ASUS 1608 P3S

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
SP|Dzodzo
Nováček
Nováček

ASUS 1608 P3S

Příspěvek od SP|Dzodzo »

yu, hl, ma niekto tuto vypalovacku a s nou spojene problemy ako napr. ze nechce vypalovat alebo velmi spatne cita (aj lisovane) media?
je to zrejme pomerne novy model, lebo Google o nej nevyblije moc zaznamov a odpoved na problem ktory mam nenajdem

pri citani sa stane, ze sa vzdy roztoci, prestane, roztoci, prestane... samotne medium zacne citat az na 2-3x a vzdy pri inicializovani citania novych dat sa chova podobne
musel som si vypnut autorun, lebo to bolo neskutocne ako to spomaluje system, obcas sa cela mechanika zasekne a pomoze uz iba restart

pri paleni vyhodi ku koncu palenia chybu (skusim este nieco vysmahnut a postnem chybu), skusal som rozne rychlosti, ale nepomohlo to
alebo sa uplne zasekne v urcitom bode ako pri citani a uz iba restart systemu (s tym ze musim komp rucne vypnut, lebo windowsy su tak blbe, ze cakaju kym sa zariadenie uvolni, ale ono sa neuvolni nikdy)

skusal som aj updatovat firmware z 1.19 na 1.24 ale nepomohlo to

zaujimalo by ma ci niekto z vas ma tuto mechaniku a tiez s nou ma problemy alebo mu funguje v poriadku
gb965-ds3 / ic2duo e6400 / thermaltake mini-typhoon / 4x1gb ram geil ddr2 800mhz dual channel / gf8800gt 512mb ram / thermaltake tsunami black box

Nemyslim si nic.
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Skús ju najpr s iným káblom, pozri sa či nemáš PIO mód alebo ju skús dať do iného PC a keď bude aj tak blbnúť tak jedine reklamácia.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“