TV/FM karta

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
xp22
Nováček
Nováček

TV/FM karta

Příspěvek od xp22 »

Zdarek, potřeboval bych poradit. Mam TV/FM kartu, ale obraz u TV zrní, ale když jakoby zapnu teletext tak je to v klidu a úplně normálně se na to dá koukat, to samí je i když tam je dlouho stejnej obrázek, tak to zrnit přestane a je tam nádhernej obraz, nevíte náhodou čím to muže být?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: TV/FM karta

Příspěvek od Dzin »

xp22 píše:Zdarek, potřeboval bych poradit. Mam TV/FM kartu, ale obraz u TV zrní, ale když jakoby zapnu teletext tak je to v klidu a úplně normálně se na to dá koukat, to samí je i když tam je dlouho stejnej obrázek, tak to zrnit přestane a je tam nádhernej obraz, nevíte náhodou čím to muže být?
Jaká karta? Jaká sestava???? Více info...muže to byt zdrojem, Hdd, čím koliv....
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
xp22
Nováček
Nováček

Příspěvek od xp22 »

No tak tam mám CPU P3, 933Mhz, RAM 384Mb(takový blbý číslo:D ) HDD 80 GB ale nevim přesně co to je,,, a zdroj taky nevim :-/ Ale já si možná myslím že to nestíhá procesor, protože to srnění je jakoby zpožděnej obraz a je tam třeba 5x, no nevim,, ale jako rád bych se na tu TV díval normálně;) Je teda zvláštní že když aktivuju Teletext tak ten obraz je úplně suprovej :-/ to mě je právě na tom divný:-/ Nejdřív jsem myslle že by to mohla dělat elektrika, protože to mám vedený skrz zeď přes zásuvku, ale to by to blblo pořád:-/
sx02
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sx02 »

No stale tam nevidim JMENO ty karty. To dost podstatnej detail ;-)
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

TakCPUby stíhat mel, ale muže to byt zdrojem, nebo i VGA, zkus to odrušit aspon alobalem co dáš do igelitu a obalíš tím tu kartu :)
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

xp22 píše:No tak tam mám CPU P3, 933Mhz, RAM 384Mb(takový blbý číslo:D ) HDD 80 GB ale nevim přesně co to je,,, a zdroj taky nevim :-/ Ale já si možná myslím že to nestíhá procesor, protože to srnění je jakoby zpožděnej obraz a je tam třeba 5x, no nevim,, ale jako rád bych se na tu TV díval normálně;) Je teda zvláštní že když aktivuju Teletext tak ten obraz je úplně suprovej :-/ to mě je právě na tom divný:-/ Nejdřív jsem myslle že by to mohla dělat elektrika, protože to mám vedený skrz zeď přes zásuvku, ale to by to blblo pořád:-/
Nevím o jaký tuner se jedná, ale pokud umí TimeShifting, zapni ho. Pokud nebudeš při jeho zapnutí mít rušení, pak je potřeba dát mezi koax a vstup do tv tuneru nějaký ten filtřík.
Co se týče teletextu, tam není rušeno proto, protože teletext jsou vlastně informace "jedničky a nuly".
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
xp22
Nováček
Nováček

Příspěvek od xp22 »

No tak karta to je obyčejná nějaká EasyLite snad to nemá ani označení další;)
xp22
Nováček
Nováček

Příspěvek od xp22 »

A to je co ten TimeShifting?
xp22
Nováček
Nováček

Příspěvek od xp22 »

Tak jsem zkoušel ten alobal a nic :-/ A zdroj je Maxpower PX-350
xp22
Nováček
Nováček

Příspěvek od xp22 »

Patton píše:
xp22 píše:No tak tam mám CPU P3, 933Mhz, RAM 384Mb(takový blbý číslo:D ) HDD 80 GB ale nevim přesně co to je,,, a zdroj taky nevim :-/ Ale já si možná myslím že to nestíhá procesor, protože to srnění je jakoby zpožděnej obraz a je tam třeba 5x, no nevim,, ale jako rád bych se na tu TV díval normálně;) Je teda zvláštní že když aktivuju Teletext tak ten obraz je úplně suprovej :-/ to mě je právě na tom divný:-/ Nejdřív jsem myslle že by to mohla dělat elektrika, protože to mám vedený skrz zeď přes zásuvku, ale to by to blblo pořád:-/
Nevím o jaký tuner se jedná, ale pokud umí TimeShifting, zapni ho. Pokud nebudeš při jeho zapnutí mít rušení, pak je potřeba dát mezi koax a vstup do tv tuneru nějaký ten filtřík.
Co se týče teletextu, tam není rušeno proto, protože teletext jsou vlastně informace "jedničky a nuly".

Asi jsi mě špatně pochopil,, když aktivuju teletext tak ta televize jde normálně;) normálně ten obraz je čistej;)
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

No, ještě jsem se nesetkal s tím, aby teletext "opravil" obraz na tv. Co s tím, to nevím.
On totiž teletext je šířen úplně jinde, respektivě s frekvencí tv nemá nic společného.
Já bych to šacoval na nějaký binec přímo na tuneru. není kupovaná od někoho?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

xp22 píše:A to je co ten TimeShifting?
To je nahravaní na "pozadí" a sledovaní v ne reálném čase, proste si odejdeš udělat kávu, dáš timeshift, obraz se zastavi uděláš kavu mezitim se nahrava ale ty jedeš od mista kde si odešel:)
Jinak je to nahrany na Hdd takže by tam neměli být ruchy :)
xp22
Nováček
Nováček

Příspěvek od xp22 »

Dzin píše:
xp22 píše:A to je co ten TimeShifting?
To je nahravaní na "pozadí" a sledovaní v ne reálném čase, proste si odejdeš udělat kávu, dáš timeshift, obraz se zastavi uděláš kavu mezitim se nahrava ale ty jedeš od mista kde si odešel:)
Jinak je to nahrany na Hdd takže by tam neměli být ruchy :)
Nevim jestli to něčemu pomůže, ale používám program ChrisTV 4.02 professional
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

Můžeš ještě zkusit jiné aplikace.
http://masek.webzdarma.cz/party.html
... jinak už nevím.
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“