Chyba skriptu aplikace...prosím o pomoc

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Dannys08
Nováček
Nováček

Chyba skriptu aplikace...prosím o pomoc

Příspěvek od Dannys08 »

Nejsem žádný odborník,takže nevím zda mé info o problému budou dostačující,ale předem díky za každou radu.Zřejmě jsem si při odinstalaci některého programu odinstaloval něco navíc,neboť se mi při např.rozkliknutí "Koše" a jeho otevření zjeví toto hlášení:Chyba skriptu aplikace internet explorer-ve skriptu na této stránce došlo k chybě...řádek-70,znak-17,chyba-knihovna není registrována,kod-0,url file//C://WINNT/WEB/recyccle.htt.
Při rozkliknutí např.Progam Files nebo WINNT se mi nezobrazí žádné soubory,pouze opět hlášení:chyba skriptu.....Ve skriptu na této stránce došlo k chybě řádek 360,znak-13,chyba-knihovna není zaregistrována,kod-0,url File//C:/WINNT Folder.htt.Co s tím?Díky za jakoukoli pomoc.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

zkus obnovení systemu nebo posledni funkční konfiguraci ....a uvidime.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Dannys08
Nováček
Nováček

Díky za včasnou odpověď...

Příspěvek od Dannys08 »

...ale jsem vlastníkem Windows 2000 Profi,a to prý žádné obnovení systému nemá,alespon mi to tvrdil jeden,co mi ho instaloval...pokud ho však dvoutisícovka má,prosím o podrobnější návod,jsem opravdu amatér.Dík
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Díky za včasnou odpověď...

Příspěvek od Dzin »

Dannys08 píše:...ale jsem vlastníkem Windows 2000 Profi,a to prý žádné obnovení systému nemá,alespon mi to tvrdil jeden,co mi ho instaloval...pokud ho však dvoutisícovka má,prosím o podrobnější návod,jsem opravdu amatér.Dík
To si měl napsat hned OS, když ho nikdě nevidim tak to beru jako že má user nejpouživanejši XP...
NO obnovení systemu má už win ME ale 2000neznám, koukni start/programy/systemové nastroje/obnovení systemu...
Takle to je u XP i ME....
jestli neni vyplé taky...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Dannys08
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dannys08 »

Šel jsem po té cestě,jen tu mám místo "systémové nástroje" menu "nástroje systému",ale předpokládám že je to totéž...jsou tu složky:Datové zdroje,místní zás.zabezpeč.,prohlíž.událostí,služba komponent services,služby,správa PC,správa serveru Telnet ,výkon.Obnovení systému nikde...Jen po rozkliknuntí Správa PC-Místní uživatelé skupiny se mi zjevilo přeškrtnutá ikoka se sdělením:nepodařilo se přistoupit k PC P5525.Došlo k chybě:knihovna není registrována.Tak nevím,to tu dříve také nebylo..Jsem asi v loji,co.Díky
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

mám pocit ze win2k obnovení systému ještě neuměly...

jinak vypadá to že buď máš poškozeny šablony pro zobrazování složek a nebo je poškozeno to co je zobrazuje (explorer). ale jak tohle spravit na dálku mě nenapadá :(
ignorelist: kremrole a dezoláti
Dannys08
Nováček
Nováček

Díky

Příspěvek od Dannys08 »

Takže to nejspíše vypadá na cestu do opravny,no co se dá dělat,moc vám oběma děkuji za váš zájem a snahu o pomoc.Hezký zbytek večera
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

ještě bych zkusil záchrannou akci, máš tam někde instalačku Internet Exploreru? sice to je asi blbost, ale zkus ho přeinstalovat.
ignorelist: kremrole a dezoláti
Dannys08
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dannys08 »

Promin,že jsem už nereagoval,neboť jsem se už smířil s cestou do opravny,a odešel o PC.Přeinstalaci IE 6 jsem zkusil,jediné,co se mi povedlo,je ,že se mi znovu počala normálně zobrazovat ve Start složka Hledat soubory či složky...toť veškerý můj úspěch.Ale i přesto díky
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“