rozbaleni 3 casti raru

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
jindra.q
Začátečník
Začátečník

rozbaleni 3 casti raru

Příspěvek od jindra.q »

prosim o pomoc -mam stahlou hru ze 3 partu va winraru - pokud to chci rozbalit abych dostal image -tak u konce rozbalovani to skonci s hlaskou omezeni souboroveho systemu 4gb / coz je pochopitelne jelikoz mam fat 32 / souborovy system nehodlam delit -takze si mam nechat zajit chut , nebo to lze nejak obejit ? -dekuji
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

hry se většinou v rarech neprodávají, nicméně... řešením je asi jen konverze FAT32 -> NTFS
ignorelist: kremrole a dezoláti
jindra.q
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jindra.q »

to jsi mi teda moc nepomohl -je mi jasne ze konverze by pomohla -co se tyce prodavani -nemusi jit vzdy jen o placenou hru ale i cokoliv jineho.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

píšeš hru ;-)

nechápu proč se bráníš NTFS, tím nemůžeš nic ztratit, jen získat. pokud samozřejmě máš win2k/XP
jindra.q
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jindra.q »

branim se tomu -protoze mam desku pro pata ale i sata -a po urcitych problemech pro prechodu na sata disk /musel sem flesnout bios/ se mi ukazala fat32 v kombinaci s xpsp2 stabilni a nechci to menit.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

jindra.q píše:branim se tomu -protoze mam desku pro pata ale i sata -a po urcitych problemech pro prechodu na sata disk /musel sem flesnout bios/ se mi ukazala fat32 v kombinaci s xpsp2 stabilni a nechci to menit.
no, ale tohle není problém filesystému :? NTFS ja stabilnější než fat32 - je úplně jedno jestli pata nebo sata... ono totiž na fat32 nenarveš soubor větší než 4GB ani omylem, takže jiný řešení tohohle problému než konverze mě nenapadá - a konverze bych se rozhodně nebál, je to otázka pár minut...
jindra.q
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jindra.q »

muze delat problem kdyz mam rozdeleny disk na c a d c-bude fat32 a d bude ntfs ?
jinak pokud vim tak ntfs je sice stabilnejsi system -ale kdyz prisli na trh xp tak se delaly testy v rychlosti souboroveho systemu treba ve hrach a ntfs se ukazal o neco pomalejsi.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

jindra.q píše:muze delat problem kdyz mam rozdeleny disk na c a d c-bude fat32 a d bude ntfs ?
jinak pokud vim tak ntfs je sice stabilnejsi system -ale kdyz prisli na trh xp tak se delaly testy v rychlosti souboroveho systemu treba ve hrach a ntfs se ukazal o neco pomalejsi.
ne, rozhodně to problém dělat nemůže. a je pravda že v testech kdysi vycházelo NTFS hůř, protože je designované na větší disky (tak nad 80GB tuším), takže na menších je o něco pomalejší (5-10%?) ale na dnešních velkých discích je výrazně rychlejší než fat32.
jindra.q
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jindra.q »

tak to sem nevedel -mam 200gb / ale konvertovat nebudu
presto dik za odpovedi
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

jindra.q píše:tak to sem nevedel -mam 200gb / ale konvertovat nebudu
presto dik za odpovedi

fat32 na 200GB je vražda. no, už víš co a jak, co uděláš je na tobě :)
jindra.q
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jindra.q »

proc vrazda ?
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

jindra.q píše:proc vrazda ?
FAT32 na takhle velký disky není moc stavěnej, koukni sem http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=12058 (kritická hranice je dokonce 30GB a ne 80GB jak jsem psal nahoře)
jindra.q
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jindra.q »

diky -super clanek
jinak mam disk z 80% zaplneny -a nechci to ted prevadet aby se nestala nejaka chyba a neztratil nejaka data , stejne cas od casu -je potreba znovu nainstalovat xp znovu -tak to potom rovnou naformatuji na ntfs.
jindra.q
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jindra.q »

jo a tam jak bylo napsano ze ntfs se nenici tak casto -byl myslen tim souborovy system -nebo nachylnost disku k chybe ?
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

určitě souborový systém, náchylnost disku k chybě softwarově prakticky neovlivníš :(
Naposledy upravil(a) zombux dne sob 30. zář 2006, 13:44, celkem upraveno 1 x.
jindra.q
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jindra.q »

jo jo -diky
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

v samotnej napovede Windows XP mas navod ako si spustit rychlu konverziu na NTFS bez straty dat
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

jj, bud příkazem convert ,nebo přes Partition Magic ale já mam taky w PC jeden Hdd rozdelen na 3 oddíly a 2 jsou FAT32 " 3GB a 90GB a zbytek NTFS ničemu to nevadí...ale NTFS je fakt lepší hlavne treba pri tvrdym resetu nebo vypodaku proudu nehrozí tolik ztrata dat ....
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“