dnes jsem si koupil grafiku Radeon 9800pro s chladicem silencer rev.3 a kdyz sem ji zapojil tak mi vubec nenabehl harddisc ani monitor (monitor byl napojen v grafice a harddisk bez karty v pohode nabiha ). pomuze mi nekdo ?
Vadná grafika ?
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- rumlcajs
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Vadná grafika ?
zdravim,
dnes jsem si koupil grafiku Radeon 9800pro s chladicem silencer rev.3 a kdyz sem ji zapojil tak mi vubec nenabehl harddisc ani monitor (monitor byl napojen v grafice a harddisk bez karty v pohode nabiha ). pomuze mi nekdo ?
[/img]
- rumlcajs
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- no-X
- Středně pokročilý

- rumlcajs
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- no-X
- Středně pokročilý

- rumlcajs
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- no-X
- Středně pokročilý

- rumlcajs
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- rumlcajs
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- RainMakeR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ta krabice bude problem....rumlcajs píše:tak to zdrojem neni. byl sem ji skusit u kamose a ten samej problem.... jeste ze je alespon v zarune na czechcomputeru......jo a uznaji mi zaruku, kdyz nemam ke karte krabici a manual ?
CPU AMD Phenom X4 9850 , RAM A-data 2x2 GB DDR2 , VGA Powercolor ATI HD4830 , MOBO Asus chipset 780G , HDD Samsung F1 640 Gb , WD2500KS , WD passport 250 Gb
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

Nevím, proč by to měl být problém. Kupuješ si grafiku, ne krabici. Pokud to nejsou vyloženě šupáci(a to v CC nejsou), tak to reklamují i takRainMakeR píše:ta krabice bude problem....rumlcajs píše:tak to zdrojem neni. byl sem ji skusit u kamose a ten samej problem.... jeste ze je alespon v zarune na czechcomputeru......jo a uznaji mi zaruku, kdyz nemam ke karte krabici a manual ?
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
- Dr.Buba
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No teď teda váhám, jestli nemám špatnou informaci, ale asi půl roku, ne-li více, žiju s přesvědčením, že je ze zákona dané, že k reklamaci krabici ani manual nepotřebuješ. 
MB:ASUS Z77-A; CPU:i5 2500K@4.5GHz water cooled by HeatKiller rev. 3.0; RAM:Kingston+Corsair 4x4GB CL9 1600Mhz; GPU:GTX 780; HDD's:Samsung 850 256GB + ADATA 1TB NVMe Blu-Ray:BD-RE BH08LS20; LCD:24" HP ZR24w; Sound:Audigy 4; PSU:Corsair TX750w; CASE:Thermaltake Armor
- Zdenek Teska
- Začátečník

- Lázňator
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
samozřejmě že nepotřebuješ krabicu když deš něco reklamovat dokážeš si předsavit život v činžáku 1+1 kde máš schovaný krabice od mrazáku,lednice,telky,videa,DVD,radia... atd. já ne proto ten zákon že nepotřebuješ při reklamaci krabicu
Phenom II X3 720 Black@ 3.65Ghz,GA-MA790x-DS4,4Gb ram 1066+ 5-5-5-15,HD7750 800/4500, LCD 22" SAMSUNG
- shanker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Vadná grafika ?
skusil jsi tu grafiku u nekoho? tohle delalo kamaradovy, po vyndani grafiky vsechno jelo a pak jse zjistilo ze je grafika spalenarumlcajs píše:zdravim,
dnes jsem si koupil grafiku Radeon 9800pro s chladicem silencer rev.3 a kdyz sem ji zapojil tak mi vubec nenabehl harddisc ani monitor (monitor byl napojen v grafice a harddisk bez karty v pohode nabiha ). pomuze mi nekdo ?[/img]
edit: prehlidnul jsem post nademnou...
- rumlcajs
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele: