GeForce 7600 - testy, srovnání s konkurencí apod...

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Kdybych se ridil podle mnozstvi dodavanych her asi bych nekupoval nic jinyho nez MSI ne?Kterej dava nejmin 20CD s hrama.Jakypak specialni chladice pouziva Leadtek?Zadny..vsichni pouzivaj stejnej.Viz 7800GT,7600GT,7900GT,GS.Stejnej referencni chladic jako ostatni.7800GS pro AGP delaj i jiny.Zase netrefa :) Co treba HIS a jeho vyborenej silencer?Leadtek je proste beznej prumer nic vic nic min.PR blaboly si na svuj web muze hodit kazdej.Ve srovnavacich testech s jinymy znackami nicim nevynika.Nikdy neni necim vyjimecny.OC je vzdy o nahode.
Odkaz na Bjorn3D to je test 7950GX ne?.Zase nicim nevynikne.Stejnej chladic jako vsichni,stejny oc porad dokola..karta jako kazda jina.Asi zaplacena recenze :)
Mac...
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

godlike píše:.......Odkaz na Bjorn3D.........Asi zaplacena recenze :)
To asi nelze vyloučit :).

Thellwin:

Navrhuji výše uvedené posty, a jakékoli případné následující, na tema značek nVidia vydělit do zvláštního threadu "Kvalita jednotlivých výrobců nVidia"

Mohl by to být takový průřezový thread :). Myslím, že u grafických karet lze nadále hodnotit rámcově nebo obecně i podle značky, a ne jen podle jednotlivého modelu (jak tomu je většinou dneska u LCD panelů).
show must go on..
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Mozna to cely vzniklo tim ze jsem nazval Leadtek noname.Byl to moje zbytecnej ulet.Ja driv kupoval od NV Asus nebo Leadtek.Jen v poslednich letech si u me Leadtek trochu pokazil renome.Co jsem obcas videl a slysel procento reklamaci bylo vetsi nez je zdravo.Tim bych to cele uzavrel a dal k ledu :)Toho kdo kupuje BFG v Merkurio bych pozadal jak se veci maji s tou dozivotni zarukou.Jestli to plati v CR nebo ne.
Mac...
fanik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fanik »

pokud vím tak nárok na doživotní záruku máš bez ohledu na záruku jakou ti nabídne prodejce tady, více na support@bfgtech.com

jinak pokud by se prodejce cukal, tak můžeš informovat BFG a onen prodejce jistě nebude "autorizovaný" z čehož neplynou žádná negativa pro tebe jako uživatele BFG výrobku (záruka atd je platná), nýbrž pouze pro toho prodejce jelikož hrubým způsobem kazí a zasahuje do pověsti BFG (snad jsem to přeložil dobře)
short24
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od short24 »

ja taky nebudu tvrdit ze leadtek je sunt: mam ci mel jsem dva leadteky a jsem s nimi spokojen - ti4200 a 6800gtx. ale az po nekolika pokusech se mi podarilo vyhledat v historii fora neco, co mne silne zaujalo a proc ted se na leadtek koukam s VELKOU neduverou. http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 70#6992270 ja totiz vic nez hype leadteku verim radimovi a tahle jeho poznamka mne vic nez silne zaujala.

NESMI se take zapominat, ze jakakoliv firma muze mit lepsi a horsi obdobi, viz. napr. abit. proto osobne se u kazdeho produktu koukam na diskusi k nemu na forech, na CZC apod. asi tak. vyhnu se neprijemnemu prekvapeni
Intel i5-8600K GB GA-Z370 HD3P HyperX Predator 16GB (Kit 2x8GB) 3000MHz DDR4, CL15 ASUS Strix GeForce GTX 970 Corsair HX620, LOGITECH MX510, EIZO ColorEdge CS2730 (8.domaci generace - 486DX66, PentiumPro200, Athlon SlotA 550Mhz, Athlon Tbird 1400Mhz, Athlon Barton 2500+, Athlon Dual core Opteron 170,i5-2500K)

vodnik: SilentiumPC Navis Pro 240 NE VZDY JSEM ON-LINE, NENI CAS :[
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

shadow píše: Thellwin: Navrhuji výše uvedené posty, a jakékoli případné následující, na tema značek nVidia vydělit do zvláštního threadu "Kvalita jednotlivých výrobců nVidia"
Uvidíme co se dá dělat, nejdřív se kouknu co už tady k tomuto tématu je, aby se to zbytečně neřešilo v dalším threadu :)
Goldnoob team proud member!
Kalty
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kalty »

co rikate na takovou Gigabyte passivni 7600GT ?
t0m4s3
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od t0m4s3 »

Ta nepodarena varka kariet od Leadteku sa tyka iba 6x00 a 7800 serie? Zaujimalo by ma ci ma niekto 7600GS/GT do AGP od Leadteku.
AMD X2 4200+ (2530MHz)GIGABYTE K8NS-939A-DATA 2x1024MB DDR400 3-4-4-8 Leadtek A7600GS @ 485/470WD2500KS + Seagate 120 + Seagate 80Enermax Noisetaker 420WNEC 3520ACoolermaster Centurion 5 + Scythe KAMABAY + Akasa AK-FC-03Logitech MX510Logitech UltraXLogitech Formula Vibration FeedbackLG L1740BQCreative Inspire T5900watercooled by eRty & Eheim Compact 150 & NexXxoS HC 240-LE & Glacial 120mm Duo & Krabica od vlasskeho salatu (special thx to MadCap)
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

objednal jsem si 7600GS do agp(njn nic moc jiného na výběr nemám :) )a zajímalo by mě jestli bude stačit jenom 300W zdroj? :lol: můj podpis neni tak uplně aktuální takže, mám 1 mechaniku,1HDD,zvukovku audigu,1fan,procák celeron 2,6GHz,1GB ram ve dvou 512MB DDR modulech, a v usb používám konstantně myš a pak maximálně jedno další zařízení. nic víc nic míň :oops: 6600 co jsem měl taky chtěla 400W a jela v pohodě :roll: díky za odpovědi :-D
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

A co to je za zdroj? Možná ano....ale uvidiš :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

značku už nevim ale je to spíš taková noname značka :lol: ale slouží skvěle už 3 roky :)

jj klepu se zvědavostí jak to pojede,zítra má karta přijít :)
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Jelikož noname, tak tomu moc nevěřím :)
No uvidiš jestli budeš taktovat tak to veme jeste víc :wink:
Tak dej vedet ...
expLorer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od expLorer »

noname zdroj ? tak to si nefandi..
ja by som tam tu grafiku ani nezapajal do takeho zdroja.. noname a len 300w.. to skor vydim na to ze ak budes mat stastie tak ti zhori len zdroj a ked nebudes mat stastie tak mozno cela zostava takze radsej si zhanaj nieco vykonnejsieho a kvalitnejsieho lebo aj keby to ten zdroj nejakym sposobom vydrzal tak ti tu grafiku neutiahne a po OC uz len v sne :) ale prajem vela stastia
CPU: C2D E7200 [cooled by Scythe Ninja Plus] | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
NB: Acer TravelMate 4002LMi (PentiumM1.6GHz, DDR512MB,ATi Radeon9700Mobility,HDD60GB,..)
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

expLorer píše:noname zdroj ? tak to si nefandi..
ja by som tam tu grafiku ani nezapajal do takeho zdroja.. noname a len 300w.. to skor vydim na to ze ak budes mat stastie tak ti zhori len zdroj a ked nebudes mat stastie tak mozno cela zostava takze radsej si zhanaj nieco vykonnejsieho a kvalitnejsieho lebo aj keby to ten zdroj nejakym sposobom vydrzal tak ti tu grafiku neutiahne a po OC uz len v sne :) ale prajem vela stastia
Tak nevim proč by mel zhořet????A dokonce sestava celá? To je kravina...
max. mu to ten zdroj neutáhne!
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

haha však všichni zítra uvidíte jak mi krásně pojede :lol: pomalu o tom začínám pochybovat ale uvidíme.. :oops: zítra tak kolem 16:00 až se dostanu domu tak to otestuju :)
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

hmm tak nic no :( zdroj neshořel,neshořelo nic ale prostě je slabý...zítra jdu do města sehnat nějaký kvalitní 400W a jestli neseženu tak ho objednám :)
jimmi
Nováček
Nováček

Příspěvek od jimmi »

no tak že bi to byla takova katastrofa stim žraním uty osmy stovky se řict neda žere votrochu víc ale neni to katasrofa
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

jimmi píše:no tak že bi to byla takova katastrofa stim žraním uty osmy stovky se řict neda žere votrochu víc ale neni to katasrofa
cože? :)
expLorer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od expLorer »

Dzin píše:
expLorer píše:noname zdroj ? tak to si nefandi..
Tak nevim proč by mel zhořet????A dokonce sestava celá? To je kravina...
max. mu to ten zdroj neutáhne!
ked zhori nepytaj sa preco :wink: mne uz taketo skusenosti s noname zdrojmi stacili
CPU: C2D E7200 [cooled by Scythe Ninja Plus] | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
NB: Acer TravelMate 4002LMi (PentiumM1.6GHz, DDR512MB,ATi Radeon9700Mobility,HDD60GB,..)
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

2expLorer:Ale jo taky mi zdroj zhořel ale nemuže ti zhořet kvuli tomu že nestihá přece ne? A jak sám napsal nestíhá , neshořel ...
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“