2x 6-pin, 12 pamětí... no kolik bodů z desti jsem dávál 384bit sběrnici?
/edit: 280X127X42mm = je delší než Voodoo 5
Moderátoři: Walker1134, Wilik

Vetsi vykon se neobejde bez vetsiho prikonu.Proste to tak je, tak funguje fyzika.Ale kazdopadne jsem zvedav jak to bude pokracovat...nelze preci aby zachvili bylo pc jak varna konvice...expLorer píše:takze uz mozme ocakavat nejake 3dmarky coskoro, paradicka som zvedavy co to da![]()
ale ako sa tam pozeram ked to takto bude nadalej pokracovat tak tam za chvilku budu chciet nadrbat vodnika a spotrebu to bude mat nehorazne sialenu.. uz by sa mali nad tym riadne zamysliet kam to speje

Takto to nepůjde do nekonečna. Po nějaké době začne jeden výrobce vyrábět grafické karty, které budou mít menší spotřebu. A až si začnou lidi uvědomovat, že je v jejich zájmu mít co nejméně odpadního tepla, tak začnou kupovat více GK s nižší spotřebou - projeví se síla trhu a takové GK se začnou více vyrábět. Analogicky se tomu děje u procesorů - Intel nebyl se svou "žravou silou" konkurenceschopný, tak musel přijít s něčím jiným.gerimo píše:Vetsi vykon se neobejde bez vetsiho prikonu.Proste to tak je, tak funguje fyzika.Ale kazdopadne jsem zvedav jak to bude pokracovat...nelze preci aby zachvili bylo pc jak varna konvice...