neni obraz

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

fanik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fanik »

Myslím že v tomhle případě pomůže jen reinstal winů... grafika evidentně jede - jinak by si nemohl po startu vybírat mod.

BTW řešil jsem to taky s úplně jinou kartou, pomohlo mi zotavení s WinBootCD... měla to na svědomí nějaká srač** kterou jsem nainstaloval - to jsem si ověřil opětovným instalačním pokusem a opětovným zotavením 8-)
už si nepamatuju co to bylo... grafiku bych rozhodně hned nevinil a neodepisoval
n0zZle12
Začátečník
Začátečník

mg

Příspěvek od n0zZle12 »

vinit ju nemusim ale odepisovat ano lebo sposobuje to infinite loop uz som sa o tom zmienoval... http://members.home.nl/marf/Infinite%20Loop.html
MB: MSI K8N Neo3-F + pasivny chladic North Bridgu NB47J + vetrak na ofukovanie CPU: AMD Athlon 64 3000+ s754 (Venice) + AC Freezer 64Pro RAM: 512MB DD400MHz PC3200 VGA: MSI ATI x1650pro HDD: Maxtor 6L160M0 160GB ZDROJ: 350W ALLIED MYS: Razer Copperhead 2000 DPI Tempest Blue PODLOZKA: Everglide Titan Gaming Mat MONITOR: Philips 107E CRT 17"
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: no ale

Příspěvek od Dzin »

n0zZle12 píše:ale sak ked to je problem windowsu a nie grafiky tak to bude robit to iste ne?... :evil:
Na zahranu dat to nemá vliv ne? Si psal že chceš zahranit data :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Pitrum
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pitrum »

Velmi mi to připomíná zápas, který jsem svedl vloni s novou grafickou kartou - podobné příznaky. Pomohlo mi nakonec stažení posledního ovladače chipsetu motherboardu ze stránek výrobce - po jeho nainstalování všechny problémy zmizely jako zázrakem a dodnes grafická karta šlape bezchybně.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“