Battlefield 2142

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Co ty citace kua :x
Goldnoob team proud member!
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Renus píše:mám s tebe pocit,že si nikdy B2 na netu nehrál,nebo jen na neoffi servrech,to znamená,že sis to někde "sosnul" a pak to mydlil s podobnýma případama,navíc B2 je hra pro dospělé,dětem se líbit nemusí...
Hele brzdi chlape... Za prvý nic jsem nesosal, kámoše to baví, koupil si to, takže jsem to hrál u něho a pak jsme to chvíli hráli po síti. Já jsem neřek, že to je shit, kterej patří do koše, jen mě prostě více bavily první díly a od dvojky se mi to prostě nelíbí. Pokud těmi případy myslíš moje kámoše, tak tak si nazývej tvojí crew ! A pokud mě nazýváš dítětem, tak to si taky nech pro sebe, protože to je taky dětinské. Nechci se tu hádat, řek jsem svůj názor a ty jako nějakej spasitel mi tu říkáš jaký jsem děcko... Já si na hlavu srát nenechám, takže příště na moje "dětský, zlodějský atd" komenty nereaguj... Dík..
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

hypnotic666 píše:Když je to jako mp, tak proč je tam i single? A dukena ee, nedá se tam jezdit v tanku, bohatě mi stačila inteligence v 1942 ;) a vůbec ta hra byla zajímavější... Nebylo tam nic zbytečnýho jako je tomu v posledních dílech bf.. No, jdu si ještě zahrát to demo :D
singl tam je, ale neni primarni. Je tam aby sis snad natrenoval ovladani,strategii,moznosti hry...

pokud ti stacila inteligence co je v 1942 kdy 30lidi se riti jednim smerem na nejblizsi vlajku a nediva se vlevo/vpravo tak te lituji. Troufam si rict ,ze v tak komplexni hre jako je BF nikoho nemuze uspokojit AI. Zivy protihrac je proste o necem jinem a podle toho co ty pises soudim ,ze nemas moc her odehrano.

Byla zajimavejsi? Nebylo tam nic zbytecnyho? Pokud vim tak pribyly jen vrtulniky(ktere mimochodem opravdu v 2sv. valce nebyly) a hned je to preplacane a zbytecne? Pochop to je hardcore simulator boje. Nad tim je snad jedine uz profi airsoft :-D To sou mi teda veci dneska. Pche..
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

[CZ]mike píše:Pochop to je hardcore simulator boje. Nad tim je snad jedine uz profi airsoft :-D To sou mi teda veci dneska. Pche..
BF2 ze je hardcore simulator boje???LOL :lol: BF2 je jedna velka arkada.Nic se tam nechova podle realu :roll: :wink:
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

Hrál jsem zatím cca hodinu, je to docela zábavná a graficky pěkná hra :). Bez 2GB RAM se to nedá moc hrát, teda ne na vyšší detaily.
lilleek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lilleek »

HEAD píše: BF2 ze je hardcore simulator boje???LOL :lol: BF2 je jedna velka arkada.Nic se tam nechova podle realu :roll: :wink:
Nic tam není reálné? Tak to si to asi nehrál. Příklad: Střelíš pár kulek do červeného sudu a on vyletí a vybouchne skoro jak v reálu. :)
AMD 7800X3D+THERMALRIGHT Phantom Spirit 120|GIGABYTE X870 GAMING X WIFI7|XFX Mercury AMD Radeon RX 9070 XT OC|Kingston FURY Beast Black DDR5 32GB 6000MHz CL30|Seasonic Focus GX-850-V4 Gold 850W

EX:Intel i5 6600k+Noctua NH-U12F|MSI Z 170-A PRO|ASUS GTX 1070 DUAL|2x8GB DDR4 3000|SeasonicS12 520W|2x320GB+640GB+120SSD+480SSD+vykopávky 40+80+160+500

EX: Intel Q9550 2,83@3,9+Noctua NH-U12F|Gigabyte P35-DS4 F11 rev1.0|MSI R9 280x|4x2GB DDRII800 A-Data EE 5-5-5-15|SeasonicS12 520W|2x320GB+640GB+120SSD+vykopávky 40+80+160
RDK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RDK »

... tak ja neviem ale tomuto BF chyba atmosfera to je za prve .... za druhe milion bugov a este trapnejsie je to ze su tie iste ako v BF2 :jaw: ...... za tretie ziadne poriadne efekty ako vybuchy rakiet z Mecha a atd .... za stvrte nepochopitelny bodovaci system napriklad strielal som kazdeho mal som najviac zabiti a bol som len 12 ???WTF! a ked dobijam vlajky a podobne somariny tak bez velkej namahy je clovek FIRST v tabulke .... za piate otravne reklamy pri skonceni kola ... a este mnoho dalsich chyb a 1800 SK urcite za to nedam .... pripada mi to ako nepodareny mod ....
Procesor: Int.P4 prescot 3.0GHZ @ 3.4GHZ(630),Chlad.na Proces.:Zalman 7700-CU,Zakl.dos.:ASUS P5WD2 Premium,Pamat: 2x1.0 GB DDR2 Kingston PC533 CL4 Dualchannel,Graf.Kar.:ATI Sapphire X1900XTX 512 MB,DVD-RW:Pioneer DVR-110,Hardisk:Western Digital SATA II 320GB 7200rpm/16mb cache WD3200KS,Skrinka:Thermaltake Tsunami Dream VA3000BWA Aluminium-BLACK,Zdroj:Silentmaxx 480W IC-TECH
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

lilleek píše:Nic tam není reálné? Tak to si to asi nehrál. Příklad: Střelíš pár kulek do červeného sudu a on vyletí a vybouchne skoro jak v reálu. :)
Ano, v reálu každý rozstřílený červený sud vybouchce ;-)
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
Lamac
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamac »

tak uz taky stahuju demo a doufam ze me to chytne vic nez dvojka ta byla takova nemastna neslana jen ty letadla tam byly nej......... ale at uz vyjde unreal2007 na nej se teda tesim vic...
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

[CZ]mike píše: singl tam je, ale neni primarni. Je tam aby sis snad natrenoval ovladani,strategii,moznosti hry...

pokud ti stacila inteligence co je v 1942 kdy 30lidi se riti jednim smerem na nejblizsi vlajku a nediva se vlevo/vpravo tak te lituji. Troufam si rict ,ze v tak komplexni hre jako je BF nikoho nemuze uspokojit AI. Zivy protihrac je proste o necem jinem a podle toho co ty pises soudim ,ze nemas moc her odehrano.

Byla zajimavejsi? Nebylo tam nic zbytecnyho? Pokud vim tak pribyly jen vrtulniky(ktere mimochodem opravdu v 2sv. valce nebyly) a hned je to preplacane a zbytecne? Pochop to je hardcore simulator boje. Nad tim je snad jedine uz profi airsoft :-D To sou mi teda veci dneska. Pche..
Ty jo další střelec... Já jsem ale neřek, že to proti živému protihráči nehrál.. Mám pocit, že jsem psal, že to hrajem po lanu a boty jsem zmiňoval jen tak mimochodem a ty už jsi druhej, kterej to nemůže přenést přes srdce... Her moc nahárno nemám, protože nejsem zrovna závislák, co sedí celej den u compu, ale rozhodně můžu tvrdit, že už jsem si nějaké zahrál a rád zahraju... A to že to je hardcore simulátor je lol.. Moc ty hry žereš ;)
Já jsem hrál hlavně desert combat .. Ten mě bavil a vrtulníky tam jsou taky a pokud má ai vyplnit mezeru, pokud nás není dost, tak bych raději bral tu v bf1. Toť vše.. zbytečná debata a nechápu co vás tu tak štve :D Já se tu nechci hádat...
GoodMan píše:Bez 2GB RAM se to nedá moc hrát, teda ne na vyšší detaily.
No já jsem to hrál na mých zoufalých 1gb se vším na max, kromě textur, ty jsem měl na medium a AA jen 2x a jelo to bezproblémově.. Je pravda, že loading je delší a když to vypnu, tak je pak comp půl minuty nepoužitelný, ale jinak pohoda...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

hypnotic666 píše: No já jsem to hrál na mých zoufalých 1gb se vším na max, kromě textur, ty jsem měl na medium a AA jen 2x a jelo to bezproblémově.. Je pravda, že loading je delší a když to vypnu, tak je pak comp půl minuty nepoužitelný, ale jinak pohoda...
Na jaké rozlišení si to hrál? Já 1280*1024, vše max a 2*AA a docela dost se to škubalo, ty textury už ale nepobrala RAM na grafice =).
RYAN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RYAN »

GoodMan píše:
hypnotic666 píše: No já jsem to hrál na mých zoufalých 1gb se vším na max, kromě textur, ty jsem měl na medium a AA jen 2x a jelo to bezproblémově.. Je pravda, že loading je delší a když to vypnu, tak je pak comp půl minuty nepoužitelný, ale jinak pohoda...
Na jaké rozlišení si to hrál? Já 1280*1024, vše max a 2*AA a docela dost se to škubalo, ty textury už ale nepobrala RAM na grafice =).
sa cudujes s 1GB ? s 1GB ani Battlefield 2 nemozes hrat...
Intel Core 2 Duo E6300@3220Mhz,Asus P5B Deluxe,2GB DDR2 800MHz CORSAIR TWINX XMS2@1150MhzCL4,MSI OC 8800GT,250GB 7200.10 16MB Seagate SATA2,320GB 16 MB Samsung Sata2,Audigy 4+Logitech Z5500,DSL 4 MB 1:1
DENIUS
BOOk:MSI M655X-Turion 2GHz,1GB RAM,100GB,x1600@550/1400DDR3
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

RYAN píše:sa cudujes s 1GB ? s 1GB ani Battlefield 2 nemozes hrat...
Jo to už jsem zjistil =), na Vánoce mám naplonovánu koupi druhého 1GB modulu.
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

GoodMan píše:
No já to hrál na 1024x768.. na víc si s mojí grafikou v dnešní době už netroufám :) Ale jako myslím, že když se sníží textury, tak se to s 1gb hrát dá... jen tam jsou delší loadingy a dlouhé vypínání :)

walfischberg
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od walfischberg »

Tak jsem si hru předobjednal. Kupuji verzi s DVD, protože můj ISP si sice nechává platit za 1MB, ale rychlost je max. 30kB/s (zdravím firmu Internext 2000 :-D ). To stahování by se mohlo protáhnout na několik dní. Jinak ten prodej přes net je super nápad. Kdysi jsem si tak stahoval DoD:S - velmi pohodlné. V PC jsem to měl za několik minut (zlatá kabelovka).

K obsahu BF 2142.
Jsem velkým fanouškem sci-fi, ale zároveň mi vadí pojedí ala Unreal. Těšil jsem se na ET:QW, ovšem toho se letos nedočkám. Takže nepohrdnu ani BF.

Zkoušel jsem demo - atmosféra je super (narozdíl od BF2, který byl obyčejný). Někomu sice není příjemná zachmuřená obloha, depresivní barvy, ponurá vize budoucnosti, ale naopak já to vítám. Svět DOOMA 3 mi vadil, nemohl jsem tu hru hrát, měl jsem z toho nepříjemné pocity. BF 2142 ve mě naopak vyvolává pocit velkého dobrodružství. Útěk z titána, který může každou chvíli bouchnout, opuštění vrtulníku pomocí "kapsle", technika budoucnosti - tohle všechno se mi líbí. Ano, je to možná jen skinovaný BF2, ovšem když chci něco hodnotného, tak si pustím art-film, či přečtu knihu. U hry se chci především bavit. Ale samozřejmě každý vnímá BF jinak. Takže snad to přijde ještě 20. a příští měsíc mě čeká změna poskytovatele. Pokud se obojí zdaří, tak se budu nějakou dobu královsky bavit, snad...
Intolerance is evidence of impotence.

CPU - C2D E6600, MB - GIGABYTE GA-965P-DS4, GPU - GIGABYTE GF7900 GT, RAM - 2GB KINGSTON DDR2 667MHz CL5, HDD - Seagate 250GB 7200.10 SATA-3G NCQ 8MB RoHS, Zdroj - Chieftec 620W, LCD F-S P19-2
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

ja sem dost zklamanej z BF2142 pro me to je nehratelny...slava BF2...ale tesim se na Armu
walfischberg
Začátečník
Začátečník

Walker píše:ja sem dost zklamanej z BF2142 pro me to je nehratelny...slava BF2...ale tesim se na Armu
Jj, pokud se nekomi libil BF2, tak vetsinou neni novym BF moc oslnen. Asi to bude mit opravdu jiny styl hrani. Nerikam ze lepsi, proste jiny.

CPU - C2D E6600, MB - GIGABYTE GA-965P-DS4, GPU - GIGABYTE GF7900 GT, RAM - 2GB KINGSTON DDR2 667MHz CL5, HDD - Seagate 250GB 7200.10 SATA-3G NCQ 8MB RoHS, Zdroj - Chieftec 620W, LCD F-S P19-2
Renus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Renus »

Takže v čr nebude v prodeji verze ke stažení za cca 480,- k dostání bude jen verze na dvd,což je pěkný ojeb...
IBM Thinkpad T42p
walfischberg
Začátečník
Začátečník

Renus píše:Takže v čr nebude v prodeji verze ke stažení za cca 480,- k dostání bude jen verze na dvd,což je pěkný ojeb...
To nepochybne ano. Pres EA downloader to taky nepujde? Tam by to preci nemelo byt nejak rozliseno. Jenza tam je nejspis taky plna cena, ze. Ja si uz predobjednal DVD verzi, ovsem kdybych mel lepsi pripojeni, tak by me mrzelo, ze prichazim o verzi za 500 CZK.

Renus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Renus »

samozřejmě za pětikilo bych to bral všema deseti,tak jsem našel dvd verzi za litr,ale váhám...
IBM Thinkpad T42p
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“