pripojenie
Moderátor: Don
- keno 10
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
pripojenie
nepoznate nejaky program alebo nastavenie kde si jednoducho dam aby sa mi NIC ine ako 1 aplikacia (alebo 2) nenapajali na net a potom to lahko vypnem ??? lebo mam vysoky ping ked sa mi len tak sam od seba zacne antivirovska ochrana preverovat stranky a pri tom nesurfujem 
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- keno 10
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ping je poho (tak 20-50 ms pri CS a inych hrach), ale sem tam pride nahle zbvisenie ale tak 1 s a to robi sai ta kontrola www lebo som to sledoval jednym programom a ono sa to na web napaja a kontroluje to stranky aj ked nemam nic otvorene
rad by som si dal kerio lenze som odintslovaval staru verziu a neodinsatlovala sa upne a z blblo to a cul nejde nainastalovat ani nova ani stara vypisovala verzia 6.x ze je nainstalovany iny firewall nech ho odinstalujem a starsie verzie vypisuju podobnu halasku
ateraz ho nemozem na PC mat 
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- keno 10
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- keno 10
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
sak mno likvidovat by saom ho nechcel je to totiz antivirovy program ktori kontroluje www stranky ktore si prehladam a uz X krat zachranil muj PC pred viry takze to nechci vypinatpavel.minarik píše:no tak to mi ukaz kde jsi psal, ze mas wifi ...
tak ten program co se ti pripojuje k internetu proste zlikviduj
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- keno 10
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to tak vyriesim ten antivir ale nic ineho napr pred 20 min sa mi stalo ze som hral CS mal som velike lagy a zrazu megalag ale 3s trval a potom som tam mal v CS taku rovnu ciaru v net graph (znazornuje kolisanie pripojenia,ping,...) co som v zivote nevidel (mavam to bud trochu strbate alebo upne kopce a to ked je atm velke kolisanie su fakt dost velke lagy) a nechapem ako sa zrazu moze vsetko tak nastavit ze z niejakych 70kb/s a 200ms pingu to dokaze skocit na 500kb/s a 20ms pingy to som nepochopil inokedy sa to deje ale to je len jemne kolisanie a nie toto, ze z vysokeho pingu a malej rychlost to takto poskoci a toto sa drzalo tato rychlost ale 5 min potom malicko klesla ale len trochu nepatrne v cs to bola v tedy upne rovna cara
co sa mi nestalo (lebo mam wifi jedine ti co maju DSL alebo nieco podobne stabilne) tak tam je to sem tam rovne vecinou su tam aj iba malicke vychilky
nechapem ako to moze tak poskocit richlost aj pingy z upne vysokych hodnot na nizke(ping) a rychlost narast na maximum) a vydrzat tam co sa provider s tym hral ? ved je nedela ? 
EDIT: pravene chyby a neviete co sa mi to stym stava uz sa my to odvtedy stalo 3 a viac krat
EDIT: pravene chyby a neviete co sa mi to stym stava uz sa my to odvtedy stalo 3 a viac krat
- keno 10
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: