Chyba skriptu aplikace...prosím o pomoc
- Dannys08
- Nováček

-
Chyba skriptu aplikace...prosím o pomoc
Nejsem žádný odborník,takže nevím zda mé info o problému budou dostačující,ale předem díky za každou radu.Zřejmě jsem si při odinstalaci některého programu odinstaloval něco navíc,neboť se mi při např.rozkliknutí "Koše" a jeho otevření zjeví toto hlášení:Chyba skriptu aplikace internet explorer-ve skriptu na této stránce došlo k chybě...řádek-70,znak-17,chyba-knihovna není registrována,kod-0,url file//C://WINNT/WEB/recyccle.htt.
Při rozkliknutí např.Progam Files nebo WINNT se mi nezobrazí žádné soubory,pouze opět hlášení:chyba skriptu.....Ve skriptu na této stránce došlo k chybě řádek 360,znak-13,chyba-knihovna není zaregistrována,kod-0,url File//C:/WINNT Folder.htt.Co s tím?Díky za jakoukoli pomoc.
Při rozkliknutí např.Progam Files nebo WINNT se mi nezobrazí žádné soubory,pouze opět hlášení:chyba skriptu.....Ve skriptu na této stránce došlo k chybě řádek 360,znak-13,chyba-knihovna není zaregistrována,kod-0,url File//C:/WINNT Folder.htt.Co s tím?Díky za jakoukoli pomoc.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Dannys08
- Nováček

-
Díky za včasnou odpověď...
...ale jsem vlastníkem Windows 2000 Profi,a to prý žádné obnovení systému nemá,alespon mi to tvrdil jeden,co mi ho instaloval...pokud ho však dvoutisícovka má,prosím o podrobnější návod,jsem opravdu amatér.Dík
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Díky za včasnou odpověď...
To si měl napsat hned OS, když ho nikdě nevidim tak to beru jako že má user nejpouživanejši XP...Dannys08 píše:...ale jsem vlastníkem Windows 2000 Profi,a to prý žádné obnovení systému nemá,alespon mi to tvrdil jeden,co mi ho instaloval...pokud ho však dvoutisícovka má,prosím o podrobnější návod,jsem opravdu amatér.Dík
NO obnovení systemu má už win ME ale 2000neznám, koukni start/programy/systemové nastroje/obnovení systemu...
Takle to je u XP i ME....
jestli neni vyplé taky...
- Dannys08
- Nováček

-
Šel jsem po té cestě,jen tu mám místo "systémové nástroje" menu "nástroje systému",ale předpokládám že je to totéž...jsou tu složky:Datové zdroje,místní zás.zabezpeč.,prohlíž.událostí,služba komponent services,služby,správa PC,správa serveru Telnet ,výkon.Obnovení systému nikde...Jen po rozkliknuntí Správa PC-Místní uživatelé skupiny se mi zjevilo přeškrtnutá ikoka se sdělením:nepodařilo se přistoupit k PC P5525.Došlo k chybě:knihovna není registrována.Tak nevím,to tu dříve také nebylo..Jsem asi v loji,co.Díky
- zombux
- Odborník PCT

- zombux
- Odborník PCT

- Dannys08
- Nováček

-