TV/FM karta
- xp22
- Nováček
-
TV/FM karta
Zdarek, potřeboval bych poradit. Mam TV/FM kartu, ale obraz u TV zrní, ale když jakoby zapnu teletext tak je to v klidu a úplně normálně se na to dá koukat, to samí je i když tam je dlouho stejnej obrázek, tak to zrnit přestane a je tam nádhernej obraz, nevíte náhodou čím to muže být?
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: TV/FM karta
Jaká karta? Jaká sestava???? Více info...muže to byt zdrojem, Hdd, čím koliv....xp22 píše:Zdarek, potřeboval bych poradit. Mam TV/FM kartu, ale obraz u TV zrní, ale když jakoby zapnu teletext tak je to v klidu a úplně normálně se na to dá koukat, to samí je i když tam je dlouho stejnej obrázek, tak to zrnit přestane a je tam nádhernej obraz, nevíte náhodou čím to muže být?
- xp22
- Nováček
-
No tak tam mám CPU P3, 933Mhz, RAM 384Mb(takový blbý číslo:D ) HDD 80 GB ale nevim přesně co to je,,, a zdroj taky nevim :-/ Ale já si možná myslím že to nestíhá procesor, protože to srnění je jakoby zpožděnej obraz a je tam třeba 5x, no nevim,, ale jako rád bych se na tu TV díval normálně;) Je teda zvláštní že když aktivuju Teletext tak ten obraz je úplně suprovej :-/ to mě je právě na tom divný:-/ Nejdřív jsem myslle že by to mohla dělat elektrika, protože to mám vedený skrz zeď přes zásuvku, ale to by to blblo pořád:-/
- sx02
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Patton
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Nevím o jaký tuner se jedná, ale pokud umí TimeShifting, zapni ho. Pokud nebudeš při jeho zapnutí mít rušení, pak je potřeba dát mezi koax a vstup do tv tuneru nějaký ten filtřík.xp22 píše:No tak tam mám CPU P3, 933Mhz, RAM 384Mb(takový blbý číslo:D ) HDD 80 GB ale nevim přesně co to je,,, a zdroj taky nevim :-/ Ale já si možná myslím že to nestíhá procesor, protože to srnění je jakoby zpožděnej obraz a je tam třeba 5x, no nevim,, ale jako rád bych se na tu TV díval normálně;) Je teda zvláštní že když aktivuju Teletext tak ten obraz je úplně suprovej :-/ to mě je právě na tom divný:-/ Nejdřív jsem myslle že by to mohla dělat elektrika, protože to mám vedený skrz zeď přes zásuvku, ale to by to blblo pořád:-/
Co se týče teletextu, tam není rušeno proto, protože teletext jsou vlastně informace "jedničky a nuly".
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
- xp22
- Nováček
-
- xp22
- Nováček
-
- xp22
- Nováček
-
Patton píše:Nevím o jaký tuner se jedná, ale pokud umí TimeShifting, zapni ho. Pokud nebudeš při jeho zapnutí mít rušení, pak je potřeba dát mezi koax a vstup do tv tuneru nějaký ten filtřík.xp22 píše:No tak tam mám CPU P3, 933Mhz, RAM 384Mb(takový blbý číslo:D ) HDD 80 GB ale nevim přesně co to je,,, a zdroj taky nevim :-/ Ale já si možná myslím že to nestíhá procesor, protože to srnění je jakoby zpožděnej obraz a je tam třeba 5x, no nevim,, ale jako rád bych se na tu TV díval normálně;) Je teda zvláštní že když aktivuju Teletext tak ten obraz je úplně suprovej :-/ to mě je právě na tom divný:-/ Nejdřív jsem myslle že by to mohla dělat elektrika, protože to mám vedený skrz zeď přes zásuvku, ale to by to blblo pořád:-/
Co se týče teletextu, tam není rušeno proto, protože teletext jsou vlastně informace "jedničky a nuly".
Asi jsi mě špatně pochopil,, když aktivuju teletext tak ta televize jde normálně;) normálně ten obraz je čistej;)
- Patton
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
No, ještě jsem se nesetkal s tím, aby teletext "opravil" obraz na tv. Co s tím, to nevím.
On totiž teletext je šířen úplně jinde, respektivě s frekvencí tv nemá nic společného.
Já bych to šacoval na nějaký binec přímo na tuneru. není kupovaná od někoho?
On totiž teletext je šířen úplně jinde, respektivě s frekvencí tv nemá nic společného.
Já bych to šacoval na nějaký binec přímo na tuneru. není kupovaná od někoho?
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- xp22
- Nováček
-
Nevim jestli to něčemu pomůže, ale používám program ChrisTV 4.02 professionalDzin píše:To je nahravaní na "pozadí" a sledovaní v ne reálném čase, proste si odejdeš udělat kávu, dáš timeshift, obraz se zastavi uděláš kavu mezitim se nahrava ale ty jedeš od mista kde si odešel:)xp22 píše:A to je co ten TimeShifting?
Jinak je to nahrany na Hdd takže by tam neměli být ruchy
- Patton
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele: