Vaše MP videa - cokoliv =)

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

fanik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Vaše MP videa - cokoliv =)

Příspěvek od fanik »

Pro začátek jedno mé, aby bylo jasné co mám na mysli :D

http://www.wolverine.xf.cz/videos/pwntct.avi (21MB)

prostě pochlubte se nebo předveďte zajímavé video. velikost bych limitoval do 30MB - tedy nejlépe v divx a nějakém menším rozlišení.
A uvádějte velikost...

/ed/Ok přidávám - tohle je ze hry Chaser

momentálně je v přípravě video z FEARu a mám i rozdělaná videa ze swat4 nebo bf2, ten swat4 ještě není tak nudnej sice je to celé o tom jak udělám v jednom kole asi 12 zatčení bez jediného výstřelu - samozřejmě MP a zajímavé je to možná tak pro znalce, jelikož se to stalo při Eu-T-Cupu.
BF2 video je docela nuda... =) ale kdybych to dobre setřihal, dal dobrej music a přidal nějaké komentáře, tak by to mohl být snad i hit =)
Naposledy upravil(a) fanik dne úte 10. říj 2006, 18:23, celkem upraveno 1 x.
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jessie.james »

bylo by dobre take uvest, z jake je to hry :).
jinak napad je to dobry, ale aby to byla jen zajimava videa, ne petiminutova chodicka s brokovnici po mape. tim chci rict, at se to tu nezvrhne v linkovani natocenych blbosti.
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

jessie.james píše:bylo by dobre take uvest, z jake je to hry :).
jinak napad je to dobry, ale aby to byla jen zajimava videa, ne petiminutova chodicka s brokovnici po mape. tim chci rict, at se to tu nezvrhne v linkovani natocenych blbosti.
ok, jdu nainstalovat gmod :)
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

Kdysi jsem udělal video jako prezentačku pro svojí mapu do hry Unreal Tournament ale to asi nebude moc zajímavé.
Kam je nejlepší nahrávat (ukládat) na internetu ta videa?
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Quakes píše:Kam je nejlepší nahrávat (ukládat) na internetu ta videa?
hodne dobre to fici na i z http://www.edisk.cz
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Jedno nudne nedelni odpoledne pri pareni SA-MP (multiplayer pro GTA San Andreas) nas napadlo neco natocit, tak sem to sestrihal: http://gta.hostis.cz/downloads/sampjump.avi (20MB)
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Quakes píše:Kam je nejlepší nahrávat (ukládat) na internetu ta videa?
hodne dobre to fici na i z http://www.edisk.cz
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

30MB? moje chystane cs movie bude mit tak 400MB, tak nic no :)
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

Tak sem házím to video které představuje prezentaci mojí mapy do hry Unreal Tournament.
Video je staré skoro 4 roky a dělal jsem ho tenkrát metodou náhráním na S-VHS video a pak zpět do PC.
Velikost 13,72MB
http://data1.edisk.cz/stahni/14472/Sopk ... .72MB.html
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

Cujo píše:30MB? moje chystane cs movie bude mit tak 400MB, tak nic no :)
to nevadi :wink:
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
fanik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fanik »

cujo ja viděl několik super CS movie made by USMC klan - měli 25MB a byl to mazec ala gen. Goose. není mi jasné na co 400MB... jinak řečeno k čemu hodinové video? O čem bude? Pro koho?
To není (úplně) ironická otázka
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

fanik- mam na disku 84 cs movie a zabira mi to 17GB takze nevim jestli to fakt ma tak malo :)
jinak to video teprve delam, sou to fragy pouze z cw, zadne publiky..
btw hod link na tak male cs video :)
jessie.james
Začátečník
Začátečník

dotaz:
pres co ta videa nahravate? FRAPSem nebo na to existuje jeste neco jineho?
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

fanik píše:
cujo ja viděl několik super CS movie made by USMC klan - měli 25MB a byl to mazec ala gen. Goose. není mi jasné na co 400MB... jinak řečeno k čemu hodinové video? O čem bude? Pro koho?
To není (úplně) ironická otázka
400mb je v pohode. To cs movie mivaj. Mam jich taky hodne. A ty ctyrstovky mivaj asi tak 10 minut, popr. o neco vic. Jasne no, delka, rozliseni etc... Kdyby si chtel videt nejaky takovy tak treba Hard Clan - Die Hard.avi; PubmastersTwo.wmv; The one and only HeatoN 2.wmv - to sou videjka. Zkus nejaky taky nacpat do 25mb....
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

jessie.james píše:dotaz:
pres co ta videa nahravate? FRAPSem nebo na to existuje jeste neco jineho?
Jj, pokud mas aspon prumernyho kompa je to frapsem asi nejjednodusi. Pak konkretne v cs (a ne jen tam) se to da rozsekat na jednotlivi snimky, a pak je zase poskladas dohromady, pridas nejakou mptrosku a mas movie.
fanik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fanik »

400 MB (nebo 2GB) může mít jakékoliv movie z jakékoliv hry... psal jsem ať je to v divx nebo jinak zkomprimované, takže jsem předpokládal že to bude 400MB divx což může být podle kvality 1-2 hodiny videa a ptám se na co... koho budou zajímat 2 hodiny fragů z cs? ....prostě nuda
tak malé cs video je samozřejmě sestříhané a v divx... hodil bych i link, ale je to asi 1 rok zpět co to frčelo.
těch 21 MB v prvním příspěvku mělo taky původně cca500MB a to nemluvím o videech z fearu

Nahrávat se dá buď frapsem, ale tam je délka 1 klipu limitovaná tuším 1 minutou a docela záhul pro celý počítač - takže ve hře tě to docela zpomalí, ty moje jsou dělaná D3DGearem
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

fanik píše: Nahrávat se dá buď frapsem, ale tam je délka 1 klipu limitovaná tuším 1 minutou a docela záhul pro celý počítač - takže ve hře tě to docela zpomalí, ty moje jsou dělaná D3DGearem
Jn, fps de dolu dost znatelne, ale pro lidi ktery normalne hrajou pri 99 to neni problem. To casovy omezeni se da obejit crackem. :) Kdysi sem to tak udelal a vpoho to bezelo, ale se zaplim nahravanim sem mel fps 6-7 takze sem to hned smazal... :x
fanik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fanik »

no a to d3dGear nedělá... skoro nepoznáš že nahráváš video
Clant
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Clant »

frpas je dobry ale ce ot nejake dobre pocitadlo a nejak udelat aby to nejelo pak tak rychle, ja neco zkusel nahrat, pak se to imr vere rozjelo a nic si nevidel :sad:
Clant
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Clant »

Baneshee píše:Jedno nudne nedelni odpoledne pri pareni SA-MP (multiplayer pro GTA San Andreas) nas napadlo neco natocit, tak sem to sestrihal: http://gta.hostis.cz/downloads/sampjump.avi (20MB)
hele jak to muzu prehrat?muj win media player mi napise ze to ce new kodek, ma to nastavene ze si je to bude samo stahvat ale prd z toho :sad:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“