Nahrada za dreamweaver

Linux, Unix, Solaris, OS/2 atp.
Odpovědět
Rainbof
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nahrada za dreamweaver

Příspěvek od Rainbof »

Ahoj,
Neznate nekdo pod linux nahradu dreamweaveru MX? photoshop jsem vzdal, gimp nesnasim tak pouzivam CrossOver office a spoustim ho pod tim, ale dreamweaver mx tam nebeha.
IBM 760EL Pentium I. 166Mhz, 40Mb ram, 2x8gb CF ATA, DVD-CDRW, MS-DOS 7.1, Sound Bastler 16, LCD 12.1", baterka dead, tvout.

Phenom II X2 550 , 4gb ram, 1x 500 gb, 1x 2TB, nVidia 8800GT 768mb, eLSýDý 23"
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

Neviem ako si chcel software pre vývoj webu nahradiť bitmapovým editorom. Avšak najrozumnejšia alternatíva za Dreamweaver bude PSPad
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Axis píše:Neviem ako si chcel software pre vývoj webu nahradiť bitmapovým editorom. Avšak najrozumnejšia alternatíva za Dreamweaver bude PSPad
PSPad na linux nie je, jedine že by behal cez wine. Existuje Bluefish čo je podobné PSPadu.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
Rainbof
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rainbof »

Axis píše:Neviem ako si chcel software pre vývoj webu nahradiť bitmapovým editorom. Avšak najrozumnejšia alternatíva za Dreamweaver bude PSPad
no myslel jsem tim ze hledani nahrady za photoshop jsem vzdal :). Pspad neumi template teda aspon podle features na webu. jeste nejake napady ?
IBM 760EL Pentium I. 166Mhz, 40Mb ram, 2x8gb CF ATA, DVD-CDRW, MS-DOS 7.1, Sound Bastler 16, LCD 12.1", baterka dead, tvout.

Trainzak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trainzak »

Pokud chceš psát hlavně HTML ručně pak asi nejlepší volbou je Quanta+. Pokud chceš dobrý WYSIWYG editor, pak doporučím Nvu.
Rainbof
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rainbof »

Trainzak píše:Pokud chceš psát hlavně HTML ručně pak asi nejlepší volbou je Quanta+. Pokud chceš dobrý WYSIWYG editor, pak doporučím Nvu.
No ja taknejak potrebuju vsechno dohromady. wysiyg pouzivam pri vkladani formatovanych prispevku na to by nvu stacil, ale take na spravu statickych webu a na to nestaci protoze neumi udelat sablonu, takze pak treba pridat nejakou sekci je opruz.
u html potrebuju aby editor pochopil ze cast kodu je treba php a neopravoval mi to porad/nerval na me.

Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Linux a podobné“