Hercules Game Theater 7.1
Moderátor: CageJ
- PaddyOHara
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hercules Game Theater 7.1
Netusite, proc se tato dokonala zvukovka stahuje celosvetove z prodeje? Pripravuje snad Hercules neco lepsiho? Nebo snad mela zvukarna nejakou zasadni chybu? Nebo nebyla prodejna? O tom ale silne pochybuju, protoze ji mam ja a jeste dva kamaradi. Diky moznosti propojeni s bednama pres 6 cinch konektoru je to idealni karta k bednam Genius HT 5.1.
Takze co za tim stoji?
Kamaradovi zlobil USB hub vestaveny v racku zvukovky, tak ho dal do CC k otestovani a ty kopita to poslali jako reklamaci vyrobci. A vzhledem k tomu, ze uz se karta opravdu neda nikde sehnat, tak mu asi vrati penize a on si bude muset koupit nejakou horsi zvukarnu.
Takze co za tim stoji?
Kamaradovi zlobil USB hub vestaveny v racku zvukovky, tak ho dal do CC k otestovani a ty kopita to poslali jako reklamaci vyrobci. A vzhledem k tomu, ze uz se karta opravdu neda nikde sehnat, tak mu asi vrati penize a on si bude muset koupit nejakou horsi zvukarnu.
- Pepo
- Začátečník

- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- Pepo
- Začátečník

- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
nevies my poradit chcel by som si kupit nejaku tu zvukovku do pcicka mam onboard ac97 ale neviem ci uvidim rozdiel, striham video,obrazky,gamesy a softy a neviem ci sa mi to oplati vrazit do takej zvukovky a je hercules lepsi konkretne tato ako creative tiez s takymi parametrami ako od herculazombie píše:nemá moc ráda přetaktování PCI sběrnice
- zombux
- Odborník PCT

Jo, říkal jsem mu to taky, ale nad nForce2 ohrnul nosPepo píše:tak nech si kupi dosku s nForce 2 cipsetom a bude mat pokoj
záleží na tom jaký AC97 máš, ty poslední jsou už poměrně kvalitní. Ale koupí Audigy 1/2 nebo Fortissima II/III chybu neuděláš, jsou lepší než naprostá většina integrovaných zvukovekjanof píše:nevies my poradit chcel by som si kupit nejaku tu zvukovku do pcicka mam onboard ac97 ale neviem ci uvidim rozdiel, striham video,obrazky,gamesy a softy a neviem ci sa mi to oplati vrazit do takej zvukovky a je hercules lepsi konkretne tato ako creative tiez s takymi parametrami ako od hercula
Fortissimo III se podle mě vyrovná minimálně Audigy 1, spíš je lepší
ignorelist: kremrole a dezoláti
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Fortissimo III co je to za znacku ja sa moc osobne nehrabem medzi zvukovkami cize nevim od koho to je alebo kdo to jezombie píše:Jo, říkal jsem mu to taky, ale nad nForce2 ohrnul nosPepo píše:tak nech si kupi dosku s nForce 2 cipsetom a bude mat pokojmá co chtěl.
záleží na tom jaký AC97 máš, ty poslední jsou už poměrně kvalitní. Ale koupí Audigy 1/2 nebo Fortissima II/III chybu neuděláš, jsou lepší než naprostá většina integrovaných zvukovekjanof píše:nevies my poradit chcel by som si kupit nejaku tu zvukovku do pcicka mam onboard ac97 ale neviem ci uvidim rozdiel, striham video,obrazky,gamesy a softy a neviem ci sa mi to oplati vrazit do takej zvukovky a je hercules lepsi konkretne tato ako creative tiez s takymi parametrami ako od hercula
Fortissimo III se podle mě vyrovná minimálně Audigy 1, spíš je lepší
- zombux
- Odborník PCT

Hercules Gamesurround Fortissimo III, tuším že 7.1. A nebo Hercules Digifire 7.1, ta je taky good.janof píše:Fortissimo III co je to za znacku ja sa moc osobne nehrabem medzi zvukovkami cize nevim od koho to je alebo kdo to je
no a nebo odlehčenou verzi Creative Audigy 2 OEM - ta je sice jen 6.1 ale komu to vadí
ignorelist: kremrole a dezoláti
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ale nevies my poradit ktora je lepsia ked si zobereme do uvahy ze chcem len kartu ziadne panely a kable neviem ake inaksie vesi hercules alebo creativzombie píše:Hercules Gamesurround Fortissimo III, tuším že 7.1. A nebo Hercules Digifire 7.1, ta je taky good.janof píše:Fortissimo III co je to za znacku ja sa moc osobne nehrabem medzi zvukovkami cize nevim od koho to je alebo kdo to je
no a nebo odlehčenou verzi Creative Audigy 2 OEM - ta je sice jen 6.1 ale komu to vadí
- zombux
- Odborník PCT

- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Pepo
- Začátečník

aby som to upresnil je test zvukoviek kde som videl ze fortisimo III od herculesu je lepsie ako creative audigy LS. okrem toho ma siroku podporu 2, 2.1, 4, 4.1, 5.1, 6.1 a 7.1 super fakt ovladace treba ale stiahnut z netu posledne, inac bezproblemova zvukovka aj v hrach akurat ze nema podporu eax 3.0 a vyssie. ale konkretne mne to nechyba vzdy hrajem bez eax.
hercules gamesurround fortisimo III ma 6 jackov vzadu 2 front, 2 rear, 2 surround, 1 center, 1 subwoofer, 1x pre sluchatka, 1x microfon, a 1x line in, a samozrejme digital out a in
hercule digifire 7.1 je to iste len ma vzadu 5 konectorov (jackov( cize line ina microfon je jedne vstup (prepina sa softom( a ma digi out a in + firewire x2.
su to 20 bit zvukovky, ako creative2 nie su lepsie pretoze oni maju prevodnik 24 bit ale ani to nepostriehnes, v ziadnom pripad nekupuj SB creative live ak nechces mat prolblemy - jeto shit proste sunka
hercules super - zozenies ich za cca 1800 sk s DPH pekne v krabici balene
este ktomu dostanes aj nalepky od herculesu
hercules gamesurround fortisimo III ma 6 jackov vzadu 2 front, 2 rear, 2 surround, 1 center, 1 subwoofer, 1x pre sluchatka, 1x microfon, a 1x line in, a samozrejme digital out a in
hercule digifire 7.1 je to iste len ma vzadu 5 konectorov (jackov( cize line ina microfon je jedne vstup (prepina sa softom( a ma digi out a in + firewire x2.
su to 20 bit zvukovky, ako creative2 nie su lepsie pretoze oni maju prevodnik 24 bit ale ani to nepostriehnes, v ziadnom pripad nekupuj SB creative live ak nechces mat prolblemy - jeto shit proste sunka
hercules super - zozenies ich za cca 1800 sk s DPH pekne v krabici balene
este ktomu dostanes aj nalepky od herculesu
- Pepo
- Začátečník

ju je link na tie zvukovky www.hercules.com
a test na zvukovky:
http://www.pctuning.cz/titulnistrana/ha ... rtId=18843
treba pozriet
a test na zvukovky:
http://www.pctuning.cz/titulnistrana/ha ... rtId=18843
treba pozriet