LG L204WT / PRO a PROTI

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Finkky
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Finkky »

K te dnesni recenzi VSVm2025 na SH, z toho mam opravdu spatny pocit, protoze, na zahranicnich webech streba TOMHW, BEHW, vychazel ten monas jako jasnej vitez, a tady u nas dostane takovou čóčku! Neprijde vam to podezrely? Zeby zase nejakej kaprik ?
Chief4
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Chief4 »

nerek bych ze dostal cocku, podle me potrvdil verdikt TomsHardware. na bittechu to vyznelo asi nejlip. dulezitou roli hraje taky cena
john258
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od john258 »

Noo hezký.. tak ted po přečtení tý recenze už fakt nevim jestli LG nebo VS :? ... ja totiž neumim moc zvážit jak moc je důležitý HDCP :x .. Mohli byste mě nekdo poradit jestli už teď má cenu vybírat i podle toho jestli má HDCP?
MastahBlastah
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MastahBlastah »

Mam v tom gulage jak sv*na. NEC zlevnili o 1000,- VS stoji za ''pi*u'' dalsi je LG ... Sem na zacatku
john258
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od john258 »

kolik ted stoji nec a kde?
MastahBlastah
Začátečník
Začátečník

john258 píše:kolik ted stoji nec a kde?
14500,- cybex, myslim ze to bude tak vsude ...
john258
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od john258 »

Nevíte někdo kde by šel teď sehnat ten LG??
misadlouhz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misadlouhz »

Tak to vypadá, že L204WT NENÍ HDCP ready...

http://www.cdr.cz/a/18676

:lol: :-D :) :( :sad: :x :evil: :twisted:

CPU: Intel Core i5-2500K, chladič Zalman CNPS10X Quiet; MB: MSI P67A-C43 (B3); HD: SSD Kingston SNV425S2 64GB, Samsung SpinPoint T HD501LJ - 500GB SATAII, 2 externí; DVD mechanika: nějaká; RAM: Corsair 8GB Kit DDR3 1600MHz CL9 Vengeance XMP; GPU: nVidia GeForce GTX280 (650MHz) - MSI N280GTX-2D1G-OC 1GB DDR3; ZVUK: Asus Xonar HDAV1.3, integrovaný stereo zesilovač Yamaha A-S500, regálovky Tannoy Sensys DC1, sluchátka Sennheiser HD595; LCD: 32" LCD TV LG LH3000; periferie: klávesnice Razer Lycosa, myš Razer Lachesis, podložka Razer eXactMat; case: CoolerMaster Centurion Ammo 533 tower; zdroj: Corsair TX650 - 650W; CASE FAN: AcoustiFan DustProof Quiet 120mm; OC: žádný; OS: Windows 7 CZ 64bit
Chief4
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Chief4 »

to teda zavani podrazem na zakaznika. jesli to neni kachna tak to asi "postihuje" vsechny evropsky kusy.
Chief4
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Chief4 »

ted mi to prijde jako kdyby to blbe napsali:
20palcový L204WT nabídne shodné parametry, avšak rozlišení 1680×1050 a to za cenu kolem 330 € (u nás bez HDCP okolo 10 000 Kč)
versus
Oba monitory, stejně jako Samsung, nedisponují HDMI, „pouze“ DVI-D vstupem s HDCP logikou.
(HDCP logika = HDCP)
misadlouhz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

kdyby to jen blbě napsali (francouzsky neumím, ten zdroj téhle informace je francouzský), tak proč by mi Cybelrink BR/HDDVD Advisor ukazoval, že mám monitor bez HDCP certifikace? Něco mně na tom zavání.... hnojem.

CPU: Intel Core i5-2500K, chladič Zalman CNPS10X Quiet; MB: MSI P67A-C43 (B3); HD: SSD Kingston SNV425S2 64GB, Samsung SpinPoint T HD501LJ - 500GB SATAII, 2 externí; DVD mechanika: nějaká; RAM: Corsair 8GB Kit DDR3 1600MHz CL9 Vengeance XMP; GPU: nVidia GeForce GTX280 (650MHz) - MSI N280GTX-2D1G-OC 1GB DDR3; ZVUK: Asus Xonar HDAV1.3, integrovaný stereo zesilovač Yamaha A-S500, regálovky Tannoy Sensys DC1, sluchátka Sennheiser HD595; LCD: 32" LCD TV LG LH3000; periferie: klávesnice Razer Lycosa, myš Razer Lachesis, podložka Razer eXactMat; case: CoolerMaster Centurion Ammo 533 tower; zdroj: Corsair TX650 - 650W; CASE FAN: AcoustiFan DustProof Quiet 120mm; OC: žádný; OS: Windows 7 CZ 64bit
misadlouhz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

několik obchodů HDCP u (již prodávaného) L204WT zmiňuje, jiné to opomíjí, ve specifikacích produktu na LGe webstránce to není zmíněno, není to zmíněno ani na boxu ve kterém monitor přišel, na monitoru, v manuálu se specifikacemi na CD, ale je to zmíněno v tomto PDF k americkému L204WT-BF (na mém boxu je napsáno L204WT-SF)

http://us.lge.com/download/product/file ... L204WT.pdf

sf/bf: f bude znamenat asi flatron (f-engine, možnost přepínat se mezi movie, text, normal a user módem), a s jsem si myslel silver, ale b není black, protože v tom pdfku je BF stříbrný jako ten můj, takže... nevím jestli jsou oba monitory stejné. Ten jejich (jestli je to ten samý zmiňovaný HardFóru - tj. ten co si kupovali lidi na CircuitCity) neměl v dodávce DVi kabel, takže to bude z jiné dodávky, ten můj je na boxu napsáno, že byl vyroben v Polsku... a to je tak všechno co tom můžu napsat. Zeptal jsem se na LGe anglické podpoře a čekám na odpověď.

misadlouhz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak L204WT je podle anglické podpory LG HDCP enabled

Further to your query,

W can confirm that the L204 IS HDCP enabled
Yours Sincerely,
LG Electronics UK Helpdesk
0870 607 5544

Monday - Friday from 9am – 8 pm
Saturdays from 9am - 5pm
Sunday and Bank Holidays from 10am – 4pm

to je dobrá zpráva

john258
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od john258 »

Mno tak paráda.. Takže nevííte někdo kde ho v ČR sehnat???
Chief4
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Chief4 »

john258 píše:Mno tak paráda.. Takže nevííte někdo kde ho v ČR sehnat???
a on snad nejde? koukal sem akorat na CC tam ho sice nemaj skladem ale nemel by bejt problem ho sehnat
john258
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od john258 »

Mno já že jsem psal asi do 6ti internetovejch obchodů a všude mě řekli že nemaj tušení kdy příjdou :( .. tak se zkusim zeptat jeste na CC
Chief4
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Chief4 »

nekde sem slysel ze lcd je momentalne nedostatkovy zbozi. asi na tom neco bude
john258
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od john258 »

já jsem to právě slyšel taky :x :( .. mno tak jeste chvilku pockam a kdyz se neobjevej, tak pujdu do toho Viewsonica
MastahBlastah
Začátečník
Začátečník

Ale ze ten monitor ale je !! :D:D omg
Thoma$
Nováček
Nováček

filmy....

Příspěvek od Thoma$ »

2 misadlouhz:
Zdarecc, vybírám teď 20ku wide LCD, a tohle LG mě fakt zaujalo jak cenou tak parametrama.... Přečetl sem všechno co sem našel ať už tady od tebe nebo někde jinde na zahraničních fórech...
Už ho nějakou tu dobu máš tak bych se chtěl zeptat jestli je pro tebe stále tak dokonalý nebo už si u něj objevil nějakou tu chybu?
A hlavně by mě zajímalo jak na tom vypadají filmy??? Někde si totiž psal že na video tohle LCD moc dobré není a já na něm budu docela dost sledovat filmy, takže proč není dobré, co konkrétně??? Dík moc

a ještě něco k pozorovacím úhlům - podle fotek z předešlé strany to vypadá velice dobře, jenom že je tam fotka z vrchu, kt. je z praktické hlediska myslím zbytečná - takže nebylo by možné poslat fotku ze spodu? přece jenom je pravděpodobnější že se budu dívat z postele než že budu před monitorem stát :) THX

2 all:
ví někdo o lepším monitoru v téhle cenové kategorii (resp. max. do 13k, ale i to už je docela dost....)
Samsung SyncMaster 205BW lepší nebude.... takže pak už jedině ViewSonic VX2025wm, ale ten má o dost horší kontrast a je o ty 2 litry dražší, jenom nevím jak je na tom s odezvou - dá se 8ms P-MVA porovnat s 5ms TN? napište co si tom myslíte :) díky moc
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“