E:\ není přístupný. Parametr není správný. POMOC prosím
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- honzaskop
- Nováček

-
E:\ není přístupný. Parametr není správný. POMOC prosím
Mám 2 disky jeden pevnej a druhej přenosnej. Na pevnym mám jeden oddíl s windowsem z kterýho bootuju a na přenosnym disku mám 2 oddíly: jeden 60GB s windowsem kterej používám ve škole a druhej s 140GB se staženejma věcma (hry, muzika, programy, atd.). Včera mě to šlapalo fpoho a dnes ráno to zapnu a oddíl s Winem nefunguje ukazuje mě to že kapacita je 0 bajtů a píše mě to hlášku kterou sem napsal do nadpisu a 2. oddíl fungoval v pohodě....... Skusil sem program GetDataBack3.03 a na tom disku to našlo všechna data ale nelze je stáhnout jelikož to byla pouze trial verze. Jeden člověk mě poradil program testdisk6.3 ale vubec nevim co tam mám nacvakat abych to nějak rozchodil. 
- Stano K.
- Středně pokročilý

Re: E:\ není přístupný. Parametr není správný. POMOC pro
no tak com je problem ked tam mas iba win tak format a znovu nainstaluj hohonzaskop píše: na přenosnym disku mám 2 oddíly: jeden 60GB s windowsem...
- Wilik
- Administrátor

Ohledne testdisku - je tu na to dulezite tema ohledne zachrany dat, vc. popisu fungovani tohoto programu...
Vypada to tak, ze BUD se ti ztratil oddil na 1. disku (C:) a tudiz neni odkud bootovat nebo 1. oddil na 2. disku (D:) a tudiz nenachazi potrebne rozlozeni a NEBO se omylem bootuje z 2. disku. Kazdopadne pred jakoukoli "zachranou" dat bych si opravdu overil posloupnost bootovani.
Vypada to tak, ze BUD se ti ztratil oddil na 1. disku (C:) a tudiz neni odkud bootovat nebo 1. oddil na 2. disku (D:) a tudiz nenachazi potrebne rozlozeni a NEBO se omylem bootuje z 2. disku. Kazdopadne pred jakoukoli "zachranou" dat bych si opravdu overil posloupnost bootovani.