Paměť do MB Asus ASUS M2N-E?????

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Odpovědět
Fre3M4N
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Paměť do MB Asus ASUS M2N-E?????

Příspěvek od Fre3M4N »

Půjde tato pamě't 1GB DDR2-750MHz Kingston HyperX CL4 do desky ASUS M2N-E, deska podporuje Kapacita paměti max. 8GB DDR2-800/667/533, Dual channel, ECC and non-ECC, un-buffered memory, a kdyz ta paměť ma 750MHZ tak to půjde nebo ne?? thx
...
sacrifice
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sacrifice »

ano pojde...
AMD X2 3800+ AC Freezer 64 PRO | MSI K8N Neo4 F | A-DATA 2 x 512 MB RAM PC500 | Asus EN7900GT 256 MB + Zalman VF900-Cu |
WD 2500KS 250 GB SATA II + Silentmaxx | Chill Innovation CP-450A2 | Thermaltake Shark Silver | Samsung 710T DVI
Fre3M4N
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fre3M4N »

sacrifice píše:ano pojde...
A pojede jak ma na tech 750MHZ???? :wink:
...
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

A proč by neměla? :? Má podporu do 800Mhz, ale jedou na ní i 1066Mhz. :roll:
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
CHE.CARLOS
Nováček
Nováček

ja mám problém s kingstonem KHX6400D2LL/1G

Příspěvek od CHE.CARLOS »

mám ji na desce asus "M2N-E" 2x v dualu a píše mi v biosu jen 667MHz a CL 5-5-5-15/T2. Jak z ní vyžvejknout aspoň oněch udávaných 800MHz a CL 4? Prosil bych o návod ktrerý bych pochopil i já. PC složit umím, OS nainstalovat a tím mé umění končí.
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Jdi do biosu, najdi tam nastavení RAM, v ní frekvenci a nastavení časování. Pak napiš.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
CHE.CARLOS
Nováček
Nováček

když v biosu nechám auto nastavení, píše 667MHZ, když manuálně přehodím na 800MHz a časování 4-4-4-12, tak pc ani nenajede, řve speakera po smazání CMOSKy jsem zpět tam kde jsem byl
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Zkus zvednout napětí na 2V a jestli nepojede tak flashnout novější bios.
CHE.CARLOS
Nováček
Nováček

tak to bude asi můj problém, napětí lze zvednout max na 1.95V, ale upgrade biosu jsem ještě nikdy nedělal. Jak na to?
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Tak zkus dat tych 1.95V. Pokud nic tak to flashnutí biosu. Ale řekni někomu kdo tomu rozumí, protože pokud to pokazíš tak ti nepojede deska.
CHE.CARLOS
Nováček
Nováček

tak to bude asi problém, co se týká flashnutí biosu nemám známého který by to kdy dělal, do nějaké firmy se mi to nechce nosit, za prvé nechce se mi platit a za druhé čekání bez PC je strašné. Jak jsem pochopil z netu, flashnutí spočívá v přehrání biosu z diskety nějakého bin souboru, v biosu mé desky je nějaký AZ FLASH, po přehrání není možnost návratu k původní verzi?
CHE.CARLOS
Nováček
Nováček

flashnul jsem bios, už můžu na 800MHz, ale s časováním jsem pořád na
5-5-5-15/T2, když manuálně nastavim cl 4-4-4-12 tak nenajedou xpečka a nová instalace se taky vždy sekne. co se týká voltáže, stále můžu v biosu nastavit max 1,95V místo udávaných 2,0V které RAMka potřebuje. Jak na to?
NMS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NMS »

U téhle desky už pak zbývá jedině voltmod - viz vlákno: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... &start=220
A taktoto mají někteří borciprovedeno.

C2D E6550| GB P35-DS3R | 2x1GB Geil DDRII PC5300 | X1800GTO | Barča 320GB SATA 7200.10 | SH-S183L | Philips 170S
Odpovědět

Zpět na „Paměti“