Ochrana

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
keno 10
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Ochrana

Příspěvek od keno 10 »

potrebujem to rychlo urobit tak do 20:00 mozno aj dlhsie hladam program ktori mi ochrani upne moj HDD od virusov lebo si idem DO PC napojit iny HDD ktory treba sformatovat alebo odvirovat ale NECHEM aby MI nic pri botovani alebo napodobne nevliezlo na moj HDD da sa s tym nieco ??? nechcem moj disk odpajat lebo z neho musim preniest data pomozete mi niekdo ??? myslite ze moj antivir avast to zvladne ???
MaTTo S
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MaTTo S »

odpoj kable od tvojho HDD , napoj druhy HDD , nabootuj z CD XP-cka , sformatuj ten druhy disk ,
a uz mozes pripojit aj druhy disk
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
keno 10
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keno 10 »

jj lenze to sa mi nechce to cele formatovat a zase tam tolko veci nahadzovat :( alebo pouzijem medzidisk moju 20 tam dam antivirak a tak a potom nabotujem ten zavirovany twen moj bude odpojeny a skusim ho odvirovat ako zistim ze sa mi to podarilo ho odvirovat uspesne ???
keno 10
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keno 10 »

mozem to tak skusit ???? bude to v pohode ???? :? LEBO NEMAM VOBEC TOLKO CASU NA CELY FORMAT ...
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Jestli nemíš čas, tak je ten formát nejrychlejší řešení ... ani bych nevyhazoval ten tvůj disk, jenom připojil ten cizí, nabootoval z CD XPček a zformátoval ten cizí. Práce na pár minut + jedno připojení a odpojení disku.
Goldnoob team proud member!
keno 10
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keno 10 »

mno lenze problem ja tam budem muset ponahadzovat potom doost veci a na to fakt cas nemam :(
keno 10
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keno 10 »

by som tam musel dat kodeky, antivirak, firewall,kodeky,par hier, nieco na hudbu a video, .... a dost veci myslite ze to ten antivir,spybot,firewall vycisti ??
marsol
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marsol »

keno 10 píše:by som tam musel dat kodeky, antivirak, firewall,kodeky,par hier, nieco na hudbu a video, .... a dost veci myslite ze to ten antivir,spybot,firewall vycisti ??
Na 99,9% Ti mohu říct, že to 100% nevyčistí. Pokud chceš mít jistotu, formát je nejrychlejší a nejjednodušší. Nehledě na to, že můžeš při čištění toho HDD poškodit nebo smazat soubor, který potřebuje OS nebo jiný SW a pak to stejně budeš muset přeinstalovat.
PC Konfigurace: MB ASUS A7V880; 1512 MB RAM DDR; AMD AthlonXP 2500+ Barton; HDD SATA Seagate 250 GB, IDE WD 200 GB; IDE Seagate 10 GB; VGA MSI nVIDIA 6600 256 MB SDRAM AGP; TV WinFast2000XP; Lite-on DVD-ROM; HP 9100 CD-ROM/RW; DVD-RAM; 3Com LAN 10/100 TX
keno 10
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keno 10 »

uz som to naformatoval :)
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“