Chybna ram??
- svk_xeon
- Nováček

-
Chybna ram??
SPustil som si memtest86+ pretoze mi neustale mrzol stroj a mal som podozrenie na ramky. Zakladne testy ktore spusti automaticky spravil a nic. Potom tam bola polozka "Memory sizing" alebo nieco take a zaskrtol som "Bios-ALL" v tom momente mi naslo okolo 5600 chýb!! a zmrzol mi stroj tak ze nesiel ani tvrdy restart proste bol mrtvy... Chcem sa spytat ci si myslyte ze mam chybnu ram alebo je program proste nieco nevedel spravit a vyhlásil to za chybu???
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Chybna ram??
Jak ti mrzne stroj? ve win? Chybná ram to je spíš modra smrt, reset...nebo chyby...ale tak zkus PRime95 a hod sem sestavu hlavne a vic info...svk_xeon píše:SPustil som si memtest86+ pretoze mi neustale mrzol stroj a mal som podozrenie na ramky. Zakladne testy ktore spusti automaticky spravil a nic. Potom tam bola polozka "Memory sizing" alebo nieco take a zaskrtol som "Bios-ALL" v tom momente mi naslo okolo 5600 chýb!! a zmrzol mi stroj tak ze nesiel ani tvrdy restart proste bol mrtvy... Chcem sa spytat ci si myslyte ze mam chybnu ram alebo je program proste nieco nevedel spravit a vyhlásil to za chybu???
Od kdy to mrzne?
- Josko
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nemalo by to robiť chyby ani s tým nastavením - http://www.memtest86.com/#size

Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
- svk_xeon
- Nováček

-
- AXB
- Začátečník

-
http://forum.x86-secret.com/showthread. ... c17&t=2807Memtest86+ FAQ píše: - When I select BIOS-ALL I get many errors or my machine crashes.
This is normal. With todays computers this option should never be selected.
When selecting BIOS-ALL memtest will ignore the e820 memory map supplied by
the BIOS and will also test areas reserved by the BIOS for the processor or
the BIOS. See the question about which memory is test for more information
on this.
- Josko
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Testni ešte to prime, inak ten zdroj by som potom tiež pozrel lebo EC nie je veľmi dôveryhodné. A ešte skús na ramky goldmemory. Pozri teploty.

Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
- svk_xeon
- Nováček

-
- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Josko
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ešte by si mohol testnúť GK nejakým 3D Markom. A keď to mrzne pri filmoch tak by to ešte mohol byť nejaký guláš v kodekoch.

- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- svk_xeon
- Nováček

-
Kodeky pouzivam iba codecpack allinone
http://www.stahuj.cz/multimedia/kodeky/codecpack/
A na mb aj vga mam najnovsie ovladace.
No este to goldmemory a skusim aj 3dmark....
- Josko
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak ten codecpack čo najskôr vysťahuj z PC a daj si ffdshow.

- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Nejnovější nemusi byt nejlepší!svk_xeon píše:Kodeky pouzivam iba codecpack allinone
Vše allinone je akorát zadělávání si na problemy....
Dej tam jen to co potrebujes a ne mnoho věcí pro nic ....