Leadtek DTV 2000 H - nehraje zvuk

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

JendaLinda píše: Ty bílé proužky v horním řádku nejsou rušení, ale součást videosignálu. Nevím, k čemu jsou, ale vyskytují se na všech programech. Na TV nejsou vidět, protože okraje obrazu jsou mimo viditelnou plochu obrazovky. Měl jsem starý televizor, který nezobrazoval až do okrajů a horní řádek rovněž obsahoval podobné bílé čárky, které blikaly a mihotaly se.

Co se týče nastavení zvuku, stačí u zařízení pro přehrávání a záznam nastavit vstup, do kterého je karta na zvukovce připojena (v tvém případě nejspíš CD-audio).
Tak ty bílé proužky nemám na TV karte, někdo je má jen u nějakych stanic......řekl bych že to je rozlišením , ale to střílím od boku, kdyby to meli všichni tak ano ale já je tam nemám a x lidi taky ne.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
killerTJ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od killerTJ »

Tak právě jsem si ripnut TopGear na BBC Prime. Po převedení mpegu do avi pomocí AutoGK je obraz krásně širokouhle oříznutý a bez bílých proužků.

K té fintě s alobalem v igelitu: to nevadí že se bude alobal dotýkat těch napájených součástek (kondíků, odporů...) na tištěném spoji?
Ještě jedno... to mám tu kartu jakoby do alobalu zabalit?
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

killerTJ píše:Tak právě jsem si ripnut TopGear na BBC Prime. Po převedení mpegu do avi pomocí AutoGK je obraz krásně širokouhle oříznutý a bez bílých proužků.

K té fintě s alobalem v igelitu: to nevadí že se bude alobal dotýkat těch napájených součástek (kondíků, odporů...) na tištěném spoji?
Děláš si srandu? Jak se muže alobal dotýkat tech součástek když bude v igelitu? Dotykat se jich bude maximálně ten igelit a ten vodivy není :roll: :D
Proč pořád říkáš ten nesmyl že budeš dávat alobal na TV kartu?
Ripnout znamená z kamery, nebo DVD, CD dostat na Hdd asi mysliš grabnout, to je nahrat z TV karty na Hdd...
záleží jak máš nastaveno, ořez a formát rozlišení si každá lepší aplikace upraví dle toho jak si to nastavíš....
Treba VirtualdubMod tam si zvoliš ořez jak potřebuješ a máš to i s náhledem:)
killerTJ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od killerTJ »

Tak to mám ten alobal vložit do igelitu a položit nebo nějak připevnit na TV kartu (oddělit prostor mezi TV kartou a Zdroj.

Ještě co si myslíš o koaxech Profigold. Je lepší toto nebo koupit osvědčenou klasiku Belden nebo Draka. Já sice mám Beldena, ale je to taková žilka.
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Jo vložíš ho do alobalu a obališ tu kartu ze 3 stran jelikož je zasunutá v PCI slotu :)
Když sem ho dal jen před zdroj z horni strany tak to nebylo takové jako když sem ho dal okolo :) a ten bok smerem k hdd slep izolepou, proste to co nejlíp a nejtěsněji dej kolem TV karty, tu máš doufám co nejdál od zdroje a VGA v poslednim PCI slotu...
co se týká koax tak preferuji klasiku :)
JendaLinda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JendaLinda »

Dzin píše:Tak ty bílé proužky nemám na TV karte, někdo je má jen u nějakych stanic......řekl bych že to je rozlišením , ale to střílím od boku, kdyby to meli všichni tak ano ale já je tam nemám a x lidi taky ne.
Spousta TV karet ten první řádek nahrazuje černou barvou.
Co můžeš odložit na zítřek, odlož na pozítří.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

JendaLinda píše:
Dzin píše:Tak ty bílé proužky nemám na TV karte, někdo je má jen u nějakych stanic......řekl bych že to je rozlišením , ale to střílím od boku, kdyby to meli všichni tak ano ale já je tam nemám a x lidi taky ne.
Spousta TV karet ten první řádek nahrazuje černou barvou.
To jo ale jak vysvětlíš že jedna TVkarta to dela jen na nějakým kanalu :) a na jinym ne...:)
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“