Projekt: Epic Flame by Rosie - Rebuilt, Complete

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Rosie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Projekt: Epic Flame by Rosie - Rebuilt, Complete

Příspěvek od Rosie »

Ahoj lidi, tak sem konecne nafotil to co prave tvorim... Rad bych tomu udelal tady v thredu nejaky logo, ale casu je velice malo:(
Jinak myslim, ze podle fotek vsem dojde proc ten nazev...
Z meho podpisu lze vycist, ze jde o skrin Morex KN100 - jenze ji chybi ten podstavec a misto nej jsou nozicky...
Behem tydne udelam bocnice - tam bude taky pouzit motiv plamenu a navic jeste jeden elegantni symbol...no nechce se prekvapit:)

Obrázek
Pro porovnani:)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

p.s. omluvte kvalitu fotek - ten fotak je v posledni dobe nakej divnej a navic je ten komp pekne zaprasenej - uz tejden mi tu stoji v rohu...
jinak samozrejme ocekavam kritiku:)
Naposledy upravil(a) Rosie dne stř 16. čer 2010, 06:20, celkem upraveno 4 x.
|Core2Duo_E6300|3GBDDR2_800|ASUS_P5KPL|ATi_Radeon_3650|Seagate500GB+1TB|NECDVDRW|SB_Audigy|MorexKN100_Projekt:Epic_Flame|
|Eurocase_ML5410_Projekt_Scooter|NB_Toshiba_Portege_R200|HTC_Universal|
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Není to sice nic převratnýho, ale mě se to nějakým způsobem líbí. Je to celekm i sladěný. Osobně bych určitě dal jiný hlavičky na ten regulátor, nějaký větší, asi čistě černý.

A moc hezkej je ten materiál, kterým to je vystlaný...co to je zač?
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

Je to pěkný až na celej ten regulátor :( no a taky bych dal asi jinou mřížku přes ten přední fan nějakou do tvaru toho plastu ve předu jestli to má být trochu oheň tak tak :) jinak pěkný moc :)
Rosie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rosie »

2Stoobi: Ten material je SilentMax Silma 420. Za 100 deska 30*30cm...
a jinak sem nechtel delat nic prevratnyho (a navic jeste to neni finale-do polska to pojede jako "in progress") ale spis min napadnyho na co se ale bude dat koukat:)
2crug: nevim co se ti nezda na regulatoru, ale ja ho takhle chtel...a ty klasicky drateny mrizky sou tam taky ucelne - v jednoduchosti je sila:)
|Core2Duo_E6300|3GBDDR2_800|ASUS_P5KPL|ATi_Radeon_3650|Seagate500GB+1TB|NECDVDRW|SB_Audigy|MorexKN100_Projekt:Epic_Flame|
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

2Rosie tan jedo podklad ... nelibí se mi ta nálepka s imatací toho plechu a nevím proč :( ... no šak mřížka v poho jen jsem psal že by mi tam víc sedla
Michrex
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michrex »

Pěkně zpracované ale není to můj styl držím palce v dalších projectech :wink:
Rosie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rosie »

Ale jednu vec vam reknu... kvuli barevnemu provedeni jsem volil komplet chlazeni od Xilence a je to parada. Celkem ty vetraky a chladic CPU staly +/-450Kc coz je luxus. Navic to ticho - zapnu komp a ono to ani neni moc slyset (navic jeste jedu bez bocnic, takze potom to bude o kus lepsi...)
Takze vsem vrele doporucuji!
mensa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mensa »

Jako celek se mi to líbí, hlavně je pěkný to vystlání a že mechanika není celá černá, ale červeno černá.
Ale co mi tam vadí, tak je na vršku těch červenejch dvířek nějakej ten výlisek - mohl být zabroušn, aby byly dvířka hladký. A potom, jak tam máš svínače (asi neony) tak se mi zdá, že tam jsou bulbinky a tak.
Jinak to vypadá zatím pěkně, jsem zvědav na ty bočnice.
PC:ASUS A7N8X-X | AMD Barton 2500+ 1833Mhz@3200+ 2200MHz + Zalman 7000B Cu | 2x 512 MB RAM Kingston HyperX CL2 DDR400 | n6600 300/550@510/684 128MB | SB audigi 2, Creative T5900 5.1 | Seagate 7200.10 320GB SATA | Forton BlueStorm 400W | DVD-RW LG GSA-4163B, CD-RW TEAC CASE: Blue Shadow - projekt,Blue shadow - web
NB:ASUS F3T | AMD Turion X2 TL-56 | 2GB DDR2 667 | Go 7600 256MB | 160GB Hitachi
!!!Stránky o seriálu The Simpsons!!!, Diskuze o Simpsnových
Rosie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rosie »

to u tech vypinacu je nakej humus, s tim musim jeste neco udelat...
a ten vylisek je na schval zakitovanej, protoze ten predek jeste neni hotovej - cely to jeste neni hotovy...
Lord Bigo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord Bigo »

Tak to konečně vidim a musim říct, že je to dost slušný. Ta nálepka napodobeniny kovu nic moc :oops: ,ale mechanika,interier,dvířka. Super. Nevim proč, ale nejvíc mě fascinuje POWER tlačítko(vypadá jak HAL 9000)
*Asus P5LD2*Pentium D945-3.4GHz*4x 256 DDR2 Kingstone Dual Ch*Asus 6600Gt Extreme*Seagate Barracuda 120Gb*
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

Musím se přidat ke kladným hodnocení, jako celek je to hodně dobrý. Akorát čeho jsem si ještě všimnul, že ti stekla barvu na jedné záslepce (konkrétně ta s power a reser tlačítkem)........ale jinak dobrý. Ještě to není hotový, takže na finalní verdikt je ještě čas. :wink:
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"

Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
santa999
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od santa999 »

Tak taky přidám kladné hodnocení až na tu nálepku toho plechu, vypadá to odpudivě a lacině!Jinak spracování je pěkný až na kazi na barvě, ale možná to je jen na fotkách blbě vydět!Těším se na finale
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Je pravda to, že ta imitace lístečkovanýho plechu na tom regulátoru tam moc nezapadá, hlavně to je pokud dobře vidím jedinné místo, kde byla použitá, takže nástřik barvou by byl možná efektivnější, spolu s lepšími hlavičkami na ty potaky.
santa999
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od santa999 »

náhodou hlavičky na těch regulátorech sou celkem pěkný, klidně bych je tam nechal, ale rozhodně pryč stou nálepkou :-D
Rosie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rosie »

Diky moc za kladny hodnoceni-to sem ani necekal:)
A jak vas tak ctu, tak asi ten regulator pujde na cerno...asi to tam bude sedet vic...
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Zatím to vypadá docela slušně. Jen ta imitační nálepka plechu ve předu neni moc ou kej. To logo půjde na předek? Na mě to působí zatim chudě. Chtělo by to probarvit tu oranžovou. Vnitřek je fajn :)
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
mensa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mensa »

a co přestříknout ten regulátor na černo a ty knoflíky dát červený, když už je všechno v týhle kombinaci, tak co udělat i tohleto?
PC:ASUS A7N8X-X | AMD Barton 2500+ 1833Mhz@3200+ 2200MHz + Zalman 7000B Cu | 2x 512 MB RAM Kingston HyperX CL2 DDR400 | n6600 300/550@510/684 128MB | SB audigi 2, Creative T5900 5.1 | Seagate 7200.10 320GB SATA | Forton BlueStorm 400W | DVD-RW LG GSA-4163B, CD-RW TEAC CASE: Blue Shadow - projekt,Blue shadow - web
NB:ASUS F3T | AMD Turion X2 TL-56 | 2GB DDR2 667 | Go 7600 256MB | 160GB Hitachi
!!!Stránky o seriálu The Simpsons!!!, Diskuze o Simpsnových
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

mensa píše:a co přestříknout ten regulátor na černo a ty knoflíky dát červený, když už je všechno v týhle kombinaci, tak co udělat i tohleto?
To by taky nemuselo být špatný
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Clant
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Clant »

mno zatim to vypada pekne, jen to dotahni do konce, celkem se mi libi sladeni barev a usporadani, jako rikali asi vsichni :wink:
Bubaaak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bubaaak »

vypada to pekne, ale zarazi me ta cervena na dvirkach, na jedny fotce vypada jako oranzova a jinde jako cerverna... jak vypada v realu?

a jeste - odkad mas tu spiralu na kabely?
Odpovědět

Zpět na „Projekty“