Problémy s vypalováním v NERO

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
TomCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problémy s vypalováním v NERO

Příspěvek od TomCZ »

AHoj, už jsem to jednou kdysi řešil a nakonec pomohlo přeinstalování PC a NERO, ale do toho se mi teď nechce.
Při pálení DVD v NERO mi dochází ke neustálému přerušování vypalování. Prostě vypalovačce svítí LEDka cca 2s, že vypaluje a pak problikne zeleně a takhle pálí celé DVD. Hladina zásobníku neustále kolísá a např.: 84% - 13%, 64% - 8% .....a pořád takhle skáče, což mi normálně nedělalo. DVD se pak pálí např. při rychlosti 8x cca 60 min.
Dělají mi to obě vypalovačky, které mám Plextor PX-708A a LG GSA-H20L.
Při pálení na obou najdenou to travalo také celkem hodinu.
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jessie.james »

jakou mas sestavu a jakou verzi nera? nebezi ti vypalovacka v PIO modu? koukni do spravce hardwaru - Radice IDE ATA/ATAPI. pokud mas nastaveno PIO, zmen jej na DMA mod. zkousel jsi treba vymenit datovy kabel za novy?
TomCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomCZ »

No, tak druhý sek.IDE byl v PIO, tak jsem ho přepnul na DMA. Dále jsme se zbavil virtuální mechaniky SCSIVAX DVD/CDROM, ale nepomohlo to.

Zatím bych řekl, že na 8x vypalování nic moc (3,2 GB a z toho 30% za cca 12 min :(

Zásobník tak nelítá, drží se tak 71-84% a občas sleze níž až na 16%. Podle LED ale stále přerušuje a neukazuje zbývající čas vypalování.

Sestava:

P4 3200 MHz
MSI 875P NEO
1 GB RAM
2x SATA HDD
2x IDE HDD
1x DVD Plextor PX-708A
1x DVD LG GSA-H20L
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“