Opera 9 - final

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Oneeye_IO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oneeye_IO »

Don Martinez píše:Opera 9.02
Changelog

Kód: Vybrat vše

Fix for playing sound clips on Amazon.
Tak to jsem zvědav nedávno mě to celkem naštvalo. Jinak to vypadá na vcelku povedené úpravy. Jdu to zkusit :-).
PC: AMD Athlon II X4 640 :: Gelid Tranquillo :: Gigabyte GA-870A-UD3 rev. 2.1 :: Kingston DDR3 4GB :: Powercolor HD5750 SCS3 :: ESI Maya 44 :: Chieftec APS-500S :: Antec Three Hundred :: W7 x64
Lenovo X61: 1,8GHz :: 2GB
Miranda IM | Opera | Gimp | Inkscape | WWFSMD? I want to believe
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Mám menší problém s Operou 9. Mám na liště záložek záložky na různ stránky a poslední dobou se mi tam nějak míchají fav ikonky u těch stránek. Třeba že u pct je ikonka z mobilmanie a tak... Jako jde to opravit tím, že ty ikonky smažu ze složky v profilu a pak se stáhnou nové, ale za chvilu je to tak zas :( Nesetkal se s tím někdo?
kail
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kail »

jj, me se to taky stava ... jak ve verzi pro Win, tak i pro Linux ... nevim, cim to je :?
FSC Amilo Pro v3205, CD T2250@1.73GHz, 1.5GB RAM, Kubuntu 6.10
Oscar Wilde :"The true mystery of the world is the visible, not the invisible."
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

Jasper píše:Mám menší problém s Operou 9. Mám na liště záložek záložky na různ stránky a poslední dobou se mi tam nějak míchají fav ikonky u těch stránek. Třeba že u pct je ikonka z mobilmanie a tak... Jako jde to opravit tím, že ty ikonky smažu ze složky v profilu a pak se stáhnou nové, ale za chvilu je to tak zas :( Nesetkal se s tím někdo?
sis tahnul tu novou verzi asi ?
ja to do dnes mel v pohode,ale po stahnuti tehle nove (9.02) koukam na Tiscali games a ikonka z GP a u pct to same prehozene s Webgame,takze jsme se vrtail na predeslou verzi a je to ok.
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

hlupak píše:sis tahnul tu novou verzi asi ?
ja to do dnes mel v pohode,ale po stahnuti tehle nove (9.02) koukam na Tiscali games a ikonka z GP a u pct to same prehozene s Webgame,takze jsme se vrtail na predeslou verzi a je to ok.
Mě tohle dělá Opera odjakživa. Pokud se toho chcete zbavit tak tady je nějaký návod...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Ne dela mi to odjakziva co pouzivam Operu, tzn verze 9.0, 9.01 a 9.02 :D
Don Martinez píše:Pokud se toho chcete zbavit tak url je nějaký návod...
To je řešení k ničemu, že jen smažu ty ikony z příslušné složky, když po čase se to stejně stane znova.
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

Jasper píše:
Ne dela mi to odjakziva co pouzivam Operu, tzn verze 9.0, 9.01 a 9.02 :D
Don Martinez píše:Pokud se toho chcete zbavit tak url je nějaký návod...
To je řešení k ničemu, že jen smažu ty ikony z příslušné složky, když po čase se to stejně stane znova.
tak to sry, sem chtel pomoct.
Skus jim napsat email :roll:
1maty1
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1maty1 »

mam tu dalsi problem (snad uz tady nebyl nemel sem naladu to nejak tetajlne procitat)
kdyz si upravim(no pis pouziju ten co mam uz od verze 6.xx) serch.ini na vyhledavace jaky chci tak kdyz je nandam na osobni listu tak po vypnuti a znovu zapnuti se tam nahazou zase ty defaultni zkouseno s operou 9.01 9.02
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

Mám teď s Operou takovej divnej problém a to, že ne a ne načíst tohle fórum. Ať už zadám pctuning.forum.cz nebo odkazem z "doručenek" v mailu. Prostě pořád blank page. Ale přitom ve Firefoxu to jede v pohodě :?

Kdysi mi to dělalo taky na některých stránkách, namátkou www.pctuning.cz nebo www.wincustomize.com ale vždycky se to po čase spravilo.

Nevíte co s tím?

edit: ani RSS feed nefunguje - překvapivě :lol: :x
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

mrkni do block contentu jestli tam nahodou nemas celou domenu pctuning.cz... :roll:
0118 999 881 999 119 7253
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

nemám, o tom bych věděl :) Tím se stejně nevysvětluje chvilková nedostupnost jiných stránek
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Mr.Nigga píše:nemám, o tom bych věděl :) Tím se stejně nevysvětluje chvilková nedostupnost jiných stránek
a v FF vsechno funguje tak jak ma? Pokud ano, tak v tom vidim leda bozi znameni :roll:
0118 999 881 999 119 7253
piXar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od piXar »

Jednu věc nay světě opravdu nesnáším: zaryté uživatele FireFoxu kterí si myslí jak neuvěřitelně polepšili od používání IE. Když se takového člověka zeptáte proč si myslí, že je FF lepší než Opera, odpoví stejně hloupými argumenty jako kolega wallot:

" Vzhled je silene preplacanej, zlatej jednoduchej FF " - na výběr máš stovky skinů, předpokládám že si nezkusil ani jeden

" Stale to neumi jako homape page prazdnou stranku jen to s ni umi nastartovat." - pointa nastavit si jako homepage prázdnou stránku tu samozřejmě není, ale když to chceš stačí si do kolonky pro homepage napsat místo adresy "opera:blank"

" jak to pisu tak to myslim proste chci po klidnuti na home mit bilo co je na tom divneho. nekdo tam ma tohle forum, nekdo treba seznam ja mam rad poradek " - to je opravdu pochybné, wallot patří mezi ty co si bojí připustit pravdu: ' Opera je lepší ' a své nepravdy hájí do posledního znaku CSS, který se mu zobrazuje jinak než v FF. Milý wallote, to bude asi tím že Opera narozdíl od FF nebo IE splňuje standardy a zvládá Acid2test zaměřený na CSS.
...

Připomínáte mi stejně ubohé uživatele MAC OS :-D nevím jestli si to nedokážete připustit, nebo jste tak paličatí, ale Opera je mnohem lepší než FF ( resp. IE ). Má mnohem větší možnosti nastavení už v základní instalaci, zatímco do FF musíte stahovat plug-iny který už tak líný prohlížeč naprosto spomalí a znemožní efektivní práci.

O bezpečnosti FF a IE ani nemluvím, FF je na tom trochu líp, ale steně žádná sláva. Paradoxní je, že ten starý dinosaurus FireFox zabírá více paměti než Opera.....
ITspot.cz - nejen seriózní blog o IT a Internetu.
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

hehe, už to funguje a to jsem jen resetnul winy :?
werygood
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od werygood »

Mr.Nigga píše:hehe, už to funguje a to jsem jen resetnul winy :?
jj me to taky delava, ale dycky stacilo restartovat Operu (teda aspon u me)
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

aha, to je možný. Já to radši restartoval celý :)
1maty1
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1maty1 »

TO Mr.Nigga
to co popisujes mi ted taky Opera 9.01 dela na mistni forum stacilo dat odkaz jako otevrit jako novy list

ale celkove sem z opery 9.01 (i 9.02) zklaman(nejde mi spoustu veci co driv fungovala a celkove se oprea dost casto zakousava) a asi se vratim k 8.5x a pockam na nejako lepsavejsi verzi
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

ten stejný problém mám i já :( .
ale celkově se opera 9 povedla. hlavně oceňuji, že vyřešili problém se stahováním souborů, protože rychlost stahování byla asi 70% a musel jsem používat exerního managera a to byl na nic.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Posledni dobou se mi na nekterych strankach otevre dialog pro stazeni nejakeho souboru client a kdyz dam zrusit, tak se zastavi nacitani stranky. Kdyz dam otevrit, tak to hodi hlasku ze nelze spustit aplikaci. Dela to na www.svethardware.cz a na www.redhot.cz
Nevite co to..
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“