CS robi iba 19 fps, poradite ?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

X-Spidy-X píše:no tak toho ze by fps presahlo frekvenci monitoru, toho se fakt nebojim :lol: :lol: :lol: Fps mam tak kolem 20-25. Developer nic nedela (ale mam ns, tam nefunguje spousta prikazu ,"citu") a tu vertikalni synchronizaci sem proste nenasel. Treba to vubec nemam... :cry: :lol: :?
20 fps to mas neco HODNE posrane, i na pentiu 800mhz a geforce2 mx400 sem ja mel 100 :-/. ventrikalni synchornizaci najdes v nastevni detonatoru, pokud ses nedostal ani tam tak to je fakt spatny... najdes to: pravym klikni na plochu - vlastnosti - nastaveni - upresnit - a tam je zalozka pojmenovana nazvem tvoji graficke karty. to je nastaveni detonatoru.

co by si mel vypnout nebo aspon co pouzivam je:
ventrikalni synchornizace - vypla
kvalita obrazu - nejmensi
vykon - nejvyssi vykon
AA nebo AF - vsechno vypnout
barevna hloubka - porad 16 bitu.

pojmenovani toho nastaveni se muze menit podle verze detonatoru...
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

KOFis píše:
X-Spidy-X píše:no tak toho ze by fps presahlo frekvenci monitoru, toho se fakt nebojim :lol: :lol: :lol: Fps mam tak kolem 20-25. Developer nic nedela (ale mam ns, tam nefunguje spousta prikazu ,"citu") a tu vertikalni synchronizaci sem proste nenasel. Treba to vubec nemam... :cry: :lol: :?
20 fps to mas neco HODNE posrane, i na pentiu 800mhz a geforce2 mx400 sem ja mel 100 :-/. ventrikalni synchornizaci najdes v nastevni detonatoru, pokud ses nedostal ani tam tak to je fakt spatny... najdes to: pravym klikni na plochu - vlastnosti - nastaveni - upresnit - a tam je zalozka pojmenovana nazvem tvoji graficke karty. to je nastaveni detonatoru.

co by si mel vypnout nebo aspon co pouzivam je:
ventrikalni synchornizace - vypla
kvalita obrazu - nejmensi
vykon - nejvyssi vykon
AA nebo AF - vsechno vypnout
barevna hloubka - porad 16 bitu.

pojmenovani toho nastaveni se muze menit podle verze detonatoru...

Vim ze mam posranyho kompa... Je to starej srot. pIII 450mhz. Grafna nvidia riva2 tnt 32mb. Pamet je splacana z malejch kousku ale jeji tam 320mb ram. Zalozku asi myslis adapter... My to tam ukaze nazev a nejaky keci, ale pak se muzu jen podivat na ovladace a tim to hasne. Mam xp prof. a teda se divim ze bezej... Beha mi to vsecicko pod d3d a ja chci opengl. Uz sem tady nekde zekladal dred a nic kloudnyho z nikoho nevypadlo... To je fuk, zkusim hrat treba piskvorky, ty pobezej... i tak dik
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“