Jenom taková malý info, kdyby někdo uvažoval o koupi 7600GT a měl starý CPU.
AMD AthlonXP2000+@1820MHz (202*9) + Leadtek 7600GT @ 620/1625MHz
3D Mark 2001 - 15717b.
3D Mark 2003 - 12670b.
3D Mark 2005 - 5858b.
3D Mark 2006 - 3087b.
PS. malá poznámka k problému, který jsem měl. Nebylo to slabým zdrojem, jak někoho napadlo, ale pravděpodobně si to nerozumí s BiOSem základní desky MSI. Při optimálním nastavení (=defaultní časování pamětí, Agressive CPU Interface vypnuto + přetakt) to jede naprosto v pohodě, jakmile se ale přepne na manualní nastavení, tak přestože všechny hodnoty zůstanu naprosto stejné, tak to začne blbnout. Holt MSI suxx platí pro tento případ na 100%
pockej trosku upresni jak blbnout ? ja jsme na tehle hodnotach 592-1550 a CPU AMDAthlonXp 2500+ 1833Mhz@2400Mhz deska MSI K7N2Delta-l FSB 436 a Mark 2005 -6180 spis skus jeste herni testy
Vztekal sem se nad tim asi tak stránku zpátky. Mě to totiž pokažý při manuelním nastavení časování pamětí a CPU interface na agressive v BiOSu dělalo to, že monitor byl "out of range"..tzn. že ta grafika do něj pustila nějaký šílenou horizontální a vertikální frekvenci. Při přepnutí na "optimal" tzn. nějakej profil nastavení biosu to jelo bez sebemenšího problému. Ještě zkusím flash Biosu jestli nen nějakej načatej..ale nejspíš to nechám tak jak to mám.
Mne robi to iste.Len pri optimized nastaveni je to ok.Skusal som tri biosy zakladnej dosky a nic sa nezmenilo.Uz som sa s tym zmieril a pouzivam D.O.T aby som dosiahol vyssiu frekvenciu procaku.Viz popis.
3dmark 05 da 6520
Barton2600+@2,4Ghz(209x11,5)1,8V AC Silent Lite,MSI K7N2 Delta2,2x1GB RAM Kingston DDR400,Leadtek 7600GT (AGP) 610/1600,Hitachi 160GB SATA,DVD-RW LG GSA-4082B,Fortron FSP400-60GLN
mel jsem Galaxy 6600GE ta se podelala a(rtefakty uplne vsude) tak sem ji vyreklamoval, za Gainward GF7600GS, grafiku mi system ani nerozpozna ovladace se sami nenainstaluji (zadne ani standartni windowsowsky), haze to ze v pc neni zadne zarizeni pro ktere by se dal nainstalovat ne jaky ovladac a jedina moznost je odkliknout a pak se instalace zavre, podarilo se mi to rozchodit az pri nasilnym vnuceni ovladacu, zda se ze vse jakz takz vali, ale widle mi hazej pri spusteni, ze na zarizeni je nainstalovan nespravny ovladac, to se da sice zakazat, ale o to mi nejde, chtel bych to normalne korektne rozchodit, abych nainstaloval ovladace a vse frcelo, navic nejdou v ovladacich menit ruzna polozky a pritom se to vsechno tvari ze to funguje, sem z toho uplne zmatenej, treti grafika behem dvou mesicu a ze by sla taky do kytek? to se mi moc nezda, je to na desce ASUS P4P800SE.
Tak hlavne použij drivercleaner a pak nainstaluj nejaky odzkoušeny drivery, a musi to jit.
Když ne tak sem hod co to házi za chyby ale napřed použij ten driver cleaner.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-) ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Chyby instalace NVIDIA
Program Nastaveni NVIDIA nenalezl zadne ovladace, ktere jsou kompatibilni s vasim soucastnym hardwarem. Nastaveni bude nyni ukonceno.
OK
jestli se to nejak rozumne nevyresi, tak skusim preflashovat grafarnu, ale nejsem si jistej vysledkem
No zkus ji vjinem PC, pokud nepojede tam , tak reklamace, pokud pojede tak dej čiste win....a pak se uvidi co dál...
pokud ji přeflashuješ mužeš prijit o záruku...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-) ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
reklamovat se mi ji prave nechce, jelikoz prisla z reklamace, nicmene vyzkousim vsechno co se da, na zkousku v jinym kompu se chystam, je to proste pech uz sem se s timhle chovanim setkal a slo to taky na reklamacku, a ted se mi navic u novyho notasu podelal zvuk ani si nepipne v setupu debilni patek 13
Tak me to asi tak ve ctvrtek zacalo blnout takovym zpusobem, ze mi treba kus obrazu zcerna nebo zmizi uplne celej. A dela mi to ve windlech nebo ve filmech. V gameskach to facha treba 2 hodky uplne v poho. Nevite cim by to mohlo byt?
Brzda píše:Tak me to asi tak ve ctvrtek zacalo blnout takovym zpusobem, ze mi treba kus obrazu zcerna nebo zmizi uplne celej. A dela mi to ve windlech nebo ve filmech. V gameskach to facha treba 2 hodky uplne v poho. Nevite cim by to mohlo byt?
A nějakej lepší popis by nebyl? Máš přetkatováno? Teploty?
Brzda píše:Tak me to asi tak ve ctvrtek zacalo blnout takovym zpusobem, ze mi treba kus obrazu zcerna nebo zmizi uplne celej. A dela mi to ve windlech nebo ve filmech. V gameskach to facha treba 2 hodky uplne v poho. Nevite cim by to mohlo byt?
A nějakej lepší popis by nebyl? Máš přetkatováno? Teploty?
No puvodne sem mel pretaktovano, ale jakmile se tohle zacalo objevovat tak sem takty snizil na default. Teploty jsou v pohode, mam na grafarne zalman vf700. Teplota na jadre je kolem 40 stupnu.
Tak v extrémním případě odchází VGA jestli si ji přetáhnul moc, ale tak uvidiš co bude dál.Zkus ji podtatkovat jestli to v tech filmech bude dělat dál....
Mne toto robilo chvilu pred tym ako mi kompletne odisla GK..
btw.Myslite ze sa oplati upgrade z 6600 GT na 7600 GT z hladiska vykonu a nie ceny ? napr ci to bude velky rozdiel v Oblivione alebo Ghost Recon:Advanced Warfighter s mojim procesorom viz popis