Notebook se odmítá spustit
Moderátor: Don
- RaZZoR
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Notebook se odmítá spustit
Mám docela velký problém s notebookem. Z bazaru sem si koupil asi pět let starý typ Compaq armada e500 v konfiguraci p3-700,256ram,20gb hdd,ati mobility radeon atd. Včera sem normálně na booku dělal, instaloval všechno potřebný. Když se nabila baterie zkusil sem, jak dlouho vydrží. ASi po hodině a půl sem book zase kopnul do sítě a dělal na něm. Potom sem ho normálně ve win vypl, a od té doby ende. Book se odmítá spustit, respektive když je v síti, tak se nastartuje, probliknou diody, roztočí se disk a během dvou sekund se zase vypne. Přitom baterka by aspoň asi měla blikat, že se nabíjí, ale nic, šlus. Mám jim to omlátit o hlavu ?
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- RaZZoR
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Butch
- Středně pokročilý
Re: Notebook se odmítá spustit
Ano. Muzes se taky jednat o studeny spoj, ktery se projevuje nahodile.RaZZoR píše:... Mám jim to omlátit o hlavu ?
Pokud nejde zapnout tak co s tim doma? Samozrejme jim to jdi vratit.
MAs na to alespon pul roku zaruku ne?
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- RaZZoR
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Notebook se odmítá spustit
Jo, záruka je. Ovšem tohle člověka dokáže nasrat, půl dne sem strávil tim, než sem to zprovoznil jak bylo třeba a po normálnim vypnutí chcípne. Proč ? Jak k tomu může dojít ? To prostě nechápu.Butch píše:Ano. Muzes se taky jednat o studeny spoj, ktery se projevuje nahodile.RaZZoR píše:... Mám jim to omlátit o hlavu ?
Pokud nejde zapnout tak co s tim doma? Samozrejme jim to jdi vratit.
MAs na to alespon pul roku zaruku ne?
- RaZZoR
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Lukee155
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
To samé jsem měl na jedný starý Toshibě, vypla se a odmítla se nabíjet a notebook spustit. Bylo to ukývaným kablem u zdroje.
Laptop: Dell Latitude D630 (T8300, 4GB RAM, nVidia Quadro...) + Docking station, D600 (Dothan 1,8GHz, 1GB RAM, Radeon 9000...) + Docking station
LCD: Dell 22", 1680x1050
PDA: PDA: Palm TX
LCD: Dell 22", 1680x1050
PDA: PDA: Palm TX