mám kartu Leadtek WinFast TV2000 XP Expert a dnes se mi nedopatřením (při přepravě pc se prodřel kabel a dolehl na kartu) povedlo vytvořit zkrat. součástka u které je označení "FB-8" se vypařila (doslova zmizela) a plošky na kterých byla umístěna, odešly s ní.. karta je celkem v pořádku, až na tu součástku o které ani nevím co to bylo zač...podle mě jde o nějakou cestu z tuneru, protože karta nenaladí žádný program. poradí někdo co dělat? (hodila by se i fotka "kam která ploška z FB-8 vede") novou moc kupovat nechci (/už není v záruce/)
p.s. rady typu vyhodit a koupit jinou neberu
2000 XP Expert dead?
- no_-_name
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2000 XP Expert dead?
Jedine sehnat nefunkční a ze 2karet udelat jednu funkčníno_-_name píše:mám kartu Leadtek WinFast TV2000 XP Expert a dnes se mi nedopatřením (při přepravě pc se prodřel kabel a dolehl na kartu) povedlo vytvořit zkrat. součástka u které je označení "FB-8" se vypařila (doslova zmizela) a plošky na kterých byla umístěna, odešly s ní.. karta je celkem v pořádku, až na tu součástku o které ani nevím co to bylo zač...podle mě jde o nějakou cestu z tuneru, protože karta nenaladí žádný program. poradí někdo co dělat? (hodila by se i fotka "kam která ploška z FB-8 vede") novou moc kupovat nechci (/už není v záruce/)
p.s. rady typu vyhodit a koupit jinou neberu
Jiná možnost není, to je jako když z auta vyhodíš preveodvku a chceš aby to jezdilo:)
- Patton
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
... nehledě na to, že s největší pravděpodobností neodešla jen ta jedna součástka, která je vidět, že je poškozena. Pravděpodobně odešlo vše, co je na trase. Pouze to není vidět.
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility