Jo, kvalita. A co to osvětlení? Budeš tam dávat ten el-wire?
Projekt: Blue Wind > finální foto str. 25
Moderátor: L4mka
- lord Morpheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nene, Elwire nebudou. Stoobi me presvedcil ze jsou na prd, a ze by to stejne neosvetlili, takze tam prijde jen vic katod. Dole je ted jedna, a mely by byt dve (u kazdeho napisu jedna), a nahore je ted taky jedna, at aky by tam mely byt aspon dve. To se uvidi. Proste tak aby to bylo cele pekne rovnomerne podsvicene. S tema elwire by se perfektne pracovalo, ale kdyz to jen samo sviti, ale neosvetli to okoli, tak je to pro me vyuziti na prd.
- lord Morpheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- NobodyLovesMe
- Začátečník

- Roman dj
- Nováček

- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Roman dj
- Nováček

Já mám asi tak stejnou sestavu jako ty, ale uvažuji o upgradu na toto: INTEL Pentium D 950 - 3,40GHz, 800MHz FSB, 4MB cache ( plus ho trochu přetaktovat ), deska bude asi tato ASUS P5LD2 DELUXE - i945P/ICH7R, 2xPCIe x16, DualCh DDR2 667, RAID, ATA133, SATA II, USB2.0, FireWire, 2×GLAN, VGA ASUS EN7900GTX/2DHT 512MB DDR3 ( taky by šla asi přetaktovat ), Disk WESTERN DIGITAL Caviar RE 250GB, SATA II, 16MB cache, 7200ot, 8.9ms, paměti DDR2 2GB 533MHz, plus nějaký ten větrák a dvě mechaniky. A tento zdroj mi byl doporučen, tak proto se ptám. Jinak jsem koukal, že tam máš modře svítící 140mm větráky, můžem mi prosím napsat kde jsi je sehnal? Já je nemůžu sehnat, jak 120mm tak 140mm modře svítící. DíkZdenekSveda píše:Já ten zdroj nemám moc vytíženej protože na něm jede jen ta sestava z podpisu, takže se pořádně zatíží až tam přibude pár dalších disků. Ale s tím co tam teď je jede max. na 917 otáček, takže je parádně tichej.
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já je kupoval na czc http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=35292 , taky tam tenkrát měli dodací lhůta neznámá, ale jak jsem to objednal, druhej den to zajistili, a hned mi to došlo.
- Roman dj
- Nováček

Díky.ZdenekSveda píše:Já je kupoval na czc http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=35292 , taky tam tenkrát měli dodací lhůta neznámá, ale jak jsem to objednal, druhej den to zajistili, a hned mi to došlo.
- Phate
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- jokell
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Velice pekná práce 
ale to modrý podsvícení je trochu vokoukaný a v noci dost pálí do očí zvlášť u takovéhle intenzity zato rudě červený světlo,tvořený studenou katodou,která je obalená červenou el. izol. páskou to je něco úplně jinýho. Ale jinak dost dobrýVelice pekná práce
ale to modrý podsvícení je trochu vokoukaný a v noci dost pálí do očí zvlášť u takovéhle intenzity zato rudě červený světlo,tvořený studenou katodou,která je obalená červenou el. izol. páskou to je něco úplně jinýho. Ale jinak dost dobrý
ale to modrý podsvícení je trochu vokoukaný a v noci dost pálí do očí zvlášť u takovéhle intenzity zato rudě červený světlo,tvořený studenou katodou,která je obalená červenou el. izol. páskou to je něco úplně jinýho. Ale jinak dost dobrýVelice pekná práce
ale to modrý podsvícení je trochu vokoukaný a v noci dost pálí do očí zvlášť u takovéhle intenzity zato rudě červený světlo,tvořený studenou katodou,která je obalená červenou el. izol. páskou to je něco úplně jinýho. Ale jinak dost dobrý
I blbec může být génius
- KasMen
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Moc pekny,jenom mi prijde skoda ze diky kosi na disky a mechaniky ta Hurricane bocnice v tom tak nevynikne

ASRock H370M-ITX/ac | Intel Core i5-8500 | SilentiumPC Fera 3 | HyperX Fury Black 16GB 2666MHz
Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
- kotas
- Středně pokročilý

- Michrex
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ČEKÁM TĚ NA iNVEXU KÁMO AT TO VIDIM NAQ VLASTNI OCI

CPU: P4 2,6@3,02 GHz (232*13) Northwood,RAM: 2*256 DDR 333 Dual Channel, VGA: Gigabyte 6600GT 500/1120@585/1225 Silent PIPE 60 stupňů v zátěži, HDD Western Digital 120 GB (Topí jako svině:()
,Zvukovka: 5.1 Integrovaná (Realtek),Zdroj: EC 550W, Mechaniky: LG GSA-4163B + Sony DRU300i,Floppy: Samsung
, Monitor: LG Flatron F700B
- crug
- Začátečník

Kdyby si to pročítal od začátku tak by si věděl že se to dá regulovat podle potřeby .... navíc to jsou 140 fany jestli jsem dobře četl a ty tolik nehučí .. stačí se podívat na stránky nějakýho shopu....kotas píše:Kvalitní prácička, ale nehučí ti ty ventilátory??
Jinak moc pěkná práce ..akorát já bych asi volil jinou než modrou variandu větráku a katody.. jinak fakt good work
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jestli o tom ještě nevíš tak letos na invexu žádná casemod soutěž nebude, takže mě tam určitě neuvidíš. Nehledě na to že Invex stojí rok od roku za větší houby, takže tam anináhodou nejedu.Michrex píše:ČEKÁM TĚ NA iNVEXU KÁMO AT TO VIDIM NAQ VLASTNI OCI![]()
Tohle mě taky štve. Přímo vedle toho koše je zepředu jedna katoda, jenže na té černé se to neodrazí a proto to nesvítí v té části. Už jsem přemýšlel o nějaké zrcadlové fólii od které by se to odráželo a tak by se to v té části modře prosvětlilo.KasMen píše:Moc pekny,jenom mi prijde skoda ze diky kosi na disky a mechaniky ta Hurricane bocnice v tom tak nevynikne
- Alan Wake
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Moc pěkný Zdeňku.....
Akorát, jak se na to pořád dívám, je nějakej divnej ten lak na horní části....
Ještě mi nějak ušel smysl toho větráku za základkou....
......věděl jsem, že ho v pravé bočnici máš, ale nevěděl jsem, že je až za základkou.
A nakonec madlo, mě osobně se teda nelíbí.....(v takovým "velkým" provedení), ale to už se tady řešil, je to hlavně věc názoru.............. a je to taky tvůj mód, takže hlavní je aby se to líbilo tobě......já ti do toho nemůžu kecat.
Akorát, jak se na to pořád dívám, je nějakej divnej ten lak na horní části....
Ještě mi nějak ušel smysl toho větráku za základkou....
A nakonec madlo, mě osobně se teda nelíbí.....(v takovým "velkým" provedení), ale to už se tady řešil, je to hlavně věc názoru.............. a je to taky tvůj mód, takže hlavní je aby se to líbilo tobě......já ti do toho nemůžu kecat.
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"
Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
- slavick
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: