NOD 32-problém s virem?

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
URIEL
Nováček
Nováček

NOD 32-problém s virem?

Příspěvek od URIEL »

Zdar všichni
Mám problém a to takový, že po skenování antivirem NOD 32 mi našel 2 viry z toho jeden aktivní a nic s tím nejde udělat, ani vyléčit. Zkoušel jsem různé jednoůčelové antiviry a nic. Poradí mi někdo, jak toho prevíta zlikvidovat?
Objevil se mi v takovéto formě:

D:\System Volume Information\_restore{E4641203-0B66-4F2E-9BA6-2B49C27D54E1}\RP246\A0409468.exe » RAR » plugin\keyfinderpe\keyfinder.exe » RAR » xpkey.exe - Win32/PSWTool.RAS.A aplikace

D:\System Volume Information\_restore{E4641203-0B66-4F2E-9BA6-2B49C27D54E1}\RP246\A0409468.exe » RAR » plugin\keyfinderpe\keyfinder.exe » RAR » officekey.exe - Win32/PSWTool.RAS.A aplikace

počet testovaných souborů: 266947
počet nalezených virů: 2
počet aktivních virů: 1

...fakt bych to rád vyřešil, tak mi prosím poraďte.
Dík
URIEL
Baron Prášil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Baron Prášil »

vypni obnovu systému,restartuj a zapni obnovu systému :)
URIEL
Nováček
Nováček

NOD 32-problém s virem?

Příspěvek od URIEL »

Zdravím Barona Prášila
Je to zajímavá varianta odstranění daného problému. Můžeš mi prosím tě říci něco bližšího k mému problému s virovou infiltrací zjištěnou antivirem NOD 32? Docela mne zajímá, co to vlastně antivir identifikoval.
Moc dík za odpověď.
URIEL
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: NOD 32-problém s virem?

Příspěvek od Shit »

URIEL píše:....keyfinderpe\keyfinder.exe...
Asi tuším, o co jde... Smazaný soubor RockXP.exe.... Ale to tady neřešíme, jelikož ten soubor není klasická aplikace.... a nejspíše se jedná o warez. Smaž to z "restore", ničemu by škodit neměl...
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“