Absolutni nereagovani PC sA

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Gerimo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Absolutni nereagovani PC sA

Příspěvek od Gerimo »

Mam pc a v nem vodnik.PC se ve Win seklo, dal jsem restartovat, ale vubec nenastartovalo.Vypnul jsem to a koukl do bedny a zjistil, ze ze spoje u grafiky utikala voda.Zavadu opravim, ale ja chytrak sem nekde musel nechat vodu na graficke karte kapku vody, i kdyz jsem to utial vse foukal a u gk se asi odpalil nejaky kondik.Takze jsem tam dal PCI gk, ktera je zalozni, ale pc stale nefungovalo, vubec nereaguje.hdd se spusti,kontrolka na mb taky sviti, ale obraz nereaguje....nejaky napad?
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Nejaké chybové zapískanie to spraví ? Alebo zapípne to aspoň pri POSTe ?
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
Gerimo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Gerimo »

prave ze vubec nic...ani monitor neblikne...nic....

// jen porad jede pumpa a hdd
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Poodpajaj čo sa dá a tak to pusti, ale keď ani nezapíska pri POSTe tak je pravdepodobne death.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
Gerimo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Gerimo »

Takze jsem zkusil reset biosu, vyndal jsem vse co bylo v PCI,gk,pameti a nic, pak i hdd a nic, ani pipnuti...Takze to je asi deska co?
Gerimo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Gerimo »

Poznam nejak jestli se jedna o zniceny cpu nebo desku?
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Jedine vyskúšať to CPU na inej doske alebo iné CPU v tej doske ale bude to skôr doskou tá voda sa dostala asi niekam na dosku alebo tá grafiky zo sebou zobrala aj dosku.
Obrázek
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

CPU byva mene casteji death, taky bych videl tu desku
....ze by to byl MELOUN
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“