Splašené subpixely

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Splašené subpixely

Příspěvek od Trinom »

Mám takový zvláštní problém - Na notebooku jsem měl jeden vadný subpixel, který byl doposavaď zhaslý. Teď jsem nechal notebook puštěný 3 dny a když jsem ho otevřel, tak jsem náhodou našel ten subpixel rozsvícený (obrazový výstup šel do TV, displej byl černý, ale svítil). Pak jsem si pustil ještě film a BS Player mi zobrazil standardně černé okno, ve kterém je film (pokud ho nechám zobrazit na LCD notesu). po několika vteřinách se rozsvítil další, tentokrát modrý subpixel, který doteď fungoval normálně.

Je možné to nějak vrátit zpět?

PS: Zítra napíšu, jestli se něco nezměnilo - nechám notes přes noc vychladnout...
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Tak. Ráno, když jsem to zapnul, tak byl stav stejný jako večer. To notes jel asi 2 hodiny. Pak mu došla baterka a zcela se vypnul (běžně ho pouze uspávám). Když jsem ho ale po dalších nějakých třech hodinách zapnul, vše bylo zase zpět, jak jsem to měl dřív - jeden jediný zhaslý subpixel. Ten druhý zas fungoval OK.
Tak nevím...
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“