Skříň pro Core 2 duo
Moderátor: L4mka
- Kalty
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Skříň pro Core 2 duo
hledám skříň pro moji sestavu :
Intel Core 2 Duo E6600
GigaByte GF 7600GT silent2 - pasive
GB 965P-DS4 P965
GEIL 2GB (2x1GB) DDR2 PC6400 800MHz Ultra (4-4-4-12)
Enermax Liberty500
Tu uz sem sice nasel, jedná se o gigabyte 3DAurora.
Mohl by jste mi poradit od ktereho dodavatele ji sehnat? diky
popřípadě navrhnout jinou
Intel Core 2 Duo E6600
GigaByte GF 7600GT silent2 - pasive
GB 965P-DS4 P965
GEIL 2GB (2x1GB) DDR2 PC6400 800MHz Ultra (4-4-4-12)
Enermax Liberty500
Tu uz sem sice nasel, jedná se o gigabyte 3DAurora.
Mohl by jste mi poradit od ktereho dodavatele ji sehnat? diky
popřípadě navrhnout jinou
- Nerboard
- Začátečník

-
- Kalty
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- F1l1p
- Středně pokročilý

No, co jsem našel tak oficiální dovozci periferii od Gigabytů jsou ELAP a T.S.Bohemia, tak se zkus podívat na jejich stránkách.
Jinak se podívej na stránky CZC a doporučit ti můžu značky, jako Thermaltake, SunBeam, Coolermaster, Chieftec, Aspire X - sorry, vypsal jsem snad všechny značky, které tam jsou, ale tady výběr opravdu záleží hodně na tom, která se ti líbí.
Jinak se podívej na stránky CZC a doporučit ti můžu značky, jako Thermaltake, SunBeam, Coolermaster, Chieftec, Aspire X - sorry, vypsal jsem snad všechny značky, které tam jsou, ale tady výběr opravdu záleží hodně na tom, která se ti líbí.
- Voloď
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
presne tak, je to hlavne na tebe, ktora sa ti najviac paci, ak chces mat ,,znackovu" tak zober nejaky thermaltake

P4 NW 3,0GHz@3,6GHz 1,575V (box) MSI Intel 865PENeo2 pfisr 2x512MB apacer DDR 400MHz @430 MHZ 2-3-3-7 (dual chanell) Maxtor 40Gb Maxtor 60Gb (7200rpm) Seagate baracuda 7200.9 250GB MSI RX800SE AGP 425/800@606/1140) Zalman VF700AlCu, MSI DVD R/RW, Fujitsu siemens P19-2, Thermaltake pure power 480W / MEMBER OF DDRT (Daddy Doughnut Racing Team)
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Vyber nějakou která se ti líbí, postni ji sem a my ti ji následně schválníme nebo vyvrátíme.
Jinak souhlas, mám TT a jsem spokojen.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- Pavlis
- Začátečník

-
- myom
- Středně pokročilý

Pokud chceš eleganci, praktičnost, nevšednost a hlavně naprosto geniálně vyřešené chlazení komponent za solidní peníz, tak šáhni po AVANCE C001 Terminator ( http://obchod.pvscom.cz/zbozi/full-towe ... ?p=z:43587 ).
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

S delší grafickou kartou bych přišel o jednu až dvě pozice ve výšce PCI - E slotu, ale i přes to, co tak koukám, by minimálně tři pozice měly zůstat použitelné. Opravdu škoda, že nejsou otočené, při šířce casu by to byla reálná a praktická možnost.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- stehrob
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- spirit64
- Mírně pokročilý

- Nerboard
- Začátečník

-
nepovedal som ze na skriny nezaleziKalty píše:no koupit si normalni case ? ja potrebuju case ktera bude plne funkcni s 120mm odvetravanim, kvalitni, peknej vzhled a praktická.
kdyz sem dal za komp 30000 tak setrit na case rozhodne nechci.
prosim znova o radu kterou case by jste zvolily popripade kde bych auroru nasel (mohl koupit) dik
len si vyber ktora sa ti paci popozerak kolko ma 120 otvorov atd a postni a jak uz bolo povedale schvalime
- Kalty
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
diky za rady. no problem bude v tom ze se mi moc skrini dnesni doby nelibi dik moc futuristickemu vzhledu.
co rikate na tohle ? CoolerMaster Centurion 532 Black
jinak se mi strasne libi vnitrni usporadani LIAN LI PC-7 Plus a to hlavne ten detail u tech disku. preci jenom mam jen 1-2 sata disky a jednu dvd
co rikate na tohle ? CoolerMaster Centurion 532 Black
jinak se mi strasne libi vnitrni usporadani LIAN LI PC-7 Plus a to hlavne ten detail u tech disku. preci jenom mam jen 1-2 sata disky a jednu dvd
- Kalty
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
ad soprano : par dotazu
1. predni vetrak je 12?
2. odkud nasava kdyz je predek v celku bez pruchodu
3. mam jen jeden disk kterej tam je jak je rok dlouhej, takze zas tak mi to nevadi, apropo mam GK celkem kratkou
4. nemate odkaz na nejakou recenzi na soprano?
5. to uchyceni disku a slotu je dobry? myslim jestli je plne prakticky nebo to je nejakej umelohmotnej sunt ?
diky
1. predni vetrak je 12?
2. odkud nasava kdyz je predek v celku bez pruchodu
3. mam jen jeden disk kterej tam je jak je rok dlouhej, takze zas tak mi to nevadi, apropo mam GK celkem kratkou
4. nemate odkaz na nejakou recenzi na soprano?
5. to uchyceni disku a slotu je dobry? myslim jestli je plne prakticky nebo to je nejakej umelohmotnej sunt ?
diky
- killerTJ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
2 Kalty
Pokud zabrousíš na www.czechcomputer.cz tam je odkazů na recenze, ve kterých najdeš odpovědi na své otázky, neúrekom.
Jinak já vlastním TT Tsunami Dream Tower a miluju ji
. Jen je absolutně nelogické umístění páru USB a Fire-Wire nahoře
Vepředu je 12cm fan a za otevracími dveřmi jsou takové průduchy a za nimi je látka, která lapá prach.
Pokud zabrousíš na www.czechcomputer.cz tam je odkazů na recenze, ve kterých najdeš odpovědi na své otázky, neúrekom.
Jinak já vlastním TT Tsunami Dream Tower a miluju ji
Vepředu je 12cm fan a za otevracími dveřmi jsou takové průduchy a za nimi je látka, která lapá prach.
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB
- Bigwolf
- Začátečník

Uz mam taky nejakou dobu TT Tsunami Dream a nemuzu si ji vynachvalit. Sem s ni spokojenej. Ty USB a Fire-Wire sem oddelal, pac mi tam ty kabely jen zavazely a k tem konektorum bych se stejnak nedostal. Vyborny na tyhle skrini jsou 2x12cm fany, udelaj poradnej pruvan. 
PC - CPU Intel Core i5-13500 | MB Gigabyte B760M Gaming X DDR4 | RAM Kingston FURY Beast RGB 64GB 3600MH | GC EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA 24GB | NVME ADATA XPG SX8200 Pro 2TB | PSU Corsair SF750 Platinum | Case ASUS Prime AP201 | Cooling Heatkiller IV Pro, HEATKILLER V for RTX 3090 EVGA FTW3, EK-Quantum Kinetic FLT 120 DDC, Hardware Labs Black Ice Nemesis GTS 360, Noctua | LCD Samsung C49RG94SSU | Keyboard Logitech MX Mechanical Mini| Mouse Logitech MX Master 3 | Mouse pad Razer Vespula