC (ona ta krytka není zrovna drobeček a pokud o ni zavadíte tak cvakne dolů)

2) Nepodařilo se mi nikde (GME, TIPA, GES, Conrad) páčkové přepínače ON-OFF, které by se "schovaly" dovnitř a zároveň uměly spínat 2 kontakty, takže i na ovládání třeba routeru nebo reprobeden je to dost diskutabilní.

Máte tip na nějaký přepínače, který jsou po ty krytky použitelný a mají 2x 5A/250V nebo nějaké bez aretace (páčka se samá vrátí zpět) ?
Jinak asi pytlík s těma krytkama skončí na dně šuplíku a dost mě to mrzí :(
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

N azapínání celýho PC ? to myslíš jako na vypnutí přívodu šťávy do zdroje? Protože na normální sepnutí PC se používá spínač a ne vypínač.
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

AigorW píše:Taky jsem šilhal po těchto krytkách, tak jsem jich nakoupil i pár pro "strýčka příhodu", ale doma jsem zjistil několik dost nepříjemých překvapení :sad:

1) Asi jsem objevil ameriku, ale zaklapnutím krytky se i PŘEPNE páčka dolů, nejde to teda použít jak jak jsem původně plánoval pro zapínání celého PC (ona ta krytka není zrovna drobeček a pokud o ni zavadíte tak cvakne dolů)

2) Nepodařilo se mi nikde (GME, TIPA, GES, Conrad) páčkové přepínače ON-OFF, které by se "schovaly" dovnitř a zároveň uměly spínat 2 kontakty, takže i na ovládání třeba routeru nebo reprobeden je to dost diskutabilní.

Máte tip na nějaký přepínače, který jsou po ty krytky použitelný a mají 2x 5A/250V nebo nějaké bez aretace (páčka se samá vrátí zpět) ?
Jinak asi pytlík s těma krytkama skončí na dně šuplíku a dost mě to mrzí :(
a nechtěl by jsi mi jich pár poslat poštou??? :wink: :oops:
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Nitroxil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nitroxil »

když jsme u těch tlačítek chci se zeptat jestli jsou tyto vhodná pro pc jsou totiž levné narozdíl od jiných těhoto druhu
http://www.gme.cz/index.php?action=deta ... pict=&jaz=
diky
CPU: AMD Phenom II X3 720BE,Motherboard: GB GA MA790x-UD3p,RAM: 2*2GB Kingston HyperX DDR2 800Mhz(CL4) , VGA: Zotac 9600GT AMP!, LCD :HP LP2065 20" HDD: WD CaviarBlue 640GB, Case: CoolerMaster Mystique, PSU: Enermax Liberty 400W, , Keyboard Logitech G15new, Mouse: Logitech MX 518@Steelpad QCK, Tv karta: Leadtek Winfast DTV2000 H
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

Teď jsem to probíral se Stoobim a pokud je chceš pouze na power a reset, tak ti bohatě bude stačit 2A verze!! (stojí 73Kč)
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"

Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
Aigor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aigor »

ZdenekSveda píše:N azapínání celýho PC ? to myslíš jako na vypnutí přívodu šťávy do zdroje? Protože na normální sepnutí PC se používá spínač a ne vypínač.
jj, na vypnutí komplet přívodu do zdroje/čerpadla,...

možná ještě najít nějaký tlačítko a řešit to zapínacím+vypínacím+relé. Těch krytek se vzdát nechci, protože se mi fakt líbí.
Nitroxil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nitroxil »

Alan Wake píše:Teď jsem to probíral se Stoobim a pokud je chceš pouze na power a reset, tak ti bohatě bude stačit 2A verze!! (stojí 73Kč)
jenom mne zaráží že tomá 48 V není to moc???jsem v elektrice začátečník a nerad bych si tím zdrbal pc.tajže se chci zeptat nekoho kdo se v tom vyznájestli je to opravdu OK.
CPU: AMD Phenom II X3 720BE,Motherboard: GB GA MA790x-UD3p,RAM: 2*2GB Kingston HyperX DDR2 800Mhz(CL4) , VGA: Zotac 9600GT AMP!, LCD :HP LP2065 20" HDD: WD CaviarBlue 640GB, Case: CoolerMaster Mystique, PSU: Enermax Liberty 400W, , Keyboard Logitech G15new, Mouse: Logitech MX 518@Steelpad QCK, Tv karta: Leadtek Winfast DTV2000 H
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

na spinani zdroje to staci vic nez dostatecne. pri zapinani tam jdou miliampery..a s tou voltazi..to je max napeti co ten spinac snese, na zapinani pc se pouziva daleko mensi napeti => no problem :wink:
ondrasek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

líbivé

Příspěvek od ondrasek »

je to moc líbivé a chci si je pořídit ale prosím dejte sem ňáký link spínač on/off a kryt které do sebe pasují
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

myslis neco jako tohle?

Kód: Vybrat vše

http://www.tipa.eu/cz/produkt/02610041-prepinac-packovy-ochran.kryt-cerveny/
http://www.tipa.eu/cz/produkt/02610035-prepinac-packovy-2pol.|2pin-on-off-12vdc|25a-led-modra/
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
ondrasek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

dky

Příspěvek od ondrasek »

díky moc za odpověď přesně to sem myslel teď jen doufám že to pojede na tom novém case chtěl sem si pořídithttp://www.thermaltake.com/product/Chas ... 000bws.aspa nějak to tam dám no uvidíme
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

co by nemelo jet?
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
ondrasek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondrasek »

zapínání jen doufán že to bude fungovat a věřím ti 8)
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

jak si to udelas tak to bude fungovat, ja v tom nevidim problem
dedasurovec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dedasurovec »

casemooding na takové skříni, to je možná i škoda:-D
Odpovědět

Zpět na „Počítačové skříně“