ATi X1900GT novou nebo starou verzi?
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Prerovak
- Začátečník

-
ATi X1900GT novou nebo starou verzi?
caute rozhoduju se koupit new grafiku vyhrala ATi X1900GT ale ted nevim jestli mam vzit novou nebo starou verzi?
Diky moc
Diky moc
- stehrob
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- godlike
- Středně pokročilý

-
- Butch
- Středně pokročilý

Ja bych skoro preferoval novejsi a tissi verzi pred starsi a o chlup vykonejsi.
Samozrejme otazkou je sehnatelnot. Takze ciste hypoteticky kdyby meli nekde skladem obe verze, a nemel doma vodnika, tak bych sahl po novejsi.
Samozrejme otazkou je sehnatelnot. Takze ciste hypoteticky kdyby meli nekde skladem obe verze, a nemel doma vodnika, tak bych sahl po novejsi.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- stehrob
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- stehrob
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
tak pozor zmena dneska mi konecne prisla (vcera ji teprv dostali na sklad) a hle, rozbalil jsem krabici (ktera je mimochodem opravdu dost mala a je na ni ufonek) a hle vykoukla na me cervena karta s vetrackem napravo takze se jedna o tu novou verzi. docela me to prekvapilo. hluk zatim nevim, otestuju vecer.
jestli chcete tak sem muzu dat i fotky ale to jen na prni protoze se i to s mou rychlosti netu uploadovat nechce.
jestli chcete tak sem muzu dat i fotky ale to jen na prni protoze se i to s mou rychlosti netu uploadovat nechce.
- Lukes
- Začátečník

stehrob píše:tak pozor zmena dneska mi konecne prisla (vcera ji teprv dostali na sklad) a hle, rozbalil jsem krabici (ktera je mimochodem opravdu dost mala a je na ni ufonek) a hle vykoukla na me cervena karta s vetrackem napravo takze se jedna o tu novou verzi. docela me to prekvapilo. hluk zatim nevim, otestuju vecer.
kdes ji koupil?
posli pls fotky
- stehrob
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
jo fotky budou zitra...
koupil jsem ji ve velke britanii na http://www.cclonline.com
ale teda musim rict ze co se tyce hluku tak lepsi nez ta predchozi,v klidu se to da prezit akorat na zacatku je asi 3s hlucna ale pak se zpomali.
nepresahuje hluk cele sestavy, dokonce mam pocit ze bocni 9cm vetrak v case je hlucnejsi.
zatim jsem ji neskousel v zatezi (myslim ze instalace win neni moc velka zatez
)
koupil jsem ji ve velke britanii na http://www.cclonline.com
ale teda musim rict ze co se tyce hluku tak lepsi nez ta predchozi,v klidu se to da prezit akorat na zacatku je asi 3s hlucna ale pak se zpomali.
nepresahuje hluk cele sestavy, dokonce mam pocit ze bocni 9cm vetrak v case je hlucnejsi.
zatim jsem ji neskousel v zatezi (myslim ze instalace win neni moc velka zatez
- Satiriasis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- stehrob
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- godlike
- Středně pokročilý

-
- [DJ]Best
- Nováček

-
HDCP
Podle hardware.fr by nova revize mela mit podporu HDCP, kdezto stara ji nema !
CPU: Core2Duo 6400@3.6GHz, Vcore: 1,4V; deska: Gigabyte DS4; RAM: 1024MB A-DATA 800MHz; Grafika: Sapphire X1800GTO 500/1000@700/700 Vcore 1,5V; Vram 2,1V Disky: 2x250GB WD2500KS 16MB, 1xWD RAPTOR 36GB 16MB Mechanika: nejakej LG shit Zdroj: Enermax Liberty 400W Monitor: AG Neovo F-419 12ms,500:1,1280x1024, 250cd/m2, DVI OS:WinXP Pro SP2 Bedny: Mission X-space 2.1 with NXT tech.
- AmOc!
- Začátečník

cus ja si ji koupil pred dvouma tydnama a uz sem dostal novou s krasnym cervenym krytem chladice byl sem zni paf a je fakt skvela
verim ze uz bude kdostani pouze nova verze ja to kupoval z velkoobchou v chomutove RIDEA.CZ ale urci te bych to nekupoval v nejakym malim kramecku kde jim porad neco lezi

CPU:i7 6700K@4,6+Aquaduct 720 XT Mark V Ceramic MB:Asus MAXIMUS VIII FORMULA RAM:G.Skill RAM 2x8GB DDR4 3200 15-15-15-35, TridentZ Red Series GK:Asus STRIX-GTX1070-O8G-GAMING OS HDD:Intel SSD 750 PCIe - 400GB SSDPEDMW400G4R5 HDD:SSD SanDisk 480GB, SSD OCZ vertex 4 2x256GB raid0, Seagate 4x3TB raid10 Zdroj:Antec HCP PLATINUM 850W Case:Zalman GS1200 LCD:ASUS 27 "LCD VG278HE 144Hz 2ms