E:\ není přístupný. Parametr není správný. POMOC prosím

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
honzaskop
Nováček
Nováček

E:\ není přístupný. Parametr není správný. POMOC prosím

Příspěvek od honzaskop »

Mám 2 disky jeden pevnej a druhej přenosnej. Na pevnym mám jeden oddíl s windowsem z kterýho bootuju a na přenosnym disku mám 2 oddíly: jeden 60GB s windowsem kterej používám ve škole a druhej s 140GB se staženejma věcma (hry, muzika, programy, atd.). Včera mě to šlapalo fpoho a dnes ráno to zapnu a oddíl s Winem nefunguje ukazuje mě to že kapacita je 0 bajtů a píše mě to hlášku kterou sem napsal do nadpisu a 2. oddíl fungoval v pohodě....... Skusil sem program GetDataBack3.03 a na tom disku to našlo všechna data ale nelze je stáhnout jelikož to byla pouze trial verze. Jeden člověk mě poradil program testdisk6.3 ale vubec nevim co tam mám nacvakat abych to nějak rozchodil. :sad:
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: E:\ není přístupný. Parametr není správný. POMOC pro

Příspěvek od Stano K. »

honzaskop píše: na přenosnym disku mám 2 oddíly: jeden 60GB s windowsem...
no tak com je problem ked tam mas iba win tak format a znovu nainstaluj ho :wink:
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Ohledne testdisku - je tu na to dulezite tema ohledne zachrany dat, vc. popisu fungovani tohoto programu...

Vypada to tak, ze BUD se ti ztratil oddil na 1. disku (C:) a tudiz neni odkud bootovat nebo 1. oddil na 2. disku (D:) a tudiz nenachazi potrebne rozlozeni a NEBO se omylem bootuje z 2. disku. Kazdopadne pred jakoukoli "zachranou" dat bych si opravdu overil posloupnost bootovani.
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“