Ten CASE Gigabyte 3D Aurora znám, má ji soused, mám ji krásně osahanou, co se týká hlučnosti, neuslyšíš nic - vynikající, samozřejmě že i chalzení je u ní vynikající - přeci vzadu 2x 12cm fany a jeden vpředu

Je sice hodně tichá, ale na druhou stranu ty ventilátory zas nějak zázračně nefučí - ale vzduch mezi něma proudí - zdá se mi, že ten co nasvává zpředu vzduch tak ani nedojde ke konci
Konstrukce a montáž - vynikající, žádné problémy, jinak tady jsem nafotily pár obrázků včetně s komponentama v akci:
http://www.casemoding.xf.cz/aboutme.htm
Ty ostatní neznám a netvrdím tímto že jsou špatné, ale s těch co jsi tady uvedl mi přijde že ten Giagybte je určitě na prvním místě!
moje hodnocení-
+kvalita konstrukce, provedení, tolik prostoru a samozřejmě i systém chlazení (tiché ventilátory) včetně připravenosti na vodníka
-někomu nesedne design, ventilátory moc nefoukají, lehce se poškrábe (přeci je to hliník)

GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO