Program na torrenty

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Program na torrenty

Příspěvek od Jasper »

Neznáte náhodou někdo nejaký dobrý program na stahování souborl pres torrenty, který se neinstaluje. Chtel bych ten program vyzkouset ve skole, kde se nedá nic instalovat. Diky
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Program na torrenty

Příspěvek od Digitaldoom »

Jasper píše:Neznáte náhodou někdo nejaký dobrý program na stahování souborl pres torrenty, který se neinstaluje. Chtel bych ten program vyzkouset ve skole, kde se nedá nic instalovat. Diky
k čemu??? :?
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Digitaldoom píše:k čemu??? :?
Jako jak k čemu? Tak proste potrebuju stahnout 30GB dat ze site torrent a potrebuju nejakeho klienta co se neinstaluje...
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

čicham čicham závan nelegality... :?
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

kua torrent sám o sobě nic nelegálního není (presumpce neviny, že? ;-) ), kdybyste radši místo inteligentních poznámek poradili :roll:
ignorelist: kremrole a dezoláti
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

jasne, "taky" se to da vyuzit k legalnim ucelum, vysvetli to tem co masove zaviraj trackery, takle nejak se to jmenuje ne?

btw... naskyta se otazka: 30gb legalnich dat, wow!

PS: "taky" muzou bejt legalni ;)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

NoTHX píše:...
jo, jsou jisté indície že 30GB legálních dat není úplně košer... ale já mám zase indície, že téma threadu je úplně jiné :wink:
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

skus to tak ze na nejakom pc ho instalnes, nainstalovane si hodis do archivu, hodis to do pc v skole, a spustis z archivu :) malo by to ist, skus radsej viac programkov :)
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

Joži píše:skus to tak ze na nejakom pc ho instalnes, nainstalovane si hodis do archivu, hodis to do pc v skole, a spustis z archivu :) malo by to ist, skus radsej viac programkov :)
nebude fungovat za predpokladu ze si ten klient uklada (asi jen tam, nebo mozna taky jinam? :cry: ) do registru cosi duleziteho a bez ceho bude odmitat chodit, za predpokladu ze si potrebuje do registru hodit akorat "vizitku" a kvuli tomu na tebe steka pri instalaci, kdyz mu nedovolis ti zasr*** registr :wink: , by to pak bylo to spravne reseni...

PS: do skoly to radsi netahej, tam se na presumpci (no, to slovo mi vubec nejde z huby) neviny moc nehraje, a navic tam nebudes mit pravniho zastupce ze zahrobi (neboli Zombie :P )
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

no prave kvoli tym registrom som vravel nech skusi viac progikov radsej, niektore by mali ist
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

pokud se nepletu, taxe neinstaluje Azureus -> tam by mohl být problém v tom, že k běhu potřebuje JavaVM :(

-EDIT-
jinak my to ve škole děláme tak, že to nejdřív někdo doma installne a vypálí ;) s registrama většinou problémy nejsou..
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

lmarky píše:jinak my to ve škole děláme tak, že to nejdřív někdo doma installne a vypálí ;) s registrama většinou problémy nejsou..
souhlas, takhle se dá obejít instalace u většiny softwaru
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

Nevíte, kam si uTorrent ukládá nastavení a jestli je možný mu ho nějak ručně vnutit?
Zkoušel jsem ho totiž spustit z jinýho uživatelskýho profilu a sice spustit šel, ale byl jako "novej" :oops: Jestli víte, jak to myslím
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Mr.Nigga píše:Nevíte, kam si uTorrent ukládá nastavení a jestli je možný mu ho nějak ručně vnutit?
Zkoušel jsem ho totiž spustit z jinýho uživatelskýho profilu a sice spustit šel, ale byl jako "novej" :oops: Jestli víte, jak to myslím
C:\Documents and Settings\userXYZ\Data aplikací\uTorrent
0118 999 881 999 119 7253
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

díky :)

a nevíš, jestli mu to jde změnit, například aby to ukládal do stejné složky v jaké je nainstalovanej?

V "Možnosti>Ostatní" je asi něco v tom smyslu, ale nejsem si jistej :oops:
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

A nemate tam operu??? Bejva v nekterejch skolach a internetovkach atd. kde to "neni tvoje" jako druhej prohlizec vedle ie. My mame bhzl mozilu...
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

Operu jsem si tam nainstaloval 8) , ale co se týče Torrentů, tak je pro mě nepoužitelná a i tak by to nic nevyřešilo. Chtěl jsem stahovat torrenty na přenosnej disk s tím, že by bylo jedno na jakým PC jsem - kousek bych stáhl doma, kousek ve škole atd. Ale už je to jedno, přešlo mě to :)
bakaro
Nováček
Nováček

Příspěvek od bakaro »

Jasper píše:Neznáte náhodou někdo nejaký dobrý program na stahování souborl pres torrenty, který se neinstaluje. Chtel bych ten program vyzkouset ve skole, kde se nedá nic instalovat. Diky
uTorrent.Je bez instalace.
pindras
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pindras »

BitComet je dobrej
Intel C2D E4400; Gigabyte P35C-DS3R; 2GB DDR2 A-Data Vitesta EE 800MHz, NV 8800GTS 512MB, 320GB HD, Seasonic 500W
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“