Hercules Game Theater 7.1

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
PaddyOHara
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Hercules Game Theater 7.1

Příspěvek od PaddyOHara »

Netusite, proc se tato dokonala zvukovka stahuje celosvetove z prodeje? Pripravuje snad Hercules neco lepsiho? Nebo snad mela zvukarna nejakou zasadni chybu? Nebo nebyla prodejna? O tom ale silne pochybuju, protoze ji mam ja a jeste dva kamaradi. Diky moznosti propojeni s bednama pres 6 cinch konektoru je to idealni karta k bednam Genius HT 5.1.
Takze co za tim stoji?

Kamaradovi zlobil USB hub vestaveny v racku zvukovky, tak ho dal do CC k otestovani a ty kopita to poslali jako reklamaci vyrobci. A vzhledem k tomu, ze uz se karta opravdu neda nikde sehnat, tak mu asi vrati penize a on si bude muset koupit nejakou horsi zvukarnu.
Pepo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pepo »

vobec neviem o co ide, prave vcera som si kupil digifire 7.1 od herculesu a mozem povedat len jedno je to super zvukovka za tu cenu ako sa predava skoda ze nie je rozsierena
Pepo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pepo »

inac tiez vlastnim Genius HT 5.1
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

Pepo píše:vobec neviem o co ide, prave vcera som si kupil digifire 7.1 od herculesu a mozem povedat len jedno je to super zvukovka za tu cenu ako sa predava skoda ze nie je rozsierena
je to pravda co sa hovori o tych herculoch su lepsie ako creative audigi2 alebo horsie :oops:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

nemá moc ráda přetaktování PCI sběrnice :(
ignorelist: kremrole a dezoláti
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

zombie píše:nemá moc ráda přetaktování PCI sběrnice :(
a ved ked pouzijes lock v biose agp/pci 66/33 tak ti to je jedno ci nie :?
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

janof píše:
a ved ked pouzijes lock v biose agp/pci 66/33 tak ti to je jedno ci nie :?
To je fakt, ale kámoš ji měl na KT600 a znemožnila mu přetaktování. tak ji vyhodil a už taktuje 8)
Pepo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pepo »

tak nech si kupi dosku s nForce 2 cipsetom a bude mat pokoj
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

nevies my poradit chcel by som si kupit nejaku tu zvukovku do pcicka mam onboard ac97 ale neviem ci uvidim rozdiel, striham video,obrazky,gamesy a softy a neviem ci sa mi to oplati vrazit do takej zvukovky a je hercules lepsi konkretne tato ako creative tiez s takymi parametrami ako od hercula :?
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Pepo píše:tak nech si kupi dosku s nForce 2 cipsetom a bude mat pokoj
Jo, říkal jsem mu to taky, ale nad nForce2 ohrnul nos :lol: má co chtěl.
janof píše:nevies my poradit chcel by som si kupit nejaku tu zvukovku do pcicka mam onboard ac97 ale neviem ci uvidim rozdiel, striham video,obrazky,gamesy a softy a neviem ci sa mi to oplati vrazit do takej zvukovky a je hercules lepsi konkretne tato ako creative tiez s takymi parametrami ako od hercula :?
záleží na tom jaký AC97 máš, ty poslední jsou už poměrně kvalitní. Ale koupí Audigy 1/2 nebo Fortissima II/III chybu neuděláš, jsou lepší než naprostá většina integrovaných zvukovek

Fortissimo III se podle mě vyrovná minimálně Audigy 1, spíš je lepší
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

zombie píše:
Pepo píše:tak nech si kupi dosku s nForce 2 cipsetom a bude mat pokoj
Jo, říkal jsem mu to taky, ale nad nForce2 ohrnul nos :lol: má co chtěl.
janof píše:nevies my poradit chcel by som si kupit nejaku tu zvukovku do pcicka mam onboard ac97 ale neviem ci uvidim rozdiel, striham video,obrazky,gamesy a softy a neviem ci sa mi to oplati vrazit do takej zvukovky a je hercules lepsi konkretne tato ako creative tiez s takymi parametrami ako od hercula :?
záleží na tom jaký AC97 máš, ty poslední jsou už poměrně kvalitní. Ale koupí Audigy 1/2 nebo Fortissima II/III chybu neuděláš, jsou lepší než naprostá většina integrovaných zvukovek

Fortissimo III se podle mě vyrovná minimálně Audigy 1, spíš je lepší
Fortissimo III co je to za znacku ja sa moc osobne nehrabem medzi zvukovkami cize nevim od koho to je alebo kdo to je :?
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

janof píše:Fortissimo III co je to za znacku ja sa moc osobne nehrabem medzi zvukovkami cize nevim od koho to je alebo kdo to je :?
Hercules Gamesurround Fortissimo III, tuším že 7.1. A nebo Hercules Digifire 7.1, ta je taky good.
no a nebo odlehčenou verzi Creative Audigy 2 OEM - ta je sice jen 6.1 ale komu to vadí :roll:
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

zombie píše:
janof píše:Fortissimo III co je to za znacku ja sa moc osobne nehrabem medzi zvukovkami cize nevim od koho to je alebo kdo to je :?
Hercules Gamesurround Fortissimo III, tuším že 7.1. A nebo Hercules Digifire 7.1, ta je taky good.
no a nebo odlehčenou verzi Creative Audigy 2 OEM - ta je sice jen 6.1 ale komu to vadí :roll:
ale nevies my poradit ktora je lepsia ked si zobereme do uvahy ze chcem len kartu ziadne panely a kable neviem ake inaksie vesi hercules alebo creativ
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

bohužel, nemám osobní zkušenost ani to nemám moc prolezlý :oops: , spokojeně užívám nForce2 Soundstorm a ve druhým kompu stařičkej SB Live 5.1 a nemám problém :D
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

zombie píše:bohužel, nemám osobní zkušenost ani to nemám moc prolezlý :oops: , spokojeně užívám nForce2 Soundstorm a ve druhým kompu stařičkej SB Live 5.1 a nemám problém :D
lebo ja som pocul ze tie nove herculy su lepsie ako audigi dvojky cize neviem som stoho zmeteny :o
Pepo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pepo »

aby som to upresnil je test zvukoviek kde som videl ze fortisimo III od herculesu je lepsie ako creative audigy LS. okrem toho ma siroku podporu 2, 2.1, 4, 4.1, 5.1, 6.1 a 7.1 super fakt ovladace treba ale stiahnut z netu posledne, inac bezproblemova zvukovka aj v hrach akurat ze nema podporu eax 3.0 a vyssie. ale konkretne mne to nechyba vzdy hrajem bez eax.

hercules gamesurround fortisimo III ma 6 jackov vzadu 2 front, 2 rear, 2 surround, 1 center, 1 subwoofer, 1x pre sluchatka, 1x microfon, a 1x line in, a samozrejme digital out a in

hercule digifire 7.1 je to iste len ma vzadu 5 konectorov (jackov( cize line ina microfon je jedne vstup (prepina sa softom( a ma digi out a in + firewire x2.

su to 20 bit zvukovky, ako creative2 nie su lepsie pretoze oni maju prevodnik 24 bit ale ani to nepostriehnes, v ziadnom pripad nekupuj SB creative live ak nechces mat prolblemy - jeto shit proste sunka

hercules super - zozenies ich za cca 1800 sk s DPH pekne v krabici balene

este ktomu dostanes aj nalepky od herculesu :-)
Pepo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pepo »

ju je link na tie zvukovky www.hercules.com

a test na zvukovky:

http://www.pctuning.cz/titulnistrana/ha ... rtId=18843

treba pozriet
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“