NEC DVD-RW ND-1300A některá CD nejdou

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
DeFFzeS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

NEC DVD-RW ND-1300A některá CD nejdou

Příspěvek od DeFFzeS »

Mam problem s mechanikou NEC DVD-RW ND-1300A, mam ji uz skoro 2 a pul roku ale v poslednich mesicich zacína delat problemy s CD... takze napr. mam hru SWAT 4 ktera ma 2cd vlozim prvni funguje perfektne pak vlozim cd2 a to uz se nenacte(mechanika zacne svitit jako kdyby se nacitala ale pak zhasne, zkousel jsem tam to CD vic jak 20x a nic)tenhle tyden sem si koupil novou sadu CD-R Verbatim ale kdyz je tam vlozim tak se nenactou(zase se rozsviti a pak zhasne, tohle dela ale posledni tyden predtim to nedelalo)) mam stare CD-R imation a to funguje, vsechna DVD jdou v pohode i vypalovani. vetsina napr her na CD se nacte ale nektere ne. vsechny co nejdou sem vyzkousel na jiny mechanice a tam fungovaly navic nejsou temer vubec vetsina poskrabana.firmware mam 1.0B prosim o pomoc nerad bych si kupoval novou :(
tovr1203
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tovr1203 »

Měl jsem tu samou mechaniku a stejný problém ... reklamace.
PC: Ryzen5 1600; MSI B350 Tomahawk; 2x4GB + 2x8GB; Gigabyte GTX 1050Ti OC; Kingston 120GB SSDnow300V + Seagate 1TB + Samsung F1 500GB; LG GH20LS10 black (SATA); GMC H-60 Phoong; EVGA supernova 550 G3; Asus 28" TUF gaming V289Q
konzole: PS5
DeFFzeS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DeFFzeS »

tovr1203 píše:Měl jsem tu samou mechaniku a stejný problém ... reklamace.
hmm no ja mam uz bohuzel nekolik mesicu po zaruce :( koupil jsem si to cistici CD a dal ho tam zacalo to cistit pak to fungovalo ale asi jen 5min. tak sem to tam dal znova a to samy... nakonec jsem tu mechaniku rozebral a vycistil tu optiku takovou tou vodickou co je k tomu cisticimu CD a s tema tycinkami do usi ale taky to nepomohlo... tak mam v planu si koupit od vyrobce LiteOn, LG a nebo Sony nejakou tu combo mechaniku
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“