Upgrade PC

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Upgrade PC

Příspěvek od Holda »

Cau, potrebuju poradit ohledne upgradu sestavy. Moc ted nemam cas sledovat deni ohledne PC, tak se ptam...Ted mam Pentium D805@3.6GHz, Asus P5LD2, 2x512 DDR II 667Mhz, 6600 nonGT 256MB DDR2
Ted jsem si po x mesicich chtel neco (Titan Quest) zahrat a jaksi uz bylo systemu uzko :( Problem je, ze nemam moc penez na upgrade, preferuju teda asi spis bazarovky. Asi by vyrazne pomohloa lepsi GK co? Ale jaka? Chci se vejit do ceny za tu gk co mam +navic max 2000Kč, bude to mit cenu? Dik
Pokud mi poradite, tak si zmenim avatara :D :D
.
Pavlis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pavlis »

jeee tak tohle jsem presne taky resil. Mam amd platformu a mel jsem taky 6600ddr2 a s prichodem titanquestu sem se dostal nejak do uzkejch.:-D
ono tuhle prodas tak snad za 1500 max. +2k to je max 3,5. Nova v tyhle kategorii nic moc.
Ja sahl po x800xt. sezenes z tyhle rodiny x800xt,x850xt,x800gto2 mezi 2,5-3k a tezko sezenest neco lepsiho v tyhle cene. kdybys dal i 4k mozna bys sehnal i x1800gto
jinak TitanQuest s x800xt bezi v 1280x1024 a na max detaily v pohode
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

jo a jeste musi to byt nV protoze ATi ma neskutecne debilne vyreseny TV-Out, nebo v dobe X1600Pro kterou jsem mel se to s nv nedalo srovnat a Tv Out je pro me docela klicovej
.
Pavlis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pavlis »

Holda29 píše:jo a jeste musi to byt nV protoze ATi ma neskutecne debilne vyreseny TV-Out, nebo v dobe X1600Pro kterou jsem mel se to s nv nedalo srovnat a Tv Out je pro me docela klicovej
:o mno taky pouzivam a preferuji kvuli nemu prave radsi Ati nevim co te motivuje k nV.

jinak u nvidie to mas jasny nova 7600GS nebo pokud sezenes bazarovou 7600GT, ale ja bych ji osobne nebral :wink:
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

nevim, proste mi to nejak nesedlo, nesnasim, kdyz se mi obraz roztahne pres uhlopricku televize. U nV jednoduse zmensim obraz, u Ati me to delalo jen problemy....
.
Mendor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mendor »

Já bych volil 7600GT,která se dá jako nová sehnat už za 4000 Kč. Když už děláš upgrade,tak rozdíl v penězích proti 7600GS je zanedbatelný a určitě tě nezrujnuje.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“