Čate lidi !!
Chtěl bych se zeptat jestli byste neveděli jak dokopat visty na tendle tablet .. instalace mně bohužel nejde dodělat do konce...
před koncem mí vyhodí hlášku ža nemůže správně nainstalovat jazyk (language)
Zkoušel jsem měnit při instalaci jak anglickou US tak českou ...nic ...
Víte někdo kde je chyba ??
Dikas za rady
Windiws Vista rc1 a hp tc4400
Moderátor: Don
- Barracuda
- Začátečník
-
Windiws Vista rc1 a hp tc4400
Mam co mám, a co nemám si koupim. Až na to budou že
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Používáš verzi pro Tablet PC (nevím jestli je vůbec k dispozici)? Netuším jak bude fungovat normální systém (navíc ještě v RC verzi) na dost specifickém HW...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- Barracuda
- Začátečník
-
ahoj
Mám Vistu Volume licenc Ultimate edition je tam i na tablet ....
Zkoušel jsem starší build na toshibe m400 a tam jel ten build v poho žádnej problém ale na tomdle hp nesjem schopnej ani rozjet windows xp tablet edition pořád nějaký chyby ..
Při instalaci XP tablet edition hned ze startu blue screen ?!?!
Vypl jsem nativ s-ata a dostal jsem se dál ale po restartu napíše access denied d:/i386 nebo tak něco ?!?!?
Není potřeba na disku vytvořit nějaké heslo nebo není na tabletechzapnutý nejaký security na disk ??
jediné so jsem neskoušel je ješte při startu instalace kopnout přímo ovladaše na serial atu ale problém že nemám disketu na usb ...
Nenapadá někoho něco ??
i tak děkuji don martinez za rady .-))
Mám Vistu Volume licenc Ultimate edition je tam i na tablet ....
Zkoušel jsem starší build na toshibe m400 a tam jel ten build v poho žádnej problém ale na tomdle hp nesjem schopnej ani rozjet windows xp tablet edition pořád nějaký chyby ..
Při instalaci XP tablet edition hned ze startu blue screen ?!?!
Vypl jsem nativ s-ata a dostal jsem se dál ale po restartu napíše access denied d:/i386 nebo tak něco ?!?!?
Není potřeba na disku vytvořit nějaké heslo nebo není na tabletechzapnutý nejaký security na disk ??
jediné so jsem neskoušel je ješte při startu instalace kopnout přímo ovladaše na serial atu ale problém že nemám disketu na usb ...
Nenapadá někoho něco ??
i tak děkuji don martinez za rady .-))
- Barracuda
- Začátečník
-
tablet edition 2005
Tak konečně se mi podařilo nainstalovat os .-))
ale visty pořád ne a ne nevíte někdo kde je chyba v tom jazykovem modulu nebo tak nějak ??
ale visty pořád ne a ne nevíte někdo kde je chyba v tom jazykovem modulu nebo tak nějak ??