SATA a SATA2 pomoc PLS

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
fid.a
Nováček
Nováček

SATA a SATA2 pomoc PLS

Příspěvek od fid.a »

Cau mam nforce 2 platinum msi desku koupil sem maxtora 200gb sata 2(sata 3.0gbs znamena sata 2 ne ?) je k nemu jumper sata 150Gbs(zrejme sata 1) ale vzdy se zasekne pri instylaci windows kdyz se mi na po 20 podarilo nainstalovat windows dostal jsem se do nich jen jednou od te doby se to vzdy zasekne na nacitani co stim?? :sad:
Avar
Nováček
Nováček

Příspěvek od Avar »

mel jsem SATA disk pripojenej na SATA 2 desku (K9NEO-F) a tez to tak haprovalo,instalace win byla beznadejna...sekalo se to uz i pri formatu disku...pak jsem si vsim,ze vzdy kdyz se roztaci DVD...zkus to pichnout do jine diry...:) mel jsem 2 ide zarizeni a SATA disk v jednicce pak jsem dal ten disk do 2ky a fakalo to...
fid.a
Nováček
Nováček

Příspěvek od fid.a »

Bohuzel zkousel jsem vsechno hold pujde na reklamaci. Je to Maxtor a cekal jsem ze snim nebudou problemi nebot tahle znacka je moje oblibena, ale do te doby musim mit 2gigovy disk :sad: po nainstalovani win mam 100mb volnych to nepreziju.
fid.a
Nováček
Nováček

Příspěvek od fid.a »

Jediny co se mi povedlo bylo nainstalovani Win po 5 hodinach. Dostal jsem se do nich nainstaloval par programu restartoval a od te doby uz ani tuk vzdy se sekne pri nacitani
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“